Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעוניין בהמלצה כמו שרשום בכותרת...פרטים נוספים:

-תקציב עד 140 אלף שקל

-רמת גימור גבוהה(אבזור+מנוע) (לדוגמא I30 מנוע 2.0, C4 מנוע 1.6 טורבו, B3 2.0) וכו'...

-אמינות

-צריכת דלק ותיקונים שנתיים

-טיפולים סדירים

-איכות נהיגה

-אפשרות מימון - יתרון!

האוטו מיועד למשפחה בת 3 נפשות, כ20,000 קילומטר בשנה.

כעיקרון הדוגמאות שרשמתי למעלה הם האפשרות הרלוונטיות כרגע אלא אם תאירו את עיניי.

מתי תבוא הVTS?

פורסם

בחרת נכון בגרסאות המפוארות של המשפחתיות. אתם 3 נפשות אז אתם לא צריכים יותר.

אופציות נוספות הן ההונדה סיויק סדאן/האצ'בק. הסדאן מאוד מרווחת וגדולה וההאצ'בק עתידנית ומעוצבת. הן מצויידות באותו מנוע 1.8 עם 140 כ"ס ותיבת הילוכים אוטומטית 5 מהירויות. צריכת הדלק חסכונית ביחס למתחרות. לאחרונה נוספה להיצע גרסת ביניים בדגם הסדאן שמציעה את האבזור של הרמה המפוארת אך ללא גג שמש בתוספת 6000 שקלים בלבד.

יש גם את המאזדה 3 והפורד פוקוס בגרסאות הקצה המקומיות. מצויידות במנועי 2 ליטר ואבזור עשיר כמו חלון שמש וחישוקי מגנזיום גדולים. המאזדה מצויידת בגיר 5 מהירויות והפורד ב-4.

יש גם את הפולקסוואגן ג'טה בגרסת ה-TSI 122. גימור גרמני מאוד מוקפד ואיכותי. ובגאז' גדול.

בהצלחה!

פורסם

עם המימון של WAG צריך להזדרז, המבצעים שלהם נגמרים היום. (אלא אם יהיה פרסום על הארכה)

הלאון מנוע 2000 נכנסת בתקציב, וגם ה 1800 TSI.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הלאון TSI היא אופציה ידנית מצויינת והיא מאובזרת למשעי.

יש לה ערך מוסף בסעיף הכח והיא תעלה לא מעט חיוכים על פני הנהג שלה.

חסכונית היא לא, אבל גם לא שתיינית.

שווה בדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כלמוביל לא מביאים יותר I30 2.0 למיטב ידיעתי.

אני בזמנו מאוד שקלתי I30 2.0 SUPREME אבל הם לא ידעו להגיד לי אם הם בכלל יביאו לי אחת.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות.

מייק:

איך ההונדה ברמת גימור קומפורט? האם היא מציע משהו טוב? כי לפי מה שאני רואה זה הדגם הבסיסי של הונדה.

כמו כן האצ'בק טיפה יקרה יותר , מדוע?

המזדה 3 והפורד לא עולות על הפרק בגלל טעם אישי.

מה לגבי הג'טה? האם היא לא כבדה מידי למנוע 122? מה מבחנת הרמת גימור, גם כאן מדובר במשו בסיסי יחסית?

בר:

הגולף לא עולה על הפרק כי לפי מה שאני קראתי פה בפורום מה שהיא מציעה לעומת כמה שהיא עולה זה מקבל רק אצל "אוהדי הגולף המושבעים" שאני לא נכנס בתוכם. אם היה הכסף אין ספק שהייתי הולך על הגירסא הספורטיבית ;)

לגבי הלאון, זאת נקודה רגישה, אני נורא אוהב את האוטו אבל לא הצלחתי למצוא מחירונים והבנתי שהיא יקרה יותר...

כמו כן היא מגיע דיי ערומה מבפנים...לא מרשימה במיוחד(לפחות לפי ההכרות שלי עם האיביזה בכל הדרגות) - אשמח אם מישהו יוכיח לי אחרת בקישורים +מחירונים ...למה אני לא מוצא מידע באינטרנט...

