Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מי שיודע ומי שלא,קניתי רדיו דיסק קלריון 786,לפי מה שהבנתי הוא "יותר" מדי איכותי למערכת שיש לי..

אז השאלה שלי מה אני יכול לשפר הדבר הראשון כדי "להתקדם"..?

המערכת:

רדיו:קלריון 786USB

מגבר: JBL 75.4

קומפוננט: לייטנינג אודיו(עם טוויטרים של JBL מדגם 6507)כי טוויטר של לייטנינג נשרף..

סאאב: JBL CS-12 500W עם תיבה מקורית (מי שלא מכיר את הסאאב אני אתן לו מפרט)

Scan Speak

פורסם

יש לי שאלה .

איך אתה מרגיש עם המערכת שלך?

אתהמרוצה מהסאונד?

אם לא אז מה אתה מרגיש שחסר?

עוצמה? דיוק ?

נמוכים? גבוהים?

תנסה לחשוב על זה ואם תמצא את התשובות יהיה לנו יותר קל לעזור לך.

לדעתי יש לך מערכת נחמדה מאוד. ואם אתה מרוצה ממנה אין שום סיבה לשדרג.

אם אתה לא מרוצה אז כדאי לדעת ממה אתה לא מרוצה לפני שאנחנו ממליצים לך מה להחליף..

גיל אסרף.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

+1

תשדרג את המערכת אם משהו מפריע לך וגם אז אתה צריך להגדיר לעצמך מה בדיוק מפריע

לך. אם אתה מרוצה מהסאונד כרגע למה לשדרג?

אלי

פורסם

את האמת אני לא מרגיש כ"כ דיוק בצליל,כמובן שהייתי רוצה יותר,לא שומעים גם ממש את כל הצלילים למשל הגיטרות שומעים אותם חלש מאוד..זה כיוונים?

הטוויטר הזה צורם יותר מדי באוזן,הוא לא כמו המקוריים של לייטנינג הרכים.

חשבתי להחליף רק טוויטר לראות ההבדלים,הציעו לי להחליף ל לMT23..מה אומרים?

Scan Speak

פורסם

איך הכל מחובר אצלך? אקטיבי או דרך קרוס?

אולי נקודת חיתוך שלך לא מתאימה ולכן יש לך בור בתדר, לכן "גיטרות" נשמעות לך חלש מידי.

אם אתה מחליף ל MT23 אתה תיהיה חייב לעבור לאקטיבי, הטוויטר הוא 6 אוהם והקרוס שלך לא יתאים לו.(רוב הסיכויים)

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אני שומע כמעט את כל סוגי המוזיקה.חוץ מרוק.

לגבי איך זה מחובר זה מחובר רגיל הכל דרך הקרוסים,את האמת יידעתי שהMT23 לא יתאים לקרוס ולא יוציא ממנו כלום.

לגבי המורל אני לא כזה חובב גדול בסדרות האלה...מה אתם אומרים על פוקל 165K2POWER איך הוא?

Scan Speak

פורסם

פוקאל K2P סט מעולה

במחיר שלו אתה יכול לשקול

גם HAT קלארוס

וגם מורל הייבירד

אתה צריך לשמוע ולהחליט לבד מה מתאים לך ,לדעתי כול אחד מהם יהווה שיפור משמעותי על הסט הקיים כרגע.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על המורל הייבירד

טוויטר רך מפורט ואיכותי שלא חותך את האוזן

מידבאס איכותי עוצמתי ומאוד ווקאלי

לדעתי נישמע טוב בכול סוגי המוזיקה סט ממש טוב.

פורסם
אני אישית הייתי הולך על המורל הייבירד

טוויטר רך מפורט ואיכותי שלא חותך את האוזן

מידבאס איכותי עוצמתי ומאוד ווקאלי

לדעתי נישמע טוב בכול סוגי המוזיקה סט ממש טוב.

תודה.

עכשיו הבנתי שיש 2 סוגים של מורל היבריד..דגם חדש ודגם יישן?

מה יותר עדיף? ואיך אני מבדיל ביניהם?

Scan Speak

פורסם

מוזר לי שאתה קורא לטוויטרים של הלייטנינג - "רכים", אם הם הצליחו להשרף לפני האוזן שלך, זה פלא.

והטוויטרים של הJBL - בכלל סכינים.

סה"כ ללייטנינג יש מידבאס מאוד מאוד נחמד יחסית לסט בסדר גודל של המחיר הזה, מפתיעים לטובה.

לפי מה שאתה כתבת ולפי מה שזה נראה - מוראל יהיו עדינים מידי בשבילך.

אני דווקא מתחושת הבטן שלי הייתי ממליץ לך על הרץ ספייס או היי אנרג'י.

ואם המידבאס חשוב לך - פוקל K2P אבל אם טוויטרים מונחתים או מכוונים כלפי מרכז השמשה הקדמית.

בהרץ אתה יכול לקבל תוצאה נקיה ויפה אם מחסור כלשהו במידבאס, כוון נכון של הסאב יוכל איכשהו לפצות על זה.

בפוקל אתה תקבל מידבאס לפרצוף אבל הטוויטר, רצוי כמה שיותר רחוק מהפרצוף :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מוזר לי שאתה קורא לטוויטרים של הלייטנינג - "רכים", אם הם הצליחו להשרף לפני האוזן שלך, זה פלא.

והטוויטרים של הJBL - בכלל סכינים.

סה"כ ללייטנינג יש מידבאס מאוד מאוד נחמד יחסית לסט בסדר גודל של המחיר הזה, מפתיעים לטובה.

לפי מה שאתה כתבת ולפי מה שזה נראה - מוראל יהיו עדינים מידי בשבילך.

אני דווקא מתחושת הבטן שלי הייתי ממליץ לך על הרץ ספייס או היי אנרג'י.

ואם המידבאס חשוב לך - פוקל K2P אבל אם טוויטרים מונחתים או מכוונים כלפי מרכז השמשה הקדמית.

בהרץ אתה יכול לקבל תוצאה נקיה ויפה אם מחסור כלשהו במידבאס, כוון נכון של הסאב יוכל איכשהו לפצות על זה.

בפוקל אתה תקבל מידבאס לפרצוף אבל הטוויטר, רצוי כמה שיותר רחוק מהפרצוף :-P

"רכים" יחסית לשאר הסטים במחיר שלו:wink:

חיפשתי קצת מידע על ההרץ ספייס ולא מצאתי.

ישנו מישהו שמוכר K2P ב 800 ש"ח יד שניה,מה אומרים?

או ששוה לחכות למישהו שיימכור היבריד ב 800:roll:...כי התקציב שלי לא גבוהה בכל זאת חייל.

Scan Speak

פורסם

מצחיק אותי שאתה אומר K2P והייבריד באותה נשימה, אלו שני הסטים הכי רחוקים מבחינת צליל. הלייטנינג אודיו די חדים, הפוקאל יותר חדים והמורל הרבה הרבה יותר רכים.

אי אפשר באמת להמליץ לך על ההייבריד או הפוקאל כי הטוויטר של ה- K2P (אני מאמין שזה KF ולא K2POWER) הוא TN47 והוא שונה לחלוטין מה- MT22 של ההייבריד.

אני גם חייל, ויוצא לי לשמוע פה ושם סטים כדי שתהיה לי נקודת השוואה, זה שווה את זה.

סטים יותר מאוזנים ממורל ופוקאל הם ההרץ, הקלארוס, DLS (נראה לי שיש למכירה ביד שניה UP6I שלהם שהוא גם כן מעולה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...