Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי הייתה אונו 1.1 מנוע פייר שנת 93 קרבורטור

המנוע היה אחרי אוברול כללי וסחב אותי ועוד 4 חברים בריאים בעליות של ירושלים

אומנם לא עקפנו אף אחד אבל הרכב נסע בלי בעיה על 90 קמ''ש רק צריך לדעת לשחק נכון עם ההילוכים

אבל אני לא חושב שזה רכב שמתאים לירושלים בגלל הנפח הקטן שלו

למרות שאם הוא יעשה את רוב הנסיעות לבד אני לא רואה שום סיבה למה לא לקנות את הרכב במחיר שפוי כמובן

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

שלומלום

קניתי היום אונו 94 1.1 (60S) יד שניה 82K אמיתי כולל היסטוריה טיפולים מלאה, הרכב שלם ויפה.

מחירון 6400 (כולל המזגן - שעובד מצויין הוחלף לפני חצי שנה) יש בעיה עם הגיר (הילוך 5 קופץ וחריקה קלה בשילוב לשלישי) והאורות לא כבים עם המוט אלא רק בכיבוי הרכב, מגב אחורי לא עובד, אנברקס לא תקין ושילמנו 4K

בהצלחה

פורסם

כמה שמצחיקה אותי השאלה שלך,כי בדיוק בעליות האלה המנוע שלי רתח כמו קיטור ,הלך ראש מנוע.אם אין לו שעון חום מנוע,הדבר הראשון שתעשה זה תשים אחד כזה.ובאמת אין דבר כזה לא יסחוב.60 קמ"ש בעליה יהיה בסדר.(מתאמץ לא לכתוב כמה ח'תים)

פורסם

אני מכרתי :-( את השרייד 92 1300 ידנית שלי ב - 5500 ש"ח, הכל היה תקין [מזגן מעולה, הכל עובד כולל השפיצרים...], הרכב "סחב" יותר טוב מהקליאו 96 שאליה עברתי:oops:

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הפעם האחרונה שנתקלתי ברכב לא סוחב היתה הסובארו DL של ההורים שלי, שנת 86 מנוע 1300 אוטומט ומזגן של אלכס אורגינל בהתקנה מקומית.

שם באמת לא היה מה לעשות כשמנסים לעלות עם מזגן ותלויים בגיר האוטומט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...