לגבי הI30 בגירסת 2.0 היא אכן מגיע וקיבלנו הצעת מחיר...אין מה לדאוג.. :)

לכל העונים: לא הבעתם את דעתכם לגבי הבחירות שהצגתי למעלה ? מה מהדוגמאות עדיפה?

מתי תבוא הVTS?

פורסם

תגדיר משהו טוב...

הבעיה היחידה בסיויק 4 דלתות קומפורט היא שחסרות 2 כריות אויר מסוג וילון. הן דווקא נמצאות בהאצ'בק בגימור קומפורט ויכול להיות שבגלל זה הבדלי המחיר.

בכל מקרה לאחרונה נוספה להיצע של הסדאן גרסה חדשה שמוסיפה את כל האבזור של הדגם המפואר (אקזקיוטיב) למעט גג השמש. זה אומר שמקבלים את 2 הכריות החסרות, חישוקי מגנזיום, ריפוד יוקרתי יותר, שליטה מההגה על מערכת השמע ואפשרות להעברת הילוכים מההגה. אני חושב שבדגם המפואר יש גם צ'יינג'ר אבל צריך לבדוק את זה.

הדגם הבסיסי מציע בקרת אקלים, מערכת שמע מקורית קוראת MP3, קיפול מראות חשמלי ובקרת יציבות.

הסר דאגה מלבך לגבי הג'טה. היא מצויידת במנוע מוגדש טורבו שמצטיין בזמינות כוח בסיבובי מנוע מה שגורם לתאוצות להיות קלות ולינאריות יותר ובשילוב עם גיר DSG מרובה הילוכים קצרים כוח לא יחסר לך.

האבזור הוא בערך כמו של הסיויק הבסיסית מינוס קיפול מראות חשמלי ופלוס 2 כריות אויר ופיצול לבקרת האקלים. לפי דעתי הג'טה מציעה חבילה מעולה עם המנוע הזה. כדאי לשים לב שבמשלוחים החדשים של הג'טה הבנתי שהרכב עבר עדכון קטן, יישור קו עם הגולף החדשה מה שאומר בקרת אקלים שונה מסך שונה בלוח המחוונים ומערכת שמע חדשה, שווה לבדוק.

בקשר לאופציות שציינת. ה-I30 בהחלט ראויה. יש לי ניסיון רק עם הדגם הבסיסי ועם מנוע ה-1.6 שהרגיש מספיק לאוטו. סביר להניח שעם תוספת אבזור וכוח המצב רק ישתפר.

את הסיטרואן אני לא מכיר.

והסובארו לדעתי לא ממש עומדת בקצב של המתחרות. אולי זו רק הרגשה אישית שלי אבל היא נריאת לי מיושנת כזאת וגם מכוערת, אבל זה כבר ממש עניין של טעם, ועל טעם ועל ריח כאמור אין להתווכח...

בכל מקרה אבזור עשיר ותא נוסיעם מפואר היא לא מציעה, אבל היבואן מספק המון אופציות בהתקנה מקומית כמו חלונות גג ומערכות מולטימדיה.

אופציה נוספת היא סקודה אוקטביה. מכונית מאוד איכותית, נכנסת בתקציב עם מנוע 1.8 וגיר DSG דומה לשל הג'טה. היא מספקת 160 סוסים והבנתי שהיא ממש זריזה. תא הנוסעים מרווח ונעים ואיכות הבנייה והגימור היא גרמנית.

בהצלחה ושבת שלום!

פורסם

תודה מייק על התגובות המהירות והמפורטות.

היום הייתי בקניון ובדיוק שמעתי על האוקטביה החדשה.

היא מציע באמת עולם ומלואו בדגם 1.8 טורבו עם 160 כ"ס.

הסוכנת רשמה את המספר ואמורים לחזור אליי לגבי הצעת מחיר שבוע הבא.

(יש מבצע הנחה של כ10K שח).

מה אתה אומר על האוקטביה?

אני שאני שומע אוקטביה יש לי אסוציאציות של אמינות ואורך חיים (בגלל שאני חושב על מוניות)

אני טועה?

תודה ושבת שלום

מתי תבוא הVTS?

פורסם

אני חושב שבמחירה הנוכחי היא מציעה דיל מעולה.

בהפחתה של עוד עשרת אלפים שקלים זה יוצא פחות מ-130 אלף שקל, 128 ליתר דיוק.

תוכל להוסיף בעודף אבזור כרצונך, סקודה מציעים הרבה אבזור מקורי כמו מערכות שמע וניווט וכדומה.

בכל מקרה כדאי לערוך נסיעת מבחן.

שבת שלום!

פורסם

לגבי הI30 בגירסת 2.0 היא אכן מגיע וקיבלנו הצעת מחיר...אין מה לדאוג.. :)

גם אני קבלתי הצעת מחיר. האם דיברת על תאריך אספקה? יונדאי מתאפיינים באנשי מכירות אגרסיביים .

פורסם

האוקטביה 1.8TSI - שווה בדיקה בהחלט.

אתמול נסענו בגרסה המאובזרת (דווקא עם תוספות מקומיות ולא מקוריות וחבל).

אהבתי:

- מנוע מצויין, המושך היטב ותמיד מורגש הכוח הזמין.

- השילוב בין המנוע המצויין לבין DSG7 הוא לא פחות ממצויין - העברות ההילוכים היו חלקות, רכות ומאוד נעימות ובמצב SPORT התיבה מנצלת את המנוע עד תום.

- מרחב המחייה היה טוב למדי, גם מאחורה (כאשר נהג לא קטן יושבים מלפנים).

- תא המטען אימתני ונוח להטענה (אבל זה לא חדש).

- שילוב גווני הבז'/שחור משרה תחושה מאוד סופרבית, נעימה ומכובדת.

- איכות החומרים וההרכבה הטובה מאוד.

- בלמים נשכניים להפליא.

- המיסוי הירוק תרם להורדת המחיר וכעת היא הרבה יותר משתלמת מבעבר.

פחות אהבתי:

- ברכב הנ"ל נעשו הרבה התקנות מקומיות (חיישני רוורס + מצלמה, מערכת מבוססת מערכת מקורית + צגי DVD + דיבורית בלוטות') והרכב זמזם מאיזורים מסויימים (משענות ראש ותצוגת חיישני רוורס אחורית).

- רשימת האיבזור מכובדת להפליא, אבל ר"ד מקורי אינו בנמצא - רק בהזמנה מיוחדת ותוספת תשלום וחבל.

- חישוקי 15' המקוריים פשוט עושים לרכב עוול (וגם להתנהגות ולהיגוי) - 16' (ומעלה) רק בהזמנה מיוחדת ותוספת תשלום וחבל.

אני לא מבין מדוע Elegance לא יכולה להגיע מאובזרת עם חישוקי 16' ואז חישוקי 17' יהיו אופציונליים עבורה (לחולי הנפש :-D).

- נוחות הנסיעה אינה צרפתית קלאסית או משהו דומה והיא יחסית נוקשה (בעיקר על רצף שברי כביש טיפוסיים).

בכללי, היא לא רעה וגם לא מדהימה בתחום.

- מרגישה מעט גדולה עבורי, אבל זה משהו שאני מאמין שהזמן יפתור.

למי ששאל לגבי אוקטביה 1.8TSI ידנית - שבוע הבא תקבלו תשובה מדוייקת.

אני מאמין שבהמשך - אור (Lotus Omega) - יפרט יותר ויתן גם את חוות דעתו.

ואגב, מגיע לבחור מזל טוב על הפביה החדשה שלו :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חשבת אולי על פיז'ו 308 1.6 טורבו? זה אוטו מנוע כמו בC4 אבל עם מכונית שמרגישה יותר איכותית ויותר מיוחדת.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...