Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ההורים שלי מחפשים רכב, לטעמי הפרימרה יכולה להיות בחירה מוצלחת במיוחד, עקב ניסיון עבר על אלמרה פרפקט הרכב הייה מוצלח מאוד מבחינת אמינות, עליות אחזקה וכו'.

האם יש מחלות ילדות ידועות בפרימרה?

עליות הטיפולים ?

צריכת דלק?

נוחות נסיעה?

בנוסף ראיתי שהרכב בעל תיבה אוטו' רציפה CVT, מה ניתן לומר עליה?

מה אורך החיים של תיבה כזאת ?

עלות שיפוץ במקרה של נזק?

אשמח לשמוע כל פרט ביחס לרכב בעיקר על שנתונים 2003-2005.

תודה.

פורסם

יצא לי לא מזמן לנהוג ברכב כזה וגם לשבת במושב האחורי

הרכב מרווח, חזק יחסית ושקט מאוד מבפנים.

הרכב רך מאוד אך מצד שני לא יודע לספוג מהמורות קשות והם עוברות ישירות לרכב.

עפ''י קריאה בפורום דובר על תיבה אוטומטית יקרה מאוד לתיקון ואין הרבה מוסכים שיודעים לתקן תיבה זו.

כך בחשבון שדגם זה לא נמכר בכמות גדולה ולכן תהיה לך בעיה של חלפים משומשים מה שמייקר יותר את האחזקה השוטפת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כמה זה יקרה לתיקון?

תיבה אוטו' פלנטרית 4 הילוכים אשר מצוייה בכל יפנומטית ממוצעת עולה לשפץ בסיבובות 5-7 אלף ש"ח לשיפוץ איכותי.

כמה צפוי לעלות שיפוץ לתיבה כזאת?

אני ראיתי מספר אקזמפלרים אשר הק"מ נעה בין 150-170 ק"מ, השאלה היא מה האורך החיים במומצע בתיבה כזאת והאם המכוניות האלו קרובות לשיפוץ תיבת הילוכים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני בעל פרימיירה 6 חודשים, רכב מטופל מאוד ושמור, לצערי היו מס' תיקונים לא צפויים:בולמים, חיישן אויר, מצבר.

אני לא מכיר רכב בלי הוצ', אני טוען שהרבה פעמים זה מזל!!! מה שללא ספק נכון שהרכב הוא חווית נהיגה לא נורמאלית, מרווח, מהיר, מגיב מעולה. תמורה מעולה לכסף...

בבעלותי: 5008 שנת 2011, 407 שנת 2006.:lol:

• תוכן חדש...