Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

חבר שלי המליץ להעזר בפורום הזה לפני שאני רוכש רכב.

אז אני ישמח אם תעזרו לי להחליט איזה רכב הכי כדאי לרכוש , עד 100,000 ש"ח

כמה שיותר חדש ,מהסדרה הקטנה (סוברארו B3 , מאזדה 2, טיוטה יאריס, הונדה JAZZ , סיריון , סוויפט)

מי מבינהם הכי אמינה , הכי פחות הוצאות , וכמובון נחות.

האמת שהרכב היחיד ששמעתי אליו זאת המאזדה שהיא ממש חסכונית וטובה.

השאלה היא מה אתם חושבים תודה מראש.

פורסם

ממש חסכונית היא לא. בנסיעות בינעירוניות היא כן חסכונית, בעירוני פחות, ובהבדל ניכר. אצלי במדידה שערכתי יצא לי ליטר ל-11 ק"מ מעורב, כשפעם בפעם קצת "השתגעתי" עם הרכב, אבל ממש קצת (הכוונה שדוושת הגז עד הסוף למטה :wink:), כדי לקבל תוצאה הגיונית מבחינת רכב שיקח אותך מ-X ל-Y, ולא כרכב להנאה (שבמקרה כזה, הצריכה תהיה ליטר ל-8.5-9 ק"מ מעורב).

כחבילה כללית היא מכונית טובה (בטיחותית עם כלל המערכות החדשות, מהנה, דיי מאובזרת, דיי נוחה - אבל יש יותר נוחות ממנה בקטגוריה שלה).

אם אתה מחפש להנות מהרכב, המאזדה בהחלט אפשרות טובה :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

B3 ומאזדה 2 לא באותה קטגוריה. האחת משפחתית קומפקטית, השניה סופר מיני. מה אתה מחפש?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
B3 ומאזדה 2 לא באותה קטגוריה. האחת משפחתית קומפקטית, השניה סופר מיני. מה אתה מחפש?

אמממ תאמת אני לא סגור , אמממ בגדול הייתי מעדיף מכונית כמו הסובארו כי

היא נראת יותר מכונית אבל כעיקרון אני מחפש רכב שיהיה חסכוני אמין

כמה שיותר חדש בתחום הזה של 100000 שח

• תוכן חדש...