Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי בן ה308 לגולף עוד לא רכשתי אבל התחלתי גם להתעניין ברכבים אחרים מה דעתכם על האלפא מיטו האם יכולה להיות אלטרנטיבה למשפחתית קטנה

פורסם

תלוי במשפחה... המיטו דומה למדי בממדים לפיאט פונטו, כך שהמרווח האחורי סביר והבגאז' גם, עבור האצ'בק... זכור שיש רק 3 דלתות וזה יכול להיות משמעותי עבור נוחות הכניסה והיציאה. הכי טוב שתקפוץ לסוכנות ותרגיש בעצמך אם זה מתאים או לא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק לפני זמן קצר לחבר שלי היתה את אותה ההתלבטות. יש לו משפחה צעירה- אשה ותאומים בני שנה. הוא ניסה לשכנע את אשתו שניתן לשנע את כל המשפחה בקליאו ספורט חדשה, אשתו לא הסכימה לשמוע על אופצייה של רכישת רכב עם שלוש דלתות ולבסוף הם סיכמו על 308.

רצה הגורל ואשתו ראתה מיטו אדומה מתגלגת ברחובות ת"א, הדופק עלה, ופתאום אין לה שום בעיה עם רכב שלוש דלתות. מבחינתו של חבר שלי- המיטו היא the next best thing אחרי הקליאו ופתאום כולם מאושרים.

לסיכום- למשפחה צעירה של ארבע נפשות אין שום בעיה להסתדר עם המיטו. חמש נפשות זה כבר סיפור אחר.

פורסם

מוזר. איך אפשר להכניס עגלת תאומים לתוך מיטו? אפילו עגלת בוגאבו יחידה אני בספק אם תיכנס שם...

שלא לדבר על זה שצריך גם ציוד נוסף כשנוסעים להורים/טיול/סופר/וכו'.

בלי קשר, גם אשתי מוכנה לרכב שלוש דלתות - אם זה מיני...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מוכן להתפשר על 3 דלתות ואפילו אולי על הגודל בתנאי שנכנסת מאחור עגלה

אבל מה יהיה שארצה למכור

האם זה יהיה רכב לכל החיים ?

פורסם
אני מוכן להתפשר על 3 דלתות ואפילו אולי על הגודל בתנאי שנכנסת מאחור עגלה

אבל מה יהיה שארצה למכור

האם זה יהיה רכב לכל החיים ?

לגבי עגלה שתיכנס בבגאז ,גש לסוכנות ותיבדוק ואולי על הדרך תזמין נסיעת מבחן,לגבי סחירות עתידית אי אפשר לדעת אבל בתור רכב חדש יש למיטו ביקוש נאה,אולי זה מרמז משהו לעתיד.

פורסם

לקחתי נסיעת מבחן על הרכב

הרכב איכותי חזק ויפה לגביי מקום מאחור אין שום בעיה

תא מטען קטן אבל אפשר לחיות עם זה

עדיין מתלבט !!

פורסם

סתם תהייה, האם שקלת אלפא 147? מכונית קצת יותר "בוגרת" מהמיטו, פחות קלילה ובוודאי פחות חזקה (אני מתייחס לגרסת ה-1.6 שעולה כ-140K) אבל בעלת התנהגות כביש מהנה, היגוי עדיף ופחות עצבני מהמיטו, אחיזה גבוהה, סביבת נהג איכותית, יפה... ועם אופציה ל-5 דלתות היא תהיה נוחה יותר כמשפחתית. אמנם הדגם עומד לפני החלפה ומן הסתם בעוד שנה מחירי 147 משומשות ירדו בהתאם, אבל לוי יצחק זה לא הכל בחיים... אני הייתי מציע לבחון את האופציה הזו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אין 147 במלאי כרגע, ביררתי שבוע שעבר עבור חבר שהתעניין.

ליבואן יש היום מדיניות טרייד אין משמרת, דבר איתם ותראה מה מציעים.

חוץ מזה, אלפא זה בהחלט חתונה לכל החיים אצל רוב הרוכשים אבל לא בגלל שקשה למכור אותה, פשוט תרצה עוד ועוד ועוד:-)

פורסם
מוזר. איך אפשר להכניס עגלת תאומים לתוך מיטו? אפילו עגלת בוגאבו יחידה אני בספק אם תיכנס שם...

שלא לדבר על זה שצריך גם ציוד נוסף כשנוסעים להורים/טיול/סופר/וכו'.

בלי קשר, גם אשתי מוכנה לרכב שלוש דלתות - אם זה מיני...

זהירות, כשהיא תגדל היא תרצה ג'יפ.

• תוכן חדש...