Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת רכב מקבוצה 2. רכב אמין, אוטומטי, 4 דלתות, בגאז', חסכוני בדלק, בעל מוסך טיפולים אמין ולא יקר באזור הרצליה.

לא נוסעת הרבה, בעיקר בעיר. הרכב מיועד לנסיעה של עד 2 אנשים (אני ונוסע).

לא סופר מיני, אלא משפחתית או מנהלים או ג'יפון.

יש לי אפשרות לקנות השבוע בהנחה של כ-10K מכונית חדשה מקבוצת טלקאר: מכוניות קאיה, דיהטסו וסן יונג; או מכונית רנו.

במחיר מבצע של 35K אני יכולה לקבל קאיה ספורטאז' אוטומטית 2,700 סמ"ק עם מערכת מולטימדיה מתנה, או דיהטסו טריוס 1,500 סמ"ק שבהוספת מערכת מולטימדיה מוזלת זה יוצא אותו מחיר בדיוק כמו הספורטאז'.

גם הקאיה מג'נטיס מוצאת חן בעיני, היא תעלה לי 30K עם גלגלי מגנזיום ואיבזור במתנה. אבל היא זללנית דלק (7 ק"מ לליטר).

בגלל ששלושתן צרכניות דלק גדולות, אני מתלבטת אם לקנות אחת מהן בכלל.

1. מה דעתכם על השלוש, או שעדיפה מכונית אחרת מתוך הקבוצה (קאיה / דיהטסו / סן יונג / רנו).

2. איזה מכוניות אחרות אתם מציעים כאלטרנטיבה זולה וטובה?

3. אילו מכוניות (שאינן סופר מיני) הכי חסכוניות בדלק ואיפה אפשר לראות את טבלת צריכת הדלק של מכוניות. לא מצאתי באתר להגנת הסביבה.

תודה.

פורסם

נראה לי שבתחום המנהלים האופציות היותר טובות יהיו מונדיאו או מאזדה 6

ואם דווקא ג'יפון לכביש הייתי הולך על ניסן קשקאי.

PS ואני ממש לא הבנתי מה זה המחירים האהל 30K לרכב חדש?? אם זה המחיר לכי על כל אחד מהם אי אפשר לפסספס במחיר כזה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

האמת אני קצת מבולבל....

את כותבת קבוצה 2, ובאותה נשימה את מדברת על חסכון בדלק וגיפונים עם מנוע 6 צילינדרים...

מכונית זולה הרבה ומעניינת מבית דייהטסו היא הדייהטסו מטריה.

- גם עיצוב שאי אפשר להתעלם ממנו.

- גם מאד מרווח.

- גם זול משמעותית מהאופציות שהזכרת.

- גם חסכוני בדלק.

לפי מה שתארת לקנות רכב מנהלים/ ג'יפון יהיה בזבוז משווע.

אגב, לא קונים רכב מסויים כי יש הנחה - רוב הרכבים שהוזכרו בהודעתך נמכרים בהנחה תמיד, לכל דכפין...

daihatsu-materia-5589.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...