Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה | מירוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קצת חדש פה... אני לקראת הוצאת רישיון,האבא בעל מוסך. יש לנו שברולט קמרו V8 שנת 1980 ופונטיאק טרנס-אמ שנת 1979 V8...

אני בן אדם שחי את המכוניות,זה ממש רומן מה שיש ביני לבינם :)

אני רוצה לקבל קצת יותר אנדרלין ורציתי לדעת אם מתקיימים באזור הצפון מירוצים כלשהם,בין אם חוקיים ובין אם לא.

שמעתי שיש בערד משהו כזה... אבל זה יותר מידי רחוק.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

זה הולך להיות שרשור מעניין. מקווה שלאבא שלך יש ביטוח טוב על המכוניות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

התבלבלת בסדר.

אם כבר, אתה בדיוק כמוהו, ולא להפך.

פורסם

לא מכיר, לא יודע, אין קשר WHAT SO EVER, ואני בספק שיענו לך על גבי הפורום, הוא לא מעודד פעילויות לא חוקיות.

פורסם

מרוצים בלתי חוקיים, יש וימשיכו להיות.

אך כאן לא נותנים פרטים ו/או מעודדים ו/או מאפשרים מתן מידע על העניין.

אי לכך, השרשור נגדש.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...