Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אם אתם זוכרים את הדיון שלי בפורום "רכב כללי", אז החלטתי שעדיף לי לקנות את הרכב במשותף עם אמא. בעיקר משום שהטיפולים והביטוח יחתכו לחצי - וזה עולה על הפריבילגיה לנסוע לבסיס פעם בשבוע ולחזור ממנו בשבוע הבא.

(חייל בשבוע-שבוע, בן 19.5)

אשמח אם תעזרו לי לבחור את הרכב המתאים לי ולאמי ביותר.

שימושים:

אני גר בירושלים המתהדרת בעליות רבות. :|

בשבוע שאני בבסיס האוטו יהיה אצל אמא והיא תסע כל יום לעבודה וחזרה ופה ושם לטייל\קניות וכו'.

בשבוע שאני בבית אני אסע לעבודה וחזרה, לבילויים, מידיי פעם לבילויים מחוץ לעיר וכשתהיה צמודה אז הנסיעות אפילו יתגברו...

דרישות:

קטן

אוטומטי

חסכוני בדלק

אמין עם עלות טיפולים נמוכה ככל האפשר

יכול להיות נחמד אם הרכב יתן ביצועים סבירים (אבל לא חובה אם לא נכנס בתקציב)

לא צריך פוזה ומראה שקסי אבל גם שלא יהיה אוטו מכוער בצורה זוועתית...

תקציב:

עדיף כמה שיותר נמוך.

התקציב נע בין 14 אלף ל24 אלף ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. אני יודע שהתקציב נע בטווח רחב מאוד ככה שתנסו להיות חופשיים. לא חובה להשתמש בכל התקציב בכח.

חשוב לי שזה לא יהיה אוטו בלאי שיתקלקל כל חודש וידרוש מוסך.

אשמח לקבל הצעות ופירוט נרחב ככל הניתן.. (למשל איזה דגם דומה לא לגעת, או מה הקילומטראז' המקסימלי שמעליו לא לנגוע וכו'..)

תודה רבה מראש אנשים!

Mazda 2 2013

פורסם

בד"כ לרכבים קטנים יש מנועים קטנים (בתקציב הזה) ולעליות בירושלים זה לא ממש מתאים.

מנוע 1300 לא בטוח,שיספיק לעליות בירושליים ואם כן אז יש לך דייהטסו שרייד חפש 98-00,סוויפט,קליאו (רק ידני) ,פונטו (יכול להיות הפיתרון הטוב ביותר עבורך כי ב- 20,000 ש"ח אפשר כבר למצוא שנתון יחסית גבוה אם מדובר בגיר ידני ).

בעיקרון,ככל שהרכב חדש יותר על הכביש,יפחת הסיכוי לתקלות בלתי צפויות למעט תחזוקה,הנדרשת מכל רכב אבל כמובן שזה תלוי גם,באיך שהרכב תוחזק אצל הבעלים הקודמים ולכן צריך להתעקש על כמה דברים:

א- לבחור רכב לא יותר מיד 3.

ב- לבדוק היטב את הרכב במכון בדיקה טרם קנייה.

ג- לבקש מהמוכר לראות ספר טיפולים/דו"ח טיפולים ממוסך מורשה,שיכול להעיד על ק"מ שעבר הרכב ואם היתה תקלה חריגה,שבעטיה נכנס הרכב למוסך.

ד- לקנות מאנשים פרטיים ולא מסוחרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובה.

אז לחפש רק את אחד מהרכבים הבאים(?) :

דייהטסו שרייד 98-00

פונטו - 99-02

106 - עד 00

שמעתי גם על פיאט בראבו... איך היא מבחינת המאפיינים הדרושים שביקשתי בהודעה הראשונה?

איך הרכבים הבאים מבחינת אמינות?

(כל הרכבים בגירסת אוטומט כי אמא שלי לא יכולה להסתדר עם ידני...)

תודה!

Mazda 2 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע הבא אני מתחיל לחפש רכב. בינתים ריפרפתי קצת והציעו לי הונדה סיויק קופה וגם פיאט בראבו - שלפי התמונות נראות טובות והמחירים בדיוק בתקציב. יש אפילו משנת 2001 שנכנסים לתקציב (סביבות 18K).

איך הסיויק והבראבו? יכולות להתאים לי?

כי פשוט הבנתי שהפיאט פונטו ספייס לא תתאים לי בגלל כל העליות בירושלים והנפח שלה. (1.2L)

Mazda 2 2013

• תוכן חדש...