Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FI BL מוכרים בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם מוכרים את הסאב הנ"ל בארץ.

הוא יותר חלש מהBTL, הוא מוציא 1000 RMS אבל הוא SPL לפי FI.

צריל לשדרג את חשמל הרכב אם מתקינים אותו?

תודה לעוזרים.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

כן אליקו הוא אחד המשוגעים, אבל זה שאלה כללית כי עשיתי חיפוש קודם לכן ולא מצאתי כלום על ה BL

הרוב אוהבים את הBTL אבל שדרוג חשמל זה קצת מוגזם (בשבילי כמובן) ויחסית (הכל יחסי) זכויות שמורות לשומכר.

יכול להיות שאני בא למפגש יום שבת וזאת הפעם הראשונה שלי. אני מתכנן לקנות מערכת אבל בשביל זה אני אפתח שרשור חדש עוד כמה חודשים.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

לאלי יש bl 15 משודרג(1500rms) למכירה אז כדאי לדבר איתו. הוא היבואן הבלעדי. שמעתי אותו והוא מאוד קרוב לbtl בעוצמה אבל מדוייק יותר. נותן להאבוק בראש!!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לאלי יש bl 15 משודרג(1500rms) למכירה אז כדאי לדבר איתו. הוא היבואן הבלעדי. שמעתי אותו והוא מאוד קרוב לbtl בעוצמה אבל מדוייק יותר. נותן להאבוק בראש!!

זה בדיוק מה שאני לא מחפש, שזה אלטרנטור חדש ומצבר חדש. אבל הBL הרגיל שמפמפם 1000RMS מגיע לי מעל ומעבר, והוא בטח ימכור אותו לפני שאני אקנה מערכת. אני גם לא מחפש לשדרג. אז אני אשאר עם המערכת לכמה זמן.

תודה בכל זאת

B///MW אומר לחבר:

פורסם

הסאב הזה נציל מאוד. אתה יכול להגביר אותו עם 800-1000 rms והוא יעבוד מצויין. לא חייב לשדרג שום דבר בהספקים כאלו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה BL הוא סאב שמתוכנן לקבל בין 1000 ל 1500 אראמאס לקבלת ביצועים אופטימליים.

מה שיש בארץ כרגע זה הסאב בגודל 15" שלו.

אי אפשר להחזיק מלאי של FI בארץ כיוון שהסאבים האלו מיוצרים בהזמנה אישית.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

1000W RMS זה 73 אמפר,

תוסיף על הבמה הקידמית נגיד במה עניה משהו, כמו 220 וואט (120 כפול 2 על קומפוננט זול, זה סטאפ שבקלות אפשר לראות אצל אנשי SPL שלא "משקיעים") זה עוד 16 אמפר,

יחד מדובר ב-89 אמפר תוסיף על זה צריכה של הרכב ממוצעת של 12 אמפר (ופיקים של 30 אמפר בערך בכניסות של המאווררים)

אתה עלול להגיע לצריכה כללת של 120 אמפר,

איך רכב עם אלטרנטור 70 אמפר או במקרה הטוב 90, אמור להתמודד עם זה ?

לעבוד מן הסתם זה יעבוד, 1000 יהיו שם רק על הנייר, כמו גם מתח יציב, או בריאות למערכת החשמל של הרכב.

אני באמת שלא מבין מה הטעם לרכוש מגברים של אלף וואט אם בפועל הם יפיקו 500\600 בלחץ, בגלל מערכת חשמל לא מתאימה.

סתם כדי שבחתימה יהיה רשום 1000W ?, סבבה

פורסם

גורל,

אתה אפילו נתת לו צריכה אופטימלית.

אל תשכח שלכל מגבר יש גם את הנצילות שלו.

במקרה הטוב בכדי להוציא 1000 וואט RMS מגבר יצרוך משהו סביב ה90 אמפר(נצילות של +- 80%).

היית עדין איתו:).

under construction..

פורסם

גורל,איך אתה מסביר שעל מערכת מקורית בהתחלה ואז על אלטרנטור מקורי וקינטיק קטנטן(1400) שמעו אצלי כל כך חזק עם הbtl על סאנדאון 1500? למרות שאני יודע שלא היה לי 1500rms או קרוב לזה

ZOOM-ZOOM

פורסם

כי יש לך את ה70 אמפר, נגיד של האלטרנטור

ועוד איזה 25 אמפר מהקינטיק

נגיד 75 אמפר זמין למערכת - זה 1020 וואט, שזה אומר בנצילות של 80 אחוז,

800 וואט בפועל,

800 וואט זה לא מעט כח,

אתה יכול לשבת אצלי עם כאוס על 600 וואט, ותבין ש-800 זה ממש לא מעט כח.

אל תשכח שגם סאב עם ממברנה גדולה ויחס וואט לרעש גדול, זה גם פאקטור משפיע,

להוציא באס מדוייק ואיכותי כמו IDMAX לדוגמא, בעוצמות כאלו היה גוזל הרבה הרבה יותר משאבים,

אגב גם אצל אליקו לדוגמא שומעים כמו ששומעים בגלל הקינטיקים, אחרי שעה\שעתיים של שמיעה חזקה ורצופה מתחילה אצלו דעיכה משמעותית בעוצמה, וזה הגיוני כי ככה זה שאתה אונס את הסוללה במקום לתת כתף עם אלטרנטור חזק

פורסם

אם היה לי 800ואט בזמנו אז אני יגנוב את הbtl חזרה..זה אומר שעם שידרוג אצל צביקה ל150 אמפר ,לעשות 3 הגדולים+0 גייג+הקינטיק= 1500 ואט אמיתיים?? כל העוצמה שהייתה לי באוטו והסאב היה מנוצל רק שליש??

ZOOM-ZOOM

פורסם

גורל, אז ה600 ואט שלי וה600 ואט אצלך הם מאוד שונים בשמיעה, אתה מסכים?

ZOOM-ZOOM

פורסם

בהחלט,

הם גם מאוד שונים בדיוק - מסכים ? :)

*זאת הגמישות של מערכת החשמל, אני עם 600 וואט שלא מזיזים למערכת חשמל שלי,

האלטרנטור שלי מוציא על סקופ (מורכב על הרכב!) מעל 170 אמפר,

אני יכול לשים עוד סאנדאון 1000 ועוד כאוס,

או פשוט להחליף את הכאוס ל1 אום :)

• תוכן חדש...