Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש לי שאלה :roll:

ההורים שלי מוכרים את הרכב שלהם (בשעה טובה)

הרכב חונה כל היום מתחת לבית כי אין בו שימוש ובגלל זה גם אין לו ביטוח חובה ולא ביטוח מקיף אבל יש לו טסט בתוקף.

עכשיו הגיע מישהו שרוצה לקחת את הרכב למכון בדיקה שנמצא במרחק של 25 קילומטר ממקום חניית הרכב היום.

מה עליי לעשות על מנת שאני יוכל לנסוע עם הרכב למכון בדיקה וחזרה לבית.

אני לא ממש רוצה שההורים יעשו ביטוח לרכב , האם אין איזשהו אישור שאפשר לקבל מהמשטרה או משהו בסיגנון?

מה יקרה במצב שמישהו יכנס בי (תאונה) והדגש על כך שיתנגשו בי ולא אני במישהו..מה עושים?

תודה

ושבת שלום

פורסם

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות

זה לעשות ביטוח ליום אחד או למספר ימים

זה יעלה פחות מגרר ובטח מתאונה!

יום טוב ומקווה שלא להיפדש איתך במיקרה של תאונה (;

פורסם

ומה קורה כשאתה מחליק על כתם שמן בכביש ומתנגש במעקה ומתהפך לצד השני של הכביש ונפצע ?

מי ישלם את האשפוז והטיפולים ?

אל תרשום דברים שעלולים ליצור נזקים לאדם שאינו מבין.

נסיעה ללא ביטוח חובה, הינה איסור מוחלט בעקבות ההשלכות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הגיוני ונכון לעשות ביטוח חובה לחודש, זה עולה באיזור 150 ש"ח.

ליום אחד אף אחד לא יעשה לך, ולשבוע גם לא חכם לעשות, כי לא בטוח שהרכב ימכר תוך שבוע.

אני גם לא מבין, למה מפסיקים את הביטוחים, לפני שהרכב נמכר, במיוחד אם זה רכב יחסית יקר.

פורסם

מכיוון כבר שהוא אמר.

הרכב יושב בחנייה ללא שימוש ואין צורך צורך לבצע ביטוח על דבר שאתה לא משתמש בו.

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

הרכב אכן יושב בחנייה והביטוחים בוטלו לאחר הטסט שהרכב עבר מאחר ואין שימוש ברכב הזה ובשביל לחסוך כסף הביטוח הועבר לרכב השני שמשרת את המשפחה.

הרכב לא יקר והמכיר המבוקש 15.000 שח כך שהרבה אין מה להפסיד.

פורסם

על פי חוק אסור להתשמש ברכב ללא ביטוח חובה (לפי פקודת ביטוח רכב מנועי) ולכן עקרונית גם להזיז את הרכב בתוך החניה הפרטית שלך בבית אסור אם אין ביטוח חובה בתוקף.

ההגיון של זה הוא יותר להגן על הסובבים אותך שאין להם שליטה על ההחלטות שלך לגבי רמת הסיכון שאתה מוכן לקחת.

פורסם

לפי החוק, רכב שלא בוצעה לו הורדה מהכביש או שלא הקפיאו לו רישיונות, חייב חוקית בביטוח חובה!

גם אם הרכב עומד בחניה פרטית נעולה מכל כיוון והרישיונות לא הוקפאו, חובה שיהיה לו טסט וחובה ביטוח.

מה גם שעד כמה שזכור לי, במעמד בדיקת הרכב, צריך להציג ביטוח חובה למכון הבדיקה כי ישם מקומות שבהם הרכב נלקח לסיבוב בדיקה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

וואי וואי איזה סרט,עכשיו לעשות ביטוח חובה וכל השטויות הללו.

תודה רבה לכולם.

המשך יום טוב

• תוכן חדש...