Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב. ראיתי שני רכבים דומים מבחינת דגם - קילומטראז' - יד ראשונה - נקי מתאונות ושאר הפרמטרים.

יש 2 הבדלים - צבע (פחות מעניין אותי) ושנתון - האחד 2005 והשני 2004. ההבדל במחיר הוא כאלף דולר.

מה כדאי? האם יש חשיבות לשנתון כששאר הפרמטרים דומים? (ה-2005 למשל עלה על הכביש בדצמבר 2004)

פורסם

חשוב לבדוק ספר טיפולים מסודר לכל רכב, והאם בשנת המודל החדשה יותר בוצע שינוי ברכב על ידי היצרן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני יודע שיש רכבים שב-2004 נניח היו רק 2 כריות אוויר והופ בשנת 2005 הרכב נשאר כמו שהיה אבל קיבל עוד 2 כריות לדוגמה.

אבל אם זה לא המקרה. הרכבים דומים, הק"מ זהה, תקינים מבחינה היסטורית ומכאנית, ולא היה שינוי של היצרן:

יש חשיבות כלשהי לדגם?

הדבר היחידי שעובר לי בראש הוא מכירה עתידית - קל יותר אולי למכור רכב עם שנתון מעט יותר גבוה, בהנחה שאין לו צרות אחרות... האם זה שווה תוספת של עוד 4000 ש"ח בערך?

• תוכן חדש...