Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, רק להודיע לכם לא השקעתי יותר מידיי..:wink: אבל אני חושב שזה מספיק לי ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ומה אתם ממליצים לי לעשות..

יש לי רדיו דיסק של קנווד עם USB וכניסת AUX חדש שנת 2008\9 עולה בסביבות ה700\800

רמקולים אחוריים של אינפינטי 9623I ref ---300W 100RMS

רמקולים קידמיים של אינפיניטי [ לא קומפוננט ] 180W 60RMS--- 6022I ref [שאלה..זה ממש נורא שאין לי קומפוננט??]

מגבר של JBL GT5A604

קודם כל דבר ראשון, רציתי לדעת בקשה אם הרכיבים מתאימים פחות או יותר אחד לשני.. כי ראיתי הרבה שירשורים כגון:"האם הפריט הזה והזה יתאים למגבר הנ"ל וכו'.."

דבר שני , אני בקרוב מאוד קונה סאב אני צריך לוותר על זוג רמקולים מוגברים נכון ? או הקידמיים או האחוריים ..על איזה הגברה לוותר? שהקידמיים יהיו מוגברים או האחוריים? ..אין לי תקציב לקנות עוד מגבר ככה שזו לא אפשרות..במקרה ואני מוותר על הגברה של אחד מהם.. אני עדיין יוכל להגביר את הזוג אחוריים\קידמיים בעזרת הרדיו דיסק נכון?

דבר שלישי, יש סאב טוב שאתם ממליצים עליו סביב ה 500 -600? רצוי שיהיה 2 אום..או שלא אתם תחליטו פשוט שמעתי שזה יותר טוב..

ושאלה אחרונה.. נגיד והסאב והקידמיים יהיו מוגברים והאחוריים לא..אז כשאני יגיבר חזק האחוריים יזייפו או שאני טועה?? ואם כן מה אפשר לעשות נגד זה.

בסה"כ חוץ מזה יש דברים שהייתם ממליצים לשנות ? שלא יעלה יותר מידי כסף :)

תודה רבה לקוראים ולעונים מצפה לתשובות :] אפילו רק לחלק מהשאלות..:-D

שנה טובה 8)

פורסם

ההמלצה בד"כ היא לא להגביר את האחוריים כשיש סאב שדורש הגברה, ואין מספיק ערוצים.

אין שום סיבה לחפש בתקציב הזה סאב ע"פ ההתנגדות שלו.

תבדוק את כל מה שנכנס בתקציב ותחליט ע"פ הצליל ואם ההגברה הקיימת אצלך תתאים.

אם המערכת תהיה מכוונת כראוי אין סיבה שרמקולים יזייפו, אלא אם תגביר אותם יותר מדי.

לגבי הרמקולים- אם הם מספקים אותך אז הם בסדר גמור, אם לא אז מסתכלים קדימה.

מתחדשת*

פורסם

הגישור בסאב שלך הוא 4 אוהם.

אני הייתי מציע לך לקנות סאב C12 של קיקר. הוא מוצהר 150 RMS והסאב שלך נותן בגישור 160 יתאים בול.

אם האחוריים יתעוותו תשתמש באופציית הפיידר ברדיו דיסק להחליף אותם. בקשר לקדמיים והסאב צריך לחתוך בערך על 80 הרץ גם אני מניח שלא יעשו בעיות.

פורסם

אני לא מבין כל כךל בזה אבל ראיתי שהסאב הזה הוא רק 300 W ו150RMS

ראיתי מלא סאבים של 1200 1400 וואט של פיוניר וכו'..

זה הסאב הכי טוב במחיר הזה שאני יכול להביא בשביל המגבר שלי? אני יודע שיש JBL בתקציב שלי http://www.ninja-polo.info/index.php/jbl-gto1202d.html

הוא לא יותר טוב?

ועוד דבר אמרו לי שהוואט בשמקולים ובסאבים לא משנה אלא להיסתכל אך ורק על הRMS זה נכון ?

פורסם

הסאב הזה עושה עבודה מצוינת, גם בגלל שהוא מוצהר בהספק נמוך.

כל הסאבים שרושמים עליהם 1000W+, בד"כ יהיו שווים 100 ש"ח -.

קח בחשבוןשכדי לנצל סאב חזק אתה צריך מגבר חזק, וכרגע גישור של שני ערוצים במגבר שלך לא יכול להגביר סאב באמת חזק בצורה טובה.

מתחדשת*

פורסם

תודה רבה לך רומק,

עכשיו שיש לי את הסאב אני רק צריך תיבה נכון ? חשבתי על להביא תיבת בזוקה :] נראה יותר נחמד ותופס קצת פחות מקום..האם אתה יכול להמליץ לי על תיבה כזו שתתאים לסאב שלי עד 200 שקל ?

או שבכלל עדיף ללכת על תיבה מרובעת רגילה ?

פורסם

אתה יכול להמליץ לי על תיבה באינטרנט שאתה היית הולך עליה? כי הבנתי שהתיבה צריכה להתאים לסאב חוץ מהמידה..['']

פורסם

לא מכיר תיבות ברשת.

כן מכיר ללכת לנגר שיבנה לך תיבה לפי הדרישות שלך (נפח, צורה, אילוצים וכו')

לסאב הספציפי הזה מומלצת תיבה אטומה בנפח בין 30 ל 35 ליטר.

לגבי פתוחה תיאלץ להכנס לאתר של קיקר ולראות את ההמלצות.

אגב, יש שם גם המלצות לצורות שונות עבור נפחים מומלצים, מאמין שהן העדיפות משום שנבדקו במפעל.

מתחדשת*

• תוכן חדש...