Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משהו מסחרי אלה בשביל הכיף שלי , ממה מתחילים לימוד כזה . אני לא רוצה לקחת קורסים וכל מיני דברים כאלו "תבוא 10 פגישות ואתה יודע הכל".

ראיתי שיש הרבה אתרים אבל החומר מפוזר ויש הרבה דברים שלא הבנתי. יש אולי איזה ספרות שניתן לקנות ולהעזר בה (כמו ספרי תכנות למשל)

אם מישהו מכיר ספר או אתר שמסביר מהבסיס וממליץ אז בכיף.

תודה.

פורסם

קודם כל תסגר באיזו שפה.

PHP, JAVA, HTML. וכו'

אני ממליץ על FLASH ,

יש המון מדריכים ל FLASH CS4

אני קיבלתי סדנאת לימוד ב DVD ובניתי אתר ברמת MEDIUM לא רעה בכלל תוך משהו כמו שלושה שבועות.

ממליץ בחום.

פורסם

כל דף אינטרנט מורכב מתגיות HTML, לכן HTML זה הבסיס של הבסיס. אחרי HTML, למד לעבוד עם CSS (חלק מאוד חשוב היום בעיצוב דף אינטרנט). סיימת עם שניהם (אגב, אתה לא חייב לדעת הכל, אתה יכול ללמוד תוך כדי) ? אתה יכול להתקדם ל-PHP ו-MYSQL שזה כבר תכנות מתקדם ועבודה עם מסד נתונים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הנה אתר נחמד

ואם באתרים עסקינן, בן אדם שרוצה לתכנת או במקרה שלך לבנות אתרים, חייב להכיר את מנוע החיפוש החדש שיצא אתמול של גוגל.

פשוט מאוד כנס לגוגל ותחחיל לגגל כל מה שעולה על רוחך, יש מספיק דוגמאות לכל מה שאתה רוצה לעשות בכל שפה שהיא.

והכי חשוב, בהצלחה!!!!!!!

Polo 2012

פורסם

בא גם נגדיר מטרות ולא נירה לכל הכיוונים.

המון אתרים בימינו מנוהלים לדוגמא ע"י כל מני CMSים, WORDPRESS , ג'ומלה , דרופל, כשברקע יש כל מני PHPים למיניהם.

קודם הייתי מנסה להבין מה אתה רוצה ללמוד ואח"כ מכין רשימה של דברים באותו תחום.

אתרי אינטרנט - זה תחום ענק , אנחנו לא בשנות ה90 שהדרך היחידה היא להתחיל להרביץ תאגים - למעשה רוב האתרים כבר ממזמן לא בנויים רק מHTML בסיסי - שזה ידע שבפני עצמו מאוד מיושן לבד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בהחלט לא הייתי ממליץ להתפזר.

הבנה בסיסית בHTML היא הכרחית

הייתי מתחיל מכאן:

http://www.w3schools.com/html/

משם השאלה היא קודם כל מה אתה רוצה לבנות, ללמוד PHP בשביל לפתוח אתר קטן זה בזבוז מטורף של זמן :)

אם תרצה, שלח לי בפרטי ואשלח לך PDF של אחד הספרים היותר פופולריים והבסיסיים לPHP.

עם זאת, כמו ליביו הייתי מנסה משהו עם CMS

content management system

הוורדפרס שהוא חינמי, מאפשר לך היום לבנות (כמעט) כל מה שתרצה.

כנ"ל לגבי הjoomla והדרופל (דרופל אני פחות מכיר)

כמעט להכל יש לך אינספור של טוטוריאלס חינמיים באינטרנט, כולל בוידיאו בyoutube.

לחלק מהדברים תצטרך היכרות בסיסית עם PHP אבל אני דוקא הייתי במקרה שלך מנסה לפתור את הבעיות פרה פרה, אני התחלתי לעבוד עם וורדפרס ללא ידע בPHP ובכל פעם שנתקלתי בבעיה, העלתי אותה לאיזה פורום רלוונטי וככה פתרתי אותן אחת אחת.

בהצלחה.

פורסם

מכיר את גוגל אבל יש המון מידע בגוגל וניסיתי אבל אין שמץ של מושג ממה להתחיל, ולכן תודה לכל מי שהגיב.

יש לי קצת ידע בתכנות, למדתי פעם C++ ו JAWA אבל צריך להיזכר וזה די בסיסי.

תודה בינתיים . אתחיל לנבור קצת בוורפרס וגם אחיה ואשדרג קצת את יכולות התכנו שעבדו.

• תוכן חדש...