Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוואי שהייה לי את מה לנקות :? טוב נו... אז אני אנקה (ו'אגרז') את הבולם של האופנעיים.. :cry:

אבל שימושי בהחלט :) תודה על הלינק

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם

ואני קורא ותוהה:

פעם בחצי שנה? אוי ווי...

וידוי קטן: הבהיימה הקודמת שלי, DR650 לבית סוזוקי לא ראתה למיטב זכרוני טיפול כזה בכל חמשת שנותיה אצלי. פעם אחת מיסבי גלגל אחורי וזהו. יצוין שטבילות השטח העיקריות בוצעו בשנה וחצי האחרונות ועדיין לא מעט בוץ אבק וזיפזיף נגרסו בין הגלגלים.

ובכל זאת: שום מיסב לא צייץ, אף לינק לא נאנק למיטב זכרוני.

ונשאלת השאלה: האם לא ידע הצדיק נפש בהמתו? האם תיפרע ממני האומללה בבית דין של מעלה?

ובמילים אחרות: מהי התדירות המומלצת לדו"ש העושה עיתותיו גם בקיבוץ בכפר ובקרת?

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

ואני קורא ותוהה:

פעם בחצי שנה? אוי ווי...

וידוי קטן: הבהיימה הקודמת שלי, DR650 לבית סוזוקי לא ראתה למיטב זכרוני טיפול כזה בכל חמשת שנותיה אצלי. פעם אחת מיסבי גלגל אחורי וזהו. יצוין שטבילות השטח העיקריות בוצעו בשנה וחצי האחרונות ועדיין לא מעט בוץ אבק וזיפזיף נגרסו בין הגלגלים.

ונשאלת השאלה: האם לא ידע הצדיק נפש בהמתו? האם תיפרע ממני האומללה בבית דין של מעלה?

גיורגיו, גם פעם בשנה זה עדיף על כלום.

ואם יש לך פטמות גירוז על הלינקים, אל תתבייש לדחוף שם גריז פעם בחודשיים-שלושה,

אבל את ציר הזרוע האחורית ואת המיסבים של המונושוק, לפחות פעם בשנה.

פורסם

ואני קורא ותוהה:

פעם בחצי שנה? אוי ווי...

גיורגיו, גם פעם בשנה זה עדיף על כלום.

ואם יש לך פטמות גירוז על הלינקים, אל תתבייש לדחוף שם גריז פעם בחודשיים-שלושה,

אבל את ציר הזרוע האחורית ואת המיסבים של המונושוק, לפחות פעם בשנה.

שוקרן.

מצאי הפטמות ייבדק בקרוב.

(ואם עדיין לא אמרתי - קבל :mm_yeah: על הכתבה הבהירה והנהירה)

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

• תוכן חדש...