Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני חדש בפורום ואני מחפש הכוונה לגבי רכישה של רכב למשפחה לנסיעות עירוניות בעיקר

הדגש הוא על אמינות וחסכוניות של הרכב -> רכב שיעשה את העבודה במינימום הוצאה

התקציב הוא בסביבות ה60k פלוס מינוס, כל תשובה תתקבל בברכה.

תודה.

פורסם

היתה לי התנסות לא טובה עם המאזדות למינהן מבחינת חווית נסיעה היא לא להיט אבל זה לא מה שחשוב לי

היא שתתה די המון דלק וגם היו לה לא מעט בעיות וזה רכב שהיה שנה על הכביש מליסינג

איך הקורולה מבחינה של אחזקה שוטפת ומבחינת צריכה של דלק?

המליצו לי על סיריון איך היא ?

פורסם

התקציב שלך נמצא בדיוק על התפר שבין שני הדורות של הסיריון כך שקשה להתיחס נקודתית. בכל מקרה, הסיריון היא לא מכונית משפחתית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקורולה נחשבת אמינה. אך בדור הקודם (2003 - 2007) היו בעיות בסדרת ייצור מסויימת שהצריכו החלפת מנועים במספר רכבים, בעיקר במודל 2003.

מלבד זאת רפידות הבלמים המקוריות מתבלות מאוד מהר ודורשות לעיתים החלפה לפני מועד הטיפול התקופתי. אך זה מאוד תלוי בסגנון הנהיגה שלך.

היא אחת המשפחתיות הכי חסוכוניות. ולדעתי האישית היא מאוד נוחה, תנוחת הנהיגה המעט גבוה מהרגיל גם הוסיפה לתחושת הנוחות והשליטה ברכב.

סיריון היא מכונית סופר-מיני ולא מכונית משפחתית. תא המטען שלה קטן ובמושב האחורי לא ישבו 3 מבוגרים בנוחות.

בהצלחה!

פורסם

קודם כל תודה על התגובות כי הידע שלי באמת לוקה בחסר

מהתגובות לעיל הקורולה נכנסת לרשימה

שאלה לגבי הסיריון... איך היא מבחינת שאר הבחינות אם לוקחים בחשבון שזהו רכב מיני ?

פורסם

הדגם החדש (מ2006) אמין, חסכוני ואפילו די מרווח במושב האחורי (שלושה מבוגרים לא ישבו בנוחות גם בספסל אחורי של מאזדה 3 או קורולה). אבל תא המטען שלו קטן יחסית והעיצוב לא מתאים לטעמם של כולם. היא מתאימה לדרישות שלך מלבד העובדה שהיא לא ממש משפחתית.

פורסם

אוקיי אז יכול להיות שעיניין המשפחתיות היה טיפה מטעה כי אנו לא ממש משפחה גדולה

ביינתים אני שומע על הסיריון רק דברים טובים אבל ברור לי שכמו לכל דבר גם לה יש חסרונות

מהם החסרונות הבולטים שלה ? האם מבחינה בטיחותית היא עמידה ?

האם יש איזשהוא דגם אחר שעדיף עליה בטווח המחיר הזה ?

ההיצע כל כך גדול שלאחד שלא כל כך מבין קל ללכת לאיבוד

פורסם

לסיריון החדשה ארבעה כוכבי בטיחות במבחני ncap.

חסרונות בולטים כבר ציינתי, ברובם - תא מטען קטן, עיצוב תא נוסעים פשוט וזול וביצועים בינוניים. היתה לנו אחת בליסינג במשך כשלוש שנים, נהננו מאוד מהרכב ומהפונקציונליות שלו. היא מתאימה לדרישות שלך, אם אכן תוכל להתפשר על נושא הגודל.

• תוכן חדש...