Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל בבקשה אל תקנה את זה :\ אם אתה ממש רוצה לקנות, אני מוכן לצרוב לך את זה על דיסק ולמכור לך בשקל אחד רק כדי שלא תרגיש שאתה גונב מביל גייטס..

מה אכפת לך? רוצה לקנות מקורי, שיקנה.

נ.ב. אגב, אנשים שמוכרים דיסקים עם תוכנות פיראטיות שהם הורידו מהאינטרנט זה באמת הזן הנחות של נוכלים. כנ"ל מקומות שגובים כסף עבור אפשרות הורדת תוכן פיראטי, כמו RAPIDSHARE ודומיהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסכים איתך.. הקטע של השקל תשלום זה רק בשביל שהוא ירגיש טוב עם עצמו.. אבל בכל זאת הוא לא רוצה.

כנראה שעדיין נשארו אנשים טובים..

Stay Dirty

פורסם
כנ"ל מקומות שגובים כסף עבור אפשרות הורדת תוכן פיראטי, כמו RAPIDSHARE ודומיהם.

אווווווווווווו עכשיו אתה נכנס דווקא למקום עם נפיצות גדולה.

הדעה שלך ברורה, מהצד השני חלק מאלה שמשלמים מוכנים לשלם ישירות לבעל זכויות היוצרים על מנת להוריד את התכנים שלו אבל בעלי התוכן מסרבים.

לדוגמה, לפלוני אין נגן בלו-ריי אבל כן רוצה את בטמן באבחנה גבוה, הוא מוכן לקנות אותו ישירות מאולפן ההקלטות במחיר הגיוני, אבל אולפני ההקלטות מחליטים שאין כזה דבר כי הם מעוניינים שתפרנס את מי שמיצר את נגן הבלו-ריי, את המוכר בחנות, את הספריה שתמכור לך את הסרט, וכולם צריכים לגזור קופון בדרך ולתזז אותך בתלך לפה לקנות את הנגן, תלך לשם לקנות את הסרט ועוד בעוד פלוני רוצה לקצץ בהוצאות, ולא לזוז מהכורסה.

לראיה שאנשים מוכנים לשלם על תוכן חוקי כשמגישים להם אותו בקליק אחד - מאות מליוני שירים הורדו מאיטיונס, בתשלום מלא !

עוד סיבה חוקית להורדה, המרה של התוכן.

קניתי את ה DVD של הנסיכה הקסומה, רק מה, יש לי איפון, ואני רוצה לראות את זה שם.

אין שום דבר קל להמרה של התוכן מה DVD לאיפון (לא שאני יודע, אני אשמח אם כן)

מותר לי להוריד את הקובץ בפורמט מתאים לאיפון וזה חוקי לגמרי כי רכשתי את הזכויות שלי (הדגש על שלי) לראות את הסרט בכל פורמט שהוא.

לא אני אמרתי, בית משפט אמר למיטב זכרוני.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הנסיכה הקסומה? מה עובר עליך?

מילא תגיד ספיידרמן או סרטים של גברים, אבל הנסיכה הקסומה? מעניין מה פרוייד היה אומר על זה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בחיי שאני מקווה שאתה מתכוון לפורנו...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לכל התוהים, לא לא אמרתי את זה סתם, אני באמת מחזיק בעותק מקורי ואמיתי של הנסיכה הקסומה, נקנה יחד עם space balls.

האם אני רוצה אותו על האיפון שלי ? - זו כבר היתה הדגמה לצורך המחשה.

לגבי ניתוח פסיכולוגי, ו/או חסימה מהפורום אפשר לפתוח טרד אחר ;-) או להמליץ לי על כדורים ספציפים !

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עדיין לא מצאתי דיעה שתנוח עם דעתי לגבי הבדלים בגרסאות WIN7

professional

ultimate

enterprise

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
עוד סיבה חוקית להורדה, המרה של התוכן.

אין שום דבר קל להמרה של התוכן מה DVD לאיפון (לא שאני יודע, אני אשמח אם כן)

מותר לי להוריד את הקובץ בפורמט מתאים לאיפון וזה חוקי לגמרי כי רכשתי את הזכויות שלי (הדגש על שלי) לראות את הסרט בכל פורמט שהוא.

לא אני אמרתי, בית משפט אמר למיטב זכרוני.

CANOPUS PROCODER

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

או להמליץ לי על כדורים ספציפים !

לא צריך כדורים, תעבור לחיפה- אוויר המפרץ כבר יעשה לך כמה דברים מעניינים.

תראה אותי לדוגמא.

יותר קוקו מנחש עם כובע קש שרוקד סמבה על מגש של עכברים בסומבררו וכותונת כפייה למשוגעים, אבל זה לא ממש מורגש...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מילא תגיד ספיידרמן או סרטים של גברים, אבל הנסיכה הקסומה? מעניין מה פרוייד היה אומר על זה

הבעיה שלכם עם הנסיכה הקסומה היא לא הסרט, אלא הידיעה שאף פעם לא תהיו גברים כמו איניגו מונטויה.. :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

Tomer, כנראה שאתה לא מכיר את הסרט, אם היית מכיר לא היית כותב את מה שכתבת.

זהו סרט אחד המצחיקים של שנות ה80 ומשתתפים בו שחקנים טובים מאד.

חפש להורדה היכן שהוא "The princess bride".

מבטיח לך שעה וחצי+ של הנאה.

Alon A,

על ההערה הזו.. Prepare to die!!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם
מסכים איתך.. הקטע של השקל תשלום זה רק בשביל שהוא ירגיש טוב עם עצמו.. אבל בכל זאת הוא לא רוצה.

כנראה שעדיין נשארו אנשים טובים..

היי אסף, ההצעה שלך עדיין בתוקף?

• תוכן חדש...