Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילה מרדיאטור פג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב

כמו שנכתב בכותרת יש לי נזילה ברדיאטור (מצנן),רדיאטור אינו מקורי (זבל תחליפי) הותקן בתקווה שיחזיק מעמד לפחות שנה

בהתחלה הופיעו טיפות באיזור הדודים הצדדיים (היכן שאטמים ממוקמים וחיבורי צנרות-עליון\תחתון) ולכן לא התייחסתי לזה ברצינות אבל היום לאחר נסיעה ממושכת ועצירה שמתי לב להצתברות רצינית של מי קירור (פרסטון ירוקים) מתחת לרדיאטור,התקופפתי לבדוק וכל חלקו התחתון לכל אורך המצנן מלא בנוזל הקירור,חייב לציין שטיפטוף מפסיק ככל שמנוע מתקרר

כמובן אין פתרון יותר טוב מאשר להחליף את הרדיאטור בחדש אבל אין לי כח להתעסק אם זה לכן אני שואל האם ישנם תכשירים לאיטום נזילות במצננים

אני בעצמי מסתייג מלשפוך חומרים כאלה ואחרים לתוך מיכל איבוי בחשש לסתימות עתידיות שצפויות לבוא

קראתי באחד האתרים על חומר "solder seal-gunk,radiator repair" ואותו שופכים ישירות למצנן בזמן שאוטו מונע,האם יש למישהו נסיון אם החומר או המלצות מעשיות אחרות שיכולות לעצור את הנזילה

תודה לכולם

שבת שלום

פורסם

אתה בעצך כתבת שרדיאטור שקיים כעת הוא (ציטוט שלך) "זבל תחליפי", ובנוסף שלא כדאי להשתמש בחומרים לאיטום אז מה אתה מחפש שמישהו שחכם כמוך יאמר לך אחרת? אתה מספיק חכם לדעתי לעשות את השיקולים הנכונים ולדעת אם זה כדאי או לא.

פורסם

מניסיוני החומרים לאיטום נזילות ברדיאטור גורמים ליותר נזק מתועלת . עלולות להיגרם סתימות של המעברים ברדיאטור .

ישנם רדיאטורים תחליפיים ברמה גבוהה מאוד , תלוי מי היבואן ומאיזה מפעל הוא מביא את החלק .

רדיאטורים בטכנולוגיית ברייזינג עמידים יותר לאורך זמן .

נשמח לסייע לך בעניין .

יוסי בדש - אביפרטס בע"מ

רח' אימבר 12 פתח תקוה

טל' : 074-7017071

• תוכן חדש...