Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שאני נהג חדש ואין לי יחס למספר הקילןומטרים מעבר למספר עצמו אשאל אתכם -

רכב יד ראשונה שמור במצב טוב מוצא למכירה אבל הפאק הוא אחד - הרכב בן 11 חודשים ועשה 30,000 קילומטר

הייתם נוגעים בוא? או שלא כדאי להסתכל עליו אפילו?

פורסם

אין שום בעיה לרכוש רכב כזה, עם הפחתת מחיר מתבקשת.

וכמובן בתנאי שאתה יודע, מה גרם לבעלים למכור את הרכב לאחר תקופה כה קצרה, וסיבת המכירה לא מהווה בעייה.

קילומטרז' גבוה יחסית לתקופת השימוש, אבל נמוך אבסולוטית.

אם אתה מתכוון להחזיק ברכב מספר שנים, והנסועה השנתית שלך היא ממוצעת +/-, אחרי כמה שנים הקילומטרז יתקזז, ובמכירה שלך לבעלים הבאים לא תצטרך להפחית במחיר בגלל קילומטרז'.

פורסם

אני רק רוצה לחדד את מה שנאמר.

מכירת רכב לאחר 11 חודשים זה הפסד כספי גדול מאוד.

1. - תבדוק שאין שיעבד\משכון על הרכב (אפשר תמורת 100 ש"ח בדואר, אפשר מרשם המשכונות תמורת 28 ש"ח דרך האינטרנט:

https://nesach.justice.gov.il/mashkonot/forms/fmashindex.aspx - תהליך קצת מסורבל עם החותמת האלקטרונית, אבל אתה צריך רק לדעת את מספר הרכב).

2. - תוודא שלא היו לרכב תאונות (עם פגיעות שלדה, פתיחת כריות אויר וכו..).

3. - תוודא במוסך מורשה או אצל היבואן, שאין בעיה לנצל אחריות (טיפולים נעשו בזמן ובחלפים מקוריים).

לא נתת יותר מדי מידע (לא סוג הרכב, לא לגבי המוכר). אם הרכב מליסינג - תבדוק שתקופת האחריות היא מלאה (ולא קוצרה בגלל ההנחה לחברת ליסינג).

אם המוכר הוא אדם פרטי, תבדוק שמדובר בבעל הרכב הרשום ברשיון הרכב, ולא "דוד", "חבר", "חתן" וכו...

ואם במיקרה מדובר ברכב עם מנוע דיזל - הקילומטראז' לא גדול כלל.

30 אלף ק"מ זאת רק ההתחלה לרכב חדש. אם הוא תקין, וכל מה שרשמתי בסדר - אין שום בעיה לקנות אותו (כמובן, לקחת בחשבון הורדה במחיר על קילומטראז').

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הייתי מוודא שבוצעו הטיפולים כנדרש ורק אז נוגע בו.

יש היום מכוניות, שאמורות להכנס לטיפול פעם בשלושים אלף קילומטר או כל שנתיים. כלומר יכול מאוד להיות, שהרכב הנ"ל לא נכנס למוסך אף פעם בחיים שלו, ואין מה לבדוק.

פורסם

זה לא נמוך מאוד ולא נורמאלי, נמוך מאוד זה מתחת ל 15K נורמאלי זה בין ה15K ל 25K, מה שכן, 30K לא אמור להרתיע במיוחד אם אתה לא נוסע הרבה ותוכל לאזן את הנסועה תוך שנה שנתיים אפילו תצא מורווח מזה יחסית לקניית רכב חדש, כי בסחר יד שנייה הקונה נלהב לשקלל נסועה גבוהה אבל פושר בלשקלל נסועה נמוכה. אם זה חוסך לך 15% ממחיר מכונית חדשה מאותו דגם והרכב נקי הקניה כדאית. נ.ב. שקלתי לקנות רכב (TSI גולף) עם אותם נתונים בדיוק אבל חזרתי בי כי זו היתה מתיחת תקציב.

• תוכן חדש...