Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול אבא שלי החליף צמיג לצמיג חדש של חברת Aurora דגם K706 .

הצמיג חדש לגמרי, עלה כ 250 ש"ח.

מידה 195/70/14 .

חיפשתי את התאריך ייצור,והתאריך ייצור שמופיע לא כל כך מסתדר לי.

יש רק מספר ספרות שלא נראה לי שיכולות להיות תאריך ייצור.

01495 לרוב,יש מסגרת עם 4 ספרות שמתוכן אם אני זוכר נכון 2 הספרות הראשונות הם מספר השבוע בשנה שבה יוצר הצמיג ו2 הספרות האחרונות מסמלות את השנה.

אז מה זה פה? :roll:

פורסם

דניאל,

יש כיתוב DOT , אבל אין תאריך שצמוד אליהן.

האם ישנן תופעות לוואי לצמיג שהורכב הפוך? :roll:

החברה,וכל שאר הסמלים נראים כלפי חוץ.

פורסם
רק צמיג אחד הוחלף?

לא רצוי שזוג צמיגים על אותו סרן יהיו מסוגים שונים.

הצמיגים מסוג זהה, היצרן שונה.

הצמיג הימני יושב על הרכב סך הכל כ 6 אלף ק"מ.

פורסם
גם צמיג של חברה אלמונית, גם שני צמיגים שונים על אותו סרן.

מה שנקרא - "לא חסכנו על בטיחות".

אל תדאג, אני לא מסכן אותך על הכביש.

אם כבר אני חוסך נטו על חשבוני, שני הצמיגים תקינים ושני הצמיגים בעלי אותו פרופיל.

זה בכל מקרה לא רכב ספורטיבי,ובטח שלא רכב שמשתוללים אתו.

העיקר להשקיע בדברים שבאמת צריך להשקיע בהם, בלמים,היגוי,ותחזוקה כללית מעולה של הרכב!

לא לזלזל בחשיבות הצמיגים,אבל גם לא להגזים ובכל מקום לזרוק את העניין של הצמיגים.

פורסם

מה שאתה אומר אתה צודק, אבל תחשוב רגע, מה יעזור לך בלמי דיסק מחורצים ומחוררים עם קליפר 6 בוכנות אבל הצמיג לא אוחז בגרוש ובלימה שלך שואפת לאפס?

אותי אבא לימד שאם מחליפים אז רק בזוגות, ואם קרה והתפוצץ צמיג אז לפחות לאותו חברה ואותו דגם, כלומר אותו צמיג.

ככה לימדו אותי אז קצת קשה לי לראות שחורגים מזה אבל אם שני הצמיגים במצב טוב ובאיכות סבירה לא חושב שאמורה ליהיות בעיה.

• תוכן חדש...