Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתחיל בסיפור המעשה

לפני כשלושה חודשים הזמנתי באינטרנט מערכת double din לרכב.

מצאתי מתקין דרך רשימת בעלי המקצוע של יד 2, הסכמנו על המחיר, והגעתי אליו להתקנה

ישבתי לידו בזמן הפירוק והבנתי כמה קל לפרק את המערכת בקורולה (זה חשוב להמשך)

הבחור פירק את המערכת המקורת, הרכיב את הdouble din, חיבר הכל, סגר, ראינו שזה עובד, ולקח את הכסף.

התחלתי לנסוע וגיליתי שפתחי האיוורור לא תקינים (המרכזיים, אלה שמימין ומשמאל למערכת)

דיבתיו איתו וקבענו שמחר הוא יסדר לי את זה.

הגעתי אליו למחרת, והוא סידר את אחד מפתחי האיוורור ושבר את השני.

הוא אמר "אני שברתי ואני לוקח אחריות ולכן אני אקח את החלק ואביא לך אחד במקום"

נפרדנו כידידים.

מאז הוא ירד למחתרת, לא עונה לטלפון, ולעיתים נדירות כשהוא עונה הוא מבטיח "כן כן, הזמנתי את החלק, שבוע הבא הוא פה" ונעלם שוב.

בינתיים התחילו גם בעיות עם הרדיו, שמידי פעם היה נכבה באופן אקראי, וגם היו בעיות קליטה.

באחת הפעמים הבודדות שתפסתי אותו, הוא אמר "מה אתה רוצה? זה סיני, זה לא אשמתי"

בינתיים אני חקרתי באינטרנט איך עובדת השליטה מההגה בקורולה (שאותה הוא לא חיבר, כי אