Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

אחותי שתיחיה החליטה שהיא רוצה רכב (סטודנטית), התקציב הוא 10K והמטרה למצוא רכב שישרת אותה נאמנה בשנתיים שלוש הקרובות.

איזה דגם מומלץ להסתכל ?

האם אפשר למצוא רכב אמין, ביצועים סבירים (הנסיעות בעיקר בינעורוניות), חסכוני כמה שיותר בדלק ובערך משנת 95 ומעלה ?

תודה לכולם,

משה

פורסם

יש לי חבר עם סוזוקי סוויפט 1994 (ידנית) 3 דלתות שהוא רוצה למכור כי קיבל רכב מהעבודה, אם יש התעניינות אז אני אשלח טלפון בהודעה פרטית.

אמין וחסכוני בדלק.

גיורא.

פורסם

כמובן יש גם את הפיאט פונטו. אלה רכבים מאוד זולים יחסית לשנתון שלהם. צריך למצוא אבל רכב באמת ששמור כי המכוניות האלה נוטות להיות לא אמינות במקרה של טיפול לקוי בהן....

פורסם

יש לי ב10 אלף שברולט קוואליר שנת 96 לבנה יפה ושמורה!

אוטו שמור חיצוני ופנימי,עבר לפני חודש וחצי שרשרת טיימינג!

חלונות חשמל נעילה מרכזית,מה שלא תמצא במכוניות ישנות.

עם אתה מעונין בתמונה אני יעלה.

פורסם
הרכב חייב להיות אוטומט.

משה

ממליץ לאחותך להעלות את התקציב בשביל אוטומט.. שיהיה חסכוני בדלק או שיהיה לה קשה מאוד בהוצאות השוטפות

אני בעצמי סטודנט (לומד באריאל) וקניתי שרייד 93 אוטו' במצב מצוין לפני שנה הרכב אמין מאוד אבל אלכוהוליסט בדלק.. כל האוטומטים הישנים הם בעלי גיר 3 הילוכים ולא 4 מה שגורם לתצרוכת הגבוהה ולמנוע לצעוק מעל 80, מילא האוטו היה מיועד לנסיעות עירוניות בלבד אבל אם לא אז אני ממליץ לה שתרד מזה ובמקום לקנות רכב ישן שתעלה בתקציב לאיזור ה20K -לפחות ותוריד לעצמה גם את ההוצאות השוטפות על וגם את הסיכויים שהיא תיפול על רכב מעפן שיכנס כל יום למוסך..(כמו פונטו מצויה בתקציב הנ"ל)

אני בעצמי התייאשתי מהשרייד וההוצאות עליו(דלק) וקניתי סוזוקי אלטו(חדש) ולקחתי הלוואת סטודנטים לחמש שנים...מה שממליץ לאחותך גם לעשות אם היא סטודנטית- הבנקים נותנים הלוואות לסטודנטים בריבית מינימלית (פריים+0%) ופריסת תשלומים -לפי בקשתה (אצלי אמא שלי חתמה עלי ערבות בבנק), ושיהיה בהצלחה בלמצוא משהו טוב...

פורסם

מצטרף לירון, על אף שהגיר של השרייד והסויפט במודלים האלה די מוצלח מבחינת האמינות הוא 3 הילוכים שמתאים לשינוע עירוני, לגבי הקאווליר שהציעו לך פה מבחינת האחזקה היא תהיה יקרה יותר אבל עם היא 4 הילוכים (נראה לי שזה רק אחרי המתיחת פנים או דגם איבזור מסויים) שווה לבדוק.

פורסם

מאור תודה על ההצעה - לא מעוניין.

אין מצב להעלות את התקציב, מה בקשר לקליאו 98 ? היא מצאה אחד ב-8 אלף, אוטומט.

לגבי השרייד - יבדק, תודה.

משה

פורסם
וקניתי סוזוקי אלטו(חדש) ולקחתי הלוואת סטודנטים לחמש שנים...מה שממליץ לאחותך גם לעשות אם היא סטודנטית- הבנקים נותנים הלוואות לסטודנטים בריבית מינימלית (פריים+0%) ופריסת תשלומים -לפי בקשתה (אצלי אמא שלי חתמה עלי ערבות בבנק), ושיהיה בהצלחה בלמצוא משהו טוב...

ממליץ בחום... עשיתי אותו דבר.

כפיר הג'ינג'י

פורסם
ממליץ בחום... עשיתי אותו דבר.

קצת רחוק מהתקציב שלה אבל:) , משה אם תוכל לפרט יותר על כמה אחותך תסע מרחקים יעדים ותדירות נסיעה שבועית

זה יוכל נורא לעזור לאנשים כאן לעזור לך

אני עדיין ממליץ להתגמש קצת עם התקציב- אני לא מדבר על לקנות רכב חדש ב60 אלף

אבל פולו או אסטרה אפשר למצוא כבר ב15 אלף והם חסכוניים מאוד ואמינים למרות עלות הגבוהה של החלפים שלהם (בגלל זה בודקים במכון לפני קניה..), נראה לי פשוט חבל שאחותך תתבאס מרכב שאמור לשרת אותה בנאמנות שלוש שנים..:roll:

• תוכן חדש...