Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הפרוייקט של אלכס חזרה לי המוזה להתקדם עם הפרוייקט שלי סוףסוף.

אחרי שהמידים שכבו בארון כמעט חצי שנה, לפני כחודש התחלתי את הפרוייקט.

היום התחלתי לשייף:

dsc00543iv.jpg

אחת הקורות לא משויייפת עדיין והשניה אחרי שיוף גם ולפני תיקונים למקומות לא ישרים ושקעים החומר.

:cry: !!SOLD!!

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה סבלנות צריך בשביל לעשות את זה נכון... כמה סבלנות...

בהצלחה - נראה טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1.מזל שאני משאיר לך את כל העבודות האלה.

2."הכנתי רשתות" ,תגיד מצאתי ברחוב.

יאללה תסיים אני רוצה לשמוע.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

כן, זו פלסטלינה שמתקשה, אני אוהב את החומר הזה, מאוד נוח לעבוד איתו.

והאלמנטים זה מה שבחתימה שלי, L1PRO , L3

פורסם

אריק קודם כל תתחדש, את הגרילים מכינים בסוף לאחר הריפוד או לחילופין לאחר הצביעה, המידה פשוט משתנה. השאלה בשימוש עם חומרים מהסוג הזה האם הם יחזיקו לאורך זמן מבלי שיווצרו פיצוצים.

פורסם

כל הכבוד ותתחדש.

לגבי החומרים - אם מדובר באפוקסי פלסטלינה אז אין בעיה איתו לאורך הזמן ולא צריכים להיווצר סדקים פיצוצים או כל בעיה עם החומר . מדובר בחומר מצוין , המותגים האיכותיים של החומרים האלו , מניסיון , גם עמידים מאוד בתנאי מזג אוויר קשה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמו שעופר אמר זה אפוקסי פלסטלינה, זו לא הפעם הראשונה שאני משתמש בחומר כבר הרבה זמן החומר מחזיק מעמד בשני רכבים שבהם עשיתי איתו טוויטרים במשולשים.

ויוסי את צודק שהיתי צריך לעשות את זה בסוף אך לא תיהיה לי בעיה כי אני לא הולך לרפד אלה לצבוע והצבע לא יוריד לי מהקוטר הפנימי של הטבעות.

ישראל, החתימה כבר מזמן ככה :-)

• תוכן חדש...