Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת, ה 2.1.2010 החל מהשעה 12:00 במקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג.

במקרה של גשם המפגש ינדוד אל המקום החלופי תחת הגשר שמול הקניון, הוראות הגעה ינתנו במידת הצורך.

כרגיל, גם המפגש הזה יהיה מפגש מנגל, אז נא להתפקד ברשימה מסודרת בצירוף מי מביא מה.

כל מי שמעוניין למכור ציוד יכול להביאו למפגש בתוספת פתק על האוטו עם פירוט, מס' טלפון וכו'.

שיהיה מפגש מהנה, פורה ומוצלח!

מפגשרג.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדגר אין לך פתור מהגעה למפגש

התחמקת ממספיק מפגשים !!

אתה שיכור בראשון לינואר, בשני לינואר יש לך מנצ'יז מטורף ועל האש זה בדיוק מה שאתה צריך

פורסם

בהנחה ואני אצליח לקום בבוקר בלי הנג' ,אבוא לבקר למרות שאפחד כבר לא זוכר מי זה ASAFAY1 ..8)

אגב אם למישהו יהיה למסירה או בתשלום סימלי בית פיוז עם פיוז לכבל 8G ,אני אשמח.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היי, אם אני לא בים המלח אני אגיע לבקר.

אסף, אצלי בג'יפ יש ליד ההנדברייק בית פיוז עם חתיכת כבל 8G, לדעתי יש בפנים פיוז, אין לי מושג איך הוא הגיע לשם, אבל הוא נח שם כבר לא מעט זמן ואתה מוזמן לפנות אותו אם אגיע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יווווו מפגש ראשון שלי, אני מתבייש קצת...

שמתם לב שעד עכשיו אף אחד בכלל לא התחיל ברשימה ומה הוא מביא.

- אני עדיין לא יודע בוודאות אם אני אגיע או לא ולכן לא פותח ברשימה - הכל תלוי באיך המשמרת של הסליווסטר והראשון לחודש תעבור עליי.

אם תעבור מעליי - סבבה.

אם תעבור עליי בלשון דריסה - קצת פחות סבבה.

אם תעבור דרכי (לקוחות יכנסו לי בצורה) - לא מגיע.

פורסם

היי אור ,אשמח לראות אותך במפגש בכל זאת אנשים מתקופה שאני זוכר.

אם אבוא אביא שתיה קלה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
בהנחה ואני אצליח לקום בבוקר בלי הנג' ,אבוא לבקר למרות שאפחד כבר לא זוכר מי זה ASAFAY1 ..8)

אגב אם למישהו יהיה למסירה או בתשלום סימלי בית פיוז עם פיוז לכבל 8G ,אני אשמח.

"אף אחד כבר לא זוכר מי זה אסף"....

הגזמת קצת - לא ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מגיע!

mindbomb - עידו

מביא:

1. תצוגת תכלית ראשנית של המגה-שדרוג שלי (השבוע תמונות)

2. קבבים

3. קומפוננטים מגבר וכמה אביזרי התקנה למכירה

פורסם

1. תצוגת תכלית ראשנית של המגה-שדרוג שלי (השבוע תמונות)

2. קבבים

3. קומפוננטים מגבר וכמה אביזרי התקנה למכירה

4. מיקי - מביא ערכת מפגשים - מנגל, פחמים, חד"פ.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...