Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעת סיבוב ההגה שמאלה (וגם בחזרה) נשמעים קולות שפשוף/חיכוך מאזור גלגל ההגה .

מה יכולה להיות הסיבה? דרוש סיכוך בתרסיס כלשהו?

תודה לעצה.

פורסם

אין תקתוקים. הקול הוא כמו שפשוף של נייר בנייר רק צורמני יותר ונשמע מאזור גלגל ההגה ולא מאזור נמוך יותר.

פורסם

זה מההגה עצמו,אם יש לך אפשרות לפרק אותו,בדרך כלל זה בורג במרכז ההגה.אבל להגיע לשם כל רכב זה שונה,יש הגה עם כרית אוויר,ויש הגה בלי,אני לא יודע מה יש לך,יש כאלה שצריך לפרק 2 ברגים,כל אחד שונה.אז תפרק ותשים גריז,לא על המגע של הצופר,ותחזק את הבורג חזק,רמה כמו

שפתחתה את הבורג. אולי קצת פחות ואני הסביר לך מדוע בסוף הדף בקטע האדום.אם יש לך כרית אוויר,תשתדל לא לנתק את החיבור של הכרית,כי נראה לי זה יתבטל מהמחשב ותצטרך ללכת לעדכן את זה בחברה.

יש גם אפשרות שזה מהפלסטיק תסתכל מהצד ותסובב את ההגה אתה תראה את זה כבר נוגע.

כשתפרק את ההגה,אני ממליץ לך לשים גריז בלגרים גם,יש שמה בפנים כמו לגר של גלגל אופניים תמלא שם גריז ותסגור.

ואם אתה שואל איך זה קרה,רוב הסיכויים שעשיתה כיוון פרונט,והמכונאי פירק את ההגה כדי לישר אותו.

או שהוא סגר חזק מדי וזה נוגע בפלסטיק,או שחסר גריז.

ואם לא עוזר כלום,תעדכן אותנו ונשתדל לעזור לך.

• ספונסר פורום
פורסם

הרעש הוא לא משם,הוא מחובקי ההגה שלא מורכבים נוכן וונוגעים בסבבת כרית האוויר,צריך לפרק אותו בעזרת מברג טורקס 20 ולהרכיב אותו נכון.

בברכה,אורן

• תוכן חדש...