Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רפי,קוראים לבחור יאיר מהמוסך הירוק בפתח-תקווה-הגעתי אליו כי הבת שלו בגן של הבת שלי.

הייתי אצלו היום, הוא חיבר את הרכב למחשב ואכן לא מצא תקלה, הוא טוען שבכל זאת לא ניתן להיות בטוח ב-100% שזו אכן תקלה אם זה לא קורה במוסך, אבל לפי התיאור של הבעיה זה נשמע "קלאסי" חיישן גל ארכובה-הוא ציין שזה הימור כי ברגע שאחליף את החלק לא ניתן להיזדכות עליו אבל הוא משוכנע שזו התקלה.

היות ואני לא יכול להמשיך עם רכב שנתקע בלי אזהרה מראש ואני חייב להתחיל מאיפה שהוא, נראה לי שאקח הימור,העלות כאן היא של כמה מאות שקלים ולא קיבלתי הצעה יותר טובה אז ביום רביעי אני אצלו וימים יגידו.......

פורסם

החלפתי את החיישן אתמול - 300 ש"ח נזק.

ייקח לפחות חודש של שקט עד שאוכל להכריז שהתקלה תוקנה - תחזיקו אצבעות....

פורסם

תודה על התיקון רפי, אכן שמו אמיר - אף פעם לא הייתי חזק בשמות, והקרדיט צריך להינתן לאדם הנכון.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתה יכול להגיד אם הבעייה נפתרה?

גם לי יש בעייה זהה לחלוטין פונטו 96 וזה מעניין אותי לדעת אם זה עזר לך?

לקחתי את האוטו למוסך ושם הוא לא עשה את הבעייה והמוסכניך אמר שזה אולי החיישן הנ"ל.

אפשר לנקות אותו ?

פורסם
אתה יכול להגיד אם הבעייה נפתרה?

גם לי יש בעייה זהה לחלוטין פונטו 96 וזה מעניין אותי לדעת אם זה עזר לך?

לקחתי את האוטו למוסך ושם הוא לא עשה את הבעייה והמוסכניך אמר שזה אולי החיישן הנ"ל.

אפשר לנקות אותו ?

סליחה על העיכוב בתגובה.

בינתיים הבעייה לא חזרה לא עצמה, אבל בגלל שגם קודם לכן הייתה מופיעה במרווחי זמן גדולים, הייתי אומר שיש סיכוי גבוה מאוד שנפתרה אבל אני לא בטוח ב-100%.

לגביי ניקוי- כבר ענה לך איש מקצוע שמבין יותר ממני, אני רק יכול להגיד לך שלי לא הוצעה בכלל האפשרות והבנתי שבערך אחרי 70,000 ק"מ החיישן מתחיל לפשל כך שלא הייתי ממליץ לקחת מפירוק.

אני חושב ש-300 ש"ח בשביל להוריד את הבעייה מהראש שלך הם סכום סביר אבל כמובן שאתה צריך לעשות את השיקול הכלכלי פה.

שיהייה בהצלחה.

• תוכן חדש...