Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה יעלה לי בתור נהג חדש להחזיק רכב בחודש? כולל ביטוחים חובה,צד ג',נהג צעיר/חדש..והאם כדאי גם מקיף?

אני מתכנן לקנות רכב של 6-10 אלף ש''ח

פורסם

בן כמה אתה ? אם אתה בן 17 ויש להורים רכב שאתה יכול לנהוג בו אז זה עדיף כי אז ההוצאה תגדל עוד בביטוח אבל רכב נוסף זה הוצאה רצינית .

1. ביטוח יקר מאוד.

2. רכב ישן ידרוש עוד כמה אלפים ליישור קו.

3. דלק

4. טיפולים ותיקונים

וכו' וכו'

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ביטוחים - חובה וצד ג' באזור 3500 ש"ח לשנה. לא עושים מקיף על רכב בשווי כזה.

העלות משתנה ותלויה במזל וברכב שתקנה. כמו שכבר כתבו ברכב ישן יש הרבה תיקונים לא צפויים והפתעות לאורך הדרך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חשבתי אולי על סופר לנסר.. ביטוחים של חובה צד ג' ונהג חדש ביחד זה 3500? אני רוצה גם ביטוח לכל נהג לא רק לי

פורסם

בערך 3500 ש"ח. ביטוח כל נהג יעלה קצת יותר.

אם אתה רוצה לדעת מחירים מדויקים תרים טלפון לסוכן ביטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בזמנו כשהיתה לי פיאט אונו, ביטוח החובה לנהג צעיר היה סביב 2000-2100 ש"ח וצד ג' סביב 1100-1300 ש"ח (עכשיו בטח קצת יותר) אז כמו שצביקה אמר, סה"כ הביטוחים יעלו לך סביב 3500 ש"ח, אולי בסופר-לנסר אפילו קצת יותר. לא נראה לי שביטוח לכל נהג יעלה לך יותר, הביטוח שעשיתי בזמנו הלך לפי גיל הנהג הצעיר ביותר. אם אתה בן 17, וחברים שלך בגיל שלך, אין כאן שום בעייה לדעתי. ברור שבן 16 לא ינהג ברכב.. :lol:

ההוצאות השנתיות שלי הסתכמו בערך ב-10-12 אלף ש"ח בשנה (כולל הכל וגם דלק). העניין שלא נסעתי הרבה ובעיקר בעיר כמובן. טנק דלק הספיק לי לחודש ימים :roll: (מנוע 1100) והאוטו היה שמור ביותר, יד ראשונה שההורים נתנו לי במתנה..

• תוכן חדש...