Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רדיו דיסק DVD עם GPS למאזדה 3 2007 בתקציב 5000 ש"ח (כולל התקנה)

בנוסף יש לי שאלה - האם זה יפגע בתצוגה של המזגן? ואם כן האם יש דרך לקנות מערכת מותאמת למאזדה 3 שתכלול תצוגה של מזגן?

תודה מראש

פורסם

טוב אני יכול לראות שאף אחד לא הולך להגיב לי בימים הקרובים ואני חוץ מסופי שבוע לא יכול להכנס לפורום לכן אני אבקש עוד פעם.. אני צריך שם של חנות טובה שממנה אני יכול לקנות את הרדיו דיסק + שם של רדיו דיסק טוב שכולל GPS איכותי ב5K ש"ח שזה כולל את ההתקנה

תודה

פורסם

אם תחפש טוב תוכל למצא מערכות כאלה במחירים הרבה יותר זולים , אני לדוגמא יכלתי ליבא בישביל עצמי דברים כאלה מאיבי כאשרר שם יש מערכות מובנות לכל אוטו , אל תשתגע תחפש מישהו שיכול ליבא לך את זה , מקסימום יש פה בארץ בטוח יותר בזול .התקנה לא פשוטה ולא עושים אותה בצורה עצמית , חייב מתקין מקצועי מכוון שאתה מפרק ומתעסק עם הלוח בקרה של הרכב עצמו.

תהליכי שיפוצים

פורסם

לא התקנה כל כך מסובכת...אבל מחייבת מתאם פלסטיקה והמון זהירות ועדינות.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
אם תחפש טוב תוכל למצא מערכות כאלה במחירים הרבה יותר זולים , אני לדוגמא יכלתי ליבא בישביל עצמי דברים כאלה מאיבי כאשרר שם יש מערכות מובנות לכל אוטו , אל תשתגע תחפש מישהו שיכול ליבא לך את זה , מקסימום יש פה בארץ בטוח יותר בזול .התקנה לא פשוטה ולא עושים אותה בצורה עצמית , חייב מתקין מקצועי מכוון שאתה מפרק ומתעסק עם הלוח בקרה של הרכב עצמו.

האמת היא שחיפשתי דיי הרבה, העניין הוא שאני מעדיף להתייעץ קודם כל עם מישהו שיש לו ניסיון עם המערכות האלה בתקציב הזה כדי שהכסף לא יזרק לחינם כי אני לא ממש מבין בבזה והייתי מעדיף לקבל המלצות לרדיו דיסקים שאנשים מכירים באופן אישי

ולייבא מחו"ל יהיה דיי בעייתי, אין לי זמן להתעסק עם זה בגלל שאני בצבא ומישהו שייבא את זה בשבילי יהיה קצת בעייתי למצוא..

הדרך הכי קלה שחשבתי עליה היא פשוט לקבל המלצה לשם של רדיו דיסק DVD + שם של חנות שאני פשוט אוכל להגיד לאמא שלי לסוע לאותו מקום ושיתקינו בשבילה את המערכת

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני מחפש רדיו דיסק DVD עם GPS למאזדה 3 2007 בתקציב 5000 ש"ח (כולל התקנה)

בנוסף יש לי שאלה - האם זה יפגע בתצוגה של המזגן? ואם כן האם יש דרך לקנות מערכת מותאמת למאזדה 3 שתכלול תצוגה של מזגן?

תודה מראש[/quote

יש לי מערכת חדשה למאזדה 3 שנת 2010

וגם שנת 2007

אם מישהו מחפש אשמח למכור לו או לעזור לו

[email protected]

• תוכן חדש...