Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HERTZ VS. Morel

tomcar10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איזה סט קומפוננט עדיף?

Hertz hi energy hsk 165

או

Morel Hybrid

למי מהם צליל יותר חד ולמי צליל יותר עדין ?

בנוסף, מה ההבדל בין HYBRID 4 ל HYBRID 5 ל HYBRID 6 ?

תודה.

פורסם

התשובה נמצאת אצלך באוזנים,

תבוא למפגש, תבקש מאנשים להשמיע לך את שני הסטים ולהחליט מה אתה אוהב יותר.

אם כל אחד יגיד לך את דעתו לא תצא עם דעה חד משמעית.

ישנם לא מעט סטים של היבריד ולא מעט סטים של היי אנרג'י.

תגיע למפגש וכמעט בטוח שתמצא את שני הסטים.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

4, 5, 6 - גודל הוופר. 4", 5.25" או 6.5".

שני הסטים שציינת מצויינים. כמו שרוני אמר, תבחר את מה שמתאים לך יותר לאוזניים, ורצוי שתשמע אותם ביותר מרכב אחד.

באופן כללי אפשר להגיד שההרץ בעל אופי יותר חד ובועט בעוד המורל יותר מנומנם ומעוגל. כמובן שהתקנה נכונה וציוד איכותי יכולים לשנות את הסאונד מהקצה אל הקצה, אך זה תיאור כללי של אופי הסאונד הטבעי של הסטים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שני הסטים ברמה גבוהה מאוד, ועם התקנה והגברה נכונה אפשר להגיע עם שניהם לתוצאות מצויינות.

זה לא שלמורל טויטר פחות חד, הוא פשוט יותר מפורט, אבל עם זויות ON AXIS הוא מספיק חד.

מבחינת קרוסים = שניהם ברמה ירודה למדי, אבל המורל מנצח מבחינת אפשרות חיבור BI WIRE וזה נותן לך אופציית שליטה על גיינים של טויטרים ושל המידבאסים בנפרד - יתרון גדול.

מבחינת מידבאסים - למורל יתרון של של עומק התקנה (לא יותר מ 6 ס"מ), באס נמוך, מלטף כזה, ולא בועט ממש

כאשר הרץ יותר אגרסיבי אך יורד פחות נמוך.

פורסם

ההרץ הוא באמת סט יותר צלול מהמוראל וזה מתבטא אכן בחדות ומהירות תגובה של הסט גם עצם העובדה שהוא יורד פחות נמוך.

אבל הייבריד מגיעים עם MT-22 שהוא בניגוד לכל מה שיודעים על מוראל - כן טוויטר חד, אבל לא בזה הוא מצטיין.

לMT22 יש חדות מורגשת ודווקא בגלל שהוא טוויטר דום (סופט דום) ההמלצה שלי היא להתקין אותו לא ממש באון אקסיס אלא בסטייה של 30 מעלות.

מהנסיון שלי עם הטוויטר הזה - הוא בעיניי עדיין חסר פירוט לרמה שהייתי מצפה מטוויטר טוב ולכן דווקא בטוויטרים הייתי הולך יותר לכוון של ההרץ ומשדך אותו למידבאס של ההייבריד.

שני סטים מעולים סה"כ, שלא תבינו לא נכון אבל אם כבר מוראל אז הייבריד עם MT-23 בהגברה אקטיבית היה שידוך מנצח בעיניי למי שאוהב מוראל.

לגבי הרץ, אני מאוד אוהב את הטוויטרים של המילה סימן שלוש אבל שמעתי את ההיי אנרג'י אצל רוני והוא היה מאוד נעים לאוזן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דוטק בהתקנה טובה יכולים להפיל.

היתרון שלהם הוא מגנט זעיר ועומק התקנה קטן שמאפשר להם להיות מותקנים כמעט בכל רכב.

ממש כמו הAA האבוק 7 אינטש...

ההייבריד יותר טובים מהם כמעט בכל פרמטר אבל זו אחת הסיבות שזו סדרה גבוהה יותר :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אבל המורל מנצח מבחינת אפשרות חיבור BI WIRE וזה נותן לך אופציית שליטה על גיינים של טויטרים ושל המידבאסים בנפרד - יתרון גדול.

אתה יכול להסביר יותר על אופציה זו?

מה נדרש על מנת שאפשר יהיה לשלוט בנפרד?

האם זהו תחליף הולם להגברה אקטיבית שמאפשרת הגברת המידים והטוויטרים בנפרד?

פורסם

כן, זה בדיוק השילוב של אקטיבי ופסיבי, מה שנדרש זה 4 ערוצי הגברה בשביל סט קומפוננט אחד, המצב הכי אומפטימלי הוא, מגבר 2 ערוצים סופר איכותי וחלש (יחסית) לטויטרים, ומגבר 2 ערוצים עוצמתי למידבאסים.

פורסם

כיום יש לי סט שאני די מרוצה ממנו, אבל הטוויטר שלו חזק מדי ביחס למידים.

זה למרות שהטוויטר מונמך ב (-3 DB).

אם אני מבין נכון, גם אם אני יקצה 4 ערוצי הגברה לסט הקדמי הבעיה עדיין לא תפתר,

אני יהיה חייב עוד זוג קרוסים? או שיש פתרון אחר?

פורסם

להקצות ארבעה ערוצי הגברה (bi-wire), תוכל אם תחליף למורל הייבריד.

במצב זה אתה יכול לשלוט בנפרד (בעזרת כיווני גיין) בעוצמת המידבאסים והטוויטרים.

אבל - אם תחליף סט, יכול להיות שהבעיה שיש לך כרגע תיפתר, בלי קשר לצורת ההגברה.

אתה צריך להחליט - האם אתה רוצה להחליף סט, או לפתור את הבעיה בסט הקיים?

במקרה ואתה רוצה לנסות קודם לפתור את הבעיה, להלן כמה הצעות:

* כמו שהוזכר בזמן האחרון - התקנה טובה, בידוד וכיוונים נכונים של המידבאסים דווקא, כדי להתגבר על טוויטר 'שתלטן'.

* שינוי מיקום/זווית ההתקנה של הטוויטרים.

* שימוש ב-EQ (במידה וקיים) לריסון הטוויטרים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...