Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ken Block Gymkhana 2

Sharki
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מדהים! איזה הפקה גאונית! איזה נהיגה, צילום, עריכה, רכב, הרעיונות!!!!

אין מילים! פשוט מדהים!

פורסם

הוא אמר בראיון לתקשורת שהם הצליחו להתעלות על עצמם.... הוא צדק!

פשוט מדהים!

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני מריח הפקה ישראלית דומה בנמל חיפה/אשדוד?

רק הפעם הנהג יהיה אולג, והמכונית Z4M Coupe...

ToM/// יהיה עם רובה הצבע

פורסם

אין מצב כזה!

אני ינהג ואולג יעמוד עם הרובה :-)

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

הלו הלו! אולג יצטרך להלחם איתי בשביל לקבוע מי ירה בך ברובה. אולג ועוד חצי פורום :twisted:

שימו לב בסרטון לכמות סימני הגומי על האספלט בכל אחת מהפניות שהוא עושה - עדות לכמות הניסיונות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יותר ממוסחר וקרקסי מהראשון, הייתי מוותר על האש והתמרות עשן, כל כך אמריקאי.

אחלה סירטון אבל אין ספק שהתגובה מעלי צודקת.

אין המון חידוש יחסית לסירטון הראשון שהיה מדהים. בעיקר יותר זומים, שבירת פלורסנטים ואפקטים.

סך הכל הסירטון, הנהיגה והעריכה מדהימים. אבל אחרי הקודם זה לא ממש מחדש...

פורסם

נהיגה מדהימה,רכב קטלני,בן-אדם מופרע icon_twisted.gif

אבל כסרט - אהבתי יותר את הראשון.

אמנם בראשון היו פחות אפקטים,אבל החדש יותר מדי show off (ההוא עם הרובה של פיינטפול,מנורות פלוריסנט על הרצפה,פיצוץ במכולה..).זה כבר "ניד פור ספיד",לא ג'ימקאנה driving.gif

טוב,לפחות עכשיו DC יעשו מיליונים נוספים שלהם על ליין החדש של ביגוד והנעלה icon_rolleyes.gif

אם להסתכל על הסרטון כעל פרסומת - אז היא אחושלוקי יקרה icon_eek.gif

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אשכרה,

לא התעלה על היכולות מהסירטון הראשון אך בהחלט ראוי לציון על נהיגה כ"כ מרשימה גם כאן.

האפקטים תפסו חלק טוב מאד בסירטון לדעתי...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...