Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וצהרים טובים! לפני כשבועיים נכנסתי להתלמדות באחד מבתי קפה בירושלים. מראש הודיעו לי שאת הכסף של ההתלמדויות אני אקבל רק אחרי חודשיים של עבודה.

עשיתי 4 התלמדויות ובמצתבר עשיתי 13 שעות. עכשיו הודיעו לי שאני לא מתאים להם לעבודה וכש שאלתי על הכסף של התלמדויות הם אמרו שהם נורא מצטערים אבל החוק אומר שהם צריכים לשלם לי רק אחרי חודש של עבודה ומאחר ולא נכנסתי לעבודה אני לא אראה את הכסף.

האם זה חוקי מה שהם עשו? האם יש עילה לתביעה? האם כדאי להאבק על זה?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לא חוקי. פנה להסתדרות והם כבר יוציאו מהם את הכסף.

כמו כן אשמח אם תפרסם את שם המקום שלא ניכנס לשם בטעות. לא רוצה שהכסף שלי ילך לנצלנים וגנבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא חוקי. שעות התלמדות הן שעות עבודה לכל דבר ואתה אמור לקבל את שכרך עליהם.

אם ברשותך רישומים של אותן שעות וימים, פנה או להסתדרות או לבית דין לעבודה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תופעת הניצול המכוערת הזאת בכלל לא חדשה, ואיכשהו בכל פעם שאני נתקל בה אני מתעצבן מחדש.

מצטרף לבקשתו של שי: בבקשה פרסם את שמו של המקום, למען נדע כולנו לאן לא ללכת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד זה עוד כלום, כשאני סיימתי לימודים, המקום בו למדתי הכין טופס שאני יכול לבחור מהרשימה איפה לעשות התלמדות, והם גם מיידעים באותו הטופס שההתלמדות היא ללא שכר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

על עבודה המעסיק חייב לשלם, גם אם הוא קורא לזה התלמדות.

אסור גם להוריד "קנסות" אם שברת כמה כוסות.

שום טופס הוא לא מעל החוק.

• תוכן חדש...