Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי!

אני רוצה לשאול על בעיה בניסן אלמרה 98' 1.6 אוטומטית.

בדקתי הערב את הרכב והוא נראה והרגיש ממש טוב, מלבד הסל"ד הנמוך שלו בניוטרל. הרכב היה חם(אחרי נסיעה מת"א לירושלים) והטורים היו על 500-600 סל"ד בניוטרל.

מה יכולה להיות הבעיה?

חבר אחד שיש לו ניסיון עם אלמרה אמר שיש סיכוי שאם ינקו שם את ה"בפנוכו" אז זה יחזור להיות נורמאלי. חבר אחר טוען שהבעיה היא בחשמל, ולכן כדאי להתרחק מהרכב כי אין לדעת בכמה כסף הסיפור יגמר...

האם לפסול את הרכב על הסף או להמשיך למוסך אמין שיבדוק את הרכב טוב טוב? (בתשלום)

Mazda 2 2013

פורסם

חברים מוסכניקים אחד אחד יש לך, איך הם עלו על הבעיה בשניות, מומחים!!

הטורים האופטימלים של מנוע במצב סרק צריכים להיות בין 500 ל 800 סל"ד, ואם הרכב עומד על 500 - 600 סל"ד אז זה מצויין, זה רק מראה עד כמה המנוע תקין.

מנוע שלא תקין ויש לו בעיות קומפרסיה, אז בסל"ד נמוך יהיה לו קשה לעבוד והוא יכבה.

אבל זה שהמנוע שומר על טורים תקינים, זה לא אומר שכל הרכב תקין, יש לבצע בדיקה במוסך לבדוק שהאוטו נקי מתאונות שאסי, גיר תקין וכו'.

בהצלחה.

פורסם
הי!

אני רוצה לשאול על בעיה בניסן אלמרה 98' 1.6 אוטומטית.

בדקתי הערב את הרכב והוא נראה והרגיש ממש טוב, מלבד הסל"ד הנמוך שלו בניוטרל. הרכב היה חם(אחרי נסיעה מת"א לירושלים) והטורים היו על 500-600 סל"ד בניוטרל.

מה יכולה להיות הבעיה?

חבר אחד שיש לו ניסיון עם אלמרה אמר שיש סיכוי שאם ינקו שם את ה"בפנוכו" אז זה יחזור להיות נורמאלי. חבר אחר טוען שהבעיה היא בחשמל, ולכן כדאי להתרחק מהרכב כי אין לדעת בכמה כסף הסיפור יגמר...

האם לפסול את הרכב על הסף או להמשיך למוסך אמין שיבדוק את הרכב טוב טוב? (בתשלום)

אין שום בעיה. זה הסל"ד הנורמלי של הרכב.

לא צריך לנקות את הבפנוכו ואין בעיה בחשמל (נדיר באלמרה).

פורסם

אין לי הרבה להוסיף על שנאמר,כשהמנוע חם ואין מערכות עזר שפועלות (מזגן,אורות או הגה כח) ואז מרים המחשב את הסל"ד,הסל"ד נמוך ממילא אך לא ברמה של פעולה בלתי סדירה. ככל שזכור מהאלמרה שלי,הסל"ד היה בסביבות 650 עד 750 סל"ד וכשהופעלו מערכות עזר עלה לסביבות ה-800. כשהמנוע קר ויש פיצוי מהמחשב,הסל"ד הגיע גם ל-900.

כאמור,זה מה שאני זוכר אבל לא בטוח.

מכל מקום,הדבר הנכון לעשותו הוא פשוט להיכנס למוסך מורשה ומקצועי,להתחבר אל המחשב ולבדוק את העניין,רוב הסיכויים שלא מדובר בתקלה ואם כל השאר בסדר,אלמרה היא אופציה ראויה ובעיקר אמינה-ללא תחרות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הבנתי תודה לכם אנשים טובים!

נמשיך למוסך.

חולגי, המנוע לא מקרטע אבל בדקנו כשהרכב היה חם. אולי כשהרכב אחרי לילה קר המנוע יכבה עם סל"ד כזה?

חיפשתי איך לכוון את הטורים באלמרה מהשנים האלה ומצאתי 2 תשובות סותרות: 1. לסובב בורג מסוים נגד כיוון השעון. 2. לחבר את הרכב למחשב כי רק דרך המחשב אפשר לשנות את סל"ד הסרק.

איזו מהדרכים היא הנכונה?

סתם הערת אגב: שמתי לב שההבדל בנוחות הנסיעה, ישיבה והתנהגות על הכביש כל כך שונה מאשר בבורה שזה פשוט בלתי יאומן. הישיבה על הכביש, נוחות המושבים... וואו איזה הבדל לטובת הבורה. (נסעתי בחיים שלי בעיקר על בורה, אוקטביה(שלמדתי עליה) ולפני זה היה לנו פג'ו 405 92'. אבל כנראה שההבדל באמינות בשביל נהג צעיר שווה את ההרעה ב"ת"ש"... :)

Mazda 2 2013

פורסם

הבנתי, תודה.

ביום ראשון ניקח אותה לבדיקה ואז אני אהיה מודע יותר למצבו הפנימי של הרכב.

תודה לכולכם על העזרה!

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...