Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום בנסיעה על איילון דרום הבחנתי במשאית גרר שגוררת על גבה טויוטה יאריס TS זהה לשלי 1:1 (גם בצבע) שעברה תאונה חזיתית מקדימה.

יצאתי מאיילון בלה-גארדיה והגרר המשיך בנסיעה דרומה.

הייתי רוצה לדעת מה עלה בגורל היאריס (פירוק או חזרה לכביש) כדי שאם אכן יהיה מדובר בהשבתה, אוכל לגשת למקום שבו יורידו את הרכב וארכוש מספר פריטים לרכב שלי.

איך אני יכול לנסות לאתר את הרכב ע"פ מספר הרישוי של המשאית שהצלחתי לרשום? אפשרי לאתר את הגרריסט?

איזה פרוקיות גדולות נמצאות דרומית ללה גארדיה ?

(אולי המשאית נסעה לכביש אזור-חולון ששם, אם אני זוכר נכון ,יש הרבה פרוקיות?)

אולי הרכב שייך למישהו בפורום?

תודה.

פורסם

לא. אם היה זה היה עוזר עוד יותר.

אני כ"כ מצטער שלא עקבתי אחרי הגרר עד שהייתי מצליח להוציא את הטלפון

:x

פורסם

אם המשאית גררה את הרכב עם הפגיאות רוב הסיכויים שהיא נסעה לכיוון אזור, מעצמת החלפים.

אני יש ברשותך את מספר הרישוי ואתה זוכר היטב את סוג המשאית הגוררת, תקפוץ לשם ותעשה סיבוב, אולי תופתע.

ישנם דרכים בנאלים וטפשים לאתר כל פיסת מידע על רכב שיש ל את מספר הרישוי שלו.

אני אתן לך דוגמא, גם אני רציתי לחפש כל פרט על איזה רכב ספציפי שלא ניכנס לסיפור,

אבל הצלחתי למצוא דיון באינרנט על הרכב וזאת על ידיד הקשת מספר הרישוי בלוח החיפוש בגוגל, תנסה, מה יש להפסיד.

תוכל להמציא איזה סיפור או במקרה שלך שיש פה אמת לאמיתה בעניין חשד ברכב שכפי הנראה חוזר לכביש והוא לאחר תאונה,

תנסה לברר מידע דרך המשטרה, אני מכיר מקרה שהטיל בי ספק לזלזול של האופציה הזו.

אני אומר לא מועיל לא מזיק. בכל מקרה אין לך מה להפסיד.

לילה טוב והמשך שבוע מעולה.

שלומי.

פורסם
אהה זה אתה שהציק לי היום במחלף של נס ציונה? אהה בסוף קיבלת רכבת ממני.

אהה מה אתה קשור בדיוק?

או שיש לך בעיה כלשהי בהיכרות כבישי ישראל:

יצאתי מאיילון בלה-גארדיה והגרר המשיך בנסיעה דרומה.

רכב שמגיע לפירוקיה מתלבשים עליו סליחה על הביטוי כמו *ונה בתולה , מפרקים לו ת'צורה

אני בא לקנות חלקים, לא רכב.

אם הוא כבר יהיה בחלקו מפורק, מה טוב..

• תוכן חדש...