Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני שם פנסים שקופים מאחורה זה חוקי?

אם אני שם פנסי אנג'ל אייז מקדימה זה חוקי?

מה זה בקליות שקופות?

ראיתי אנשים ששמו פנסים שקופים מאחורה אבל רק הפלסטיק היה שקוף הבפנים נשאר שחור, כלומר הם החליפו את הפלסטיק בחוץ מאדום לשקוף [לדוגמא פיג'ו 206].

וראיתי אנשים ששמו פנסים שקופים וגם הבפנים הפך להיות שקוף.

הבפנים זה הבקליות? או שזה לא קשור?

לדים כחולים במקום אורות חנייה צהובים זה חוקי?

עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מדוייקת לשאלות שלי.

פורסם

הבקליות השקופות שבתוכו זה שחור זה בקלית עם רקע שחור, בדיוק כמו שהבקלית השקפות שבפנים זה רקע כסוף.

אנג'ל אייז חוקי כל עוד המנורה מותאמת לישראל לא לאנגליה או ארה"ב.

לדים כחולים באורות החנייה זה לא חוקי.

כשאנשים מחליפים בקלית הם מחליפים את כל הפנס ולא רק את הכיסוי החיצוני.

פורסם

אם הבנתי נכון אז שמחליפים בקליות אתה יכול לבחור אם מבפנים זה יהיה שחור\כסוף\שקוף וכו'?

ואם מישהו רשם שהוא שם פנסים שקופים מאחורה, אז זה אומר שהוא החליף רק את החלק החיצוני?

או שככה או ככה שמחליפים פנסים מחליפים גם את החיצוני וגם את הפנימי הבקליות?

ופנסים שקופים מאחורה זה חוקי?

מה הכוונה מנורה מותאמת לישראל? כמו כל מנורה רגילה שמגיעה עם אוטו שאתה קונה זאת הכוונה?

ואפשר באנג'ל אייז לשים מנורה עם אור באיזה צבע שרוצים? או שהפנס מגיע עם מנורה יחידה שמתאימה לו בצבע קבוע?

פורסם

כמו שרשמתי מקודם, לא מחליפים רק את החלק החיצוני בבקלית אלא את כל הבקלית.

אתה יכול לקנות רקע שחור או כסוף בדיוק כמו שאתה יכול לקנות חולצה אדומה או צהובה.

בפנסים הקידמיים אתה יכול לשים רק מנורה שהיא חוקית בישראל (לא כחולה, לא אדומה, לא קסנון)

פנסים שקופים מאחורה זה באיזור אפור מבחינת החוק, בדיוק כמו כל שינוי שתעשה ברכב.

לא פגשתי אף אחד שעשו לו בעיות על זה עד עכשיו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...