Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3366900,00.html

כנראה שכבר לא נשאר להם איך לעשוק אזרחים, אז הם החליטו שאלה שכבר משלמים מחירים גבוהים על דלק ובתדירות גבוהה יותר משאר האוכלוסייה גם ישלמו יותר על רישוי שנתי.

בסוף כל מה שיצא מהתוכניות שלהם זה נהגים עם רכבים בלי טסט ובלי ביטוח שמזהמים בכמויות ולנהגים עדיף בלהסתכן להתפס ולשלם את הדוח והרישוי מאשר כמו שעון, כל שנה, להוציא ערמות של כסף על זה שהם כבר מוציאים ערמות של כסף!

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מספיק שיש לנו מס ירוק שמחושב לפי נוסחה שאבד עליה הכלח, לא מספיק שתעריפי הביטוח מתייקרים (בשלב ראשון לדו"ג, אח"כ כנראה לרכבי השטח ולבסוף... ?), עכשיו מסתמן שהיוזמה המבורכת לרישום הקילומטראז' בטסט כנראה תנוצל למטרה של חליבת כספים נוספים מהציבור.

אינני יודע של מי הראש החולני שזומם את כל המזימות האלה, אבל מה שבטוח זה שאין לו רכב שהוא משלם עליו מכיסו אלא רכב חברה, ו/או הוא בעל הכנסה גבוהה מהשכמ"מ.

כך או כך, זה בטוח לא רעיון של מישהו שעובד קשה כדי להחזיק כלי תחבורה להתנהלות בסיסית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא הבנתי, כרגע רושמים ק"מ בטסט או לא? לא זכור לי בטסט לפני כחצי שנה ששאלו כמה ק"מ עבר האוטו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פשוט מגעיל מה שקורה פה, נדל"ן בשמיים,מיסוי מהגבוהים בעולם על מכוניות,מיסוי גבוה על השכר,מע"מ גבוה ועוד ועוד.

קשה מאוד לחיות בישראל טוב,ההרגשה היא שעושקים אותך כל הזמן.

STI 2004

פורסם

תומר, עדיין לא מתעדים את הקילומטראז' בטסט, אבל יש תכנון לעשות זאת החל מלא עוד הרבה זמן.

היה אפילו שרשור בעניין מהשבוע האחרון, רק שכרגע אין לי ממש זמן לחפש אותו.

מאור, דווקא בעניין המע"מ יש לנו עוד לאן להתקדם. בגרמניה, למשל, שיעורו הוא 19%!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני רואה כבר את כולם מתחילים לזייף את המונה לפני הטסט ומחזירים (אם בכלל) אחרי הטסט למספר המקורי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הניסיון שלהם לעידוד נסיעה בתחבורה ציבורית מתחיל להצליח, אני חושב לעלות על מטוס ולא לחזור למדינה המטומטמת הזאת יותר בחיים!! נמאס!

פורסם
תומר, עדיין לא מתעדים את הקילומטראז' בטסט, אבל יש תכנון לעשות זאת החל מלא עוד הרבה זמן.

היה אפילו שרשור בעניין מהשבוע האחרון, רק שכרגע אין לי ממש זמן לחפש אותו.

מאור, דווקא בעניין המע"מ יש לנו עוד לאן להתקדם. בגרמניה, למשל, שיעורו הוא 19%!

האמת שאני מוכן לשלם 19% מע"מ על כל דבר...

אבל בתמורה אני רוצה להנות מהתנאים כמו בגרמניה

חוק חינוך חינם, כולל אוניברסיטאות, ספורט מוטורי מאושר, מחירי מוצרים כמו שם...

במידה ולא שפשוט ייקחו את כל הממשלה הזאת ויזרקו אותה לים

Confidence In Motion

פורסם

קצת מוקדם לקפוץ על העגלה לפני שהוחלט מה יהיו רמות המס החדשות.

אם יקבעו, למשל, שאגרת הרישוי לרכב בעל נסועה ממוצעת עפ"י נתוני הלמ"ס לא תשתנה לאחר התוספת, בעוד האגרה של רכבים שנוסעים יותר או פחות תשתנה לפי מפתח מסוים - נקבל שינוי חיובי, לדעתי.

שינוי שכזה יגרום לחברות הליסינג ללחוץ על הלקוחות שלהן למעט בנסיעות, יפעיל לחץ פסיכולוגי על אנשים להפחית נסיעות לא הכרחיות ויפעל לטובת בעלי "רכבי הסופ"ש" שנוסעים מעט מאוד קילומטרים בשנה. כל אלו ישפרו את מצב הגודש בכבישים ויפחיתו במקצת את זיהום האוויר.

הרעיון עצמו, בבסיסו, טוב. השאלה היא האם ינצלו את הרפורמה הזאת לצורך העלאת המיסים.

ניסיון העבר מוכיח שהתשובה תיהיה כנראה חיובית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני רואה כבר את כולם מתחילים לזייף את המונה לפני הטסט ומחזירים (אם בכלל) אחרי הטסט למספר המקורי.

זה בדיוק מה שהולך לקרות, והאמת, אני אבין את אותם האנשים. במקום לבוא לקראת הנהגים ולא לחפש מאיפה למצוץ מהם עוד שקל, הם פשוט מנסים להביא את האנשים לסף ייאוש.

דוגמא טובה נוספת היא עניין הטסטים. כמה רכבים הוכשלו סתם רק כדי להוציא מהנהג עוד כמה שקלים על תיקון סתמי? כמה רכבים הוכשלו סתם על בדיקות פליטה ונאמר להם ללכת לרכוש תוספי דלק למיניהם, ובאורח פלא הכל הסתדר פתאום?

אחרי דוגמאות כאלה, זה באמת מפליא שאנשים מחפשים את הקומבינה כשהם באים לטסט השנתי?

בכל הקשור לגזרות מוטוריות, המצב בארץ רק הולך ומחמיר.

• תוכן חדש...