Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי רכב ממשהו שלא היה לו טסט כ 5 חודשים. לפני הקניה הוא העביר טסט, אולם על רישיון הרכב מודפז התאריך הישן יותר.

לדוגמא: הוא היה לחדש את הרישון באפריל 2009, וחידש אותו רק עכשיו.

האם הטסט שהוא העביר תקף כעת רק ל 8 חודשים? האם זמן הטסט הוא מהבדיקה והתשלום או עפ"י תאריך ההוצאה של הטופס?

פורסם

תוקף רישיון הרכב הוא מהתאריך המקורי,שהיה אמור להתחדש בו הרישיון למשך שנה.

אם למשל היה אמור להתחדש באפריל 2009 אז הרישיון תקף עד אפריל 2010.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הטסט שהוא העביר תקף רק ל 7 חודשים, עד אפריל 2010.

מועדי הטסט הם "תאריכי ברזל", והם לא משתנים אף פעם.

הזמן נספר תמיד מיום, בו נגמר הטסט הקודם, ולא מתאריך הבדיקה בפועל.

---------------

לדוגמא : אם, נניח, הרכב היה ללא טסט 10 חודשים, והיית עושה לו טסט, הטסט שעשית, היה תקף רק לחודשיים, עד למועד חידוש המקורי הבא.

פורסם

זה ממש לא נכון.

הקפאת רישיון מאפשרת לא לשלם אגרה על התקופה, בה לא היה טסט.

אבל את מועד הטסט המקורי היא לא משנה.

שום דבר, שום תהליך ושום נוהל לא משנה את מועדי הטסט המקוריים.

מועד הטסט המקורי יכול להשתנות רק אם הרכב עבר רישום מחדש, כלומר קיבל מספר רישוי אחר.

פורסם

ואם אני מקפיא רשיונות רכב למשך יותר משנתיים:

בהפשרת הרישיונות אני אצטרך לבצע יותר מטסט אחד כשיגיע מועד הבדיקה?

מתחדשת*

פורסם

לא, לא תצטרך לבצע יותר מטסט אחד.

נניח, הקפאת לשנתיים, או לחמש שנים, לא משנה. ביום שהפשרת ,נגיד, נותרו 3 חודשים, עד לתאריך, בו היית מבצע טסט בדרך כלל.

אז אתה עושה טסט, אבל הוא יגמר בעוד 3 חודשים, ואז תצטרך טסט נוסף, שכבר יהיה לשנה.

• תוכן חדש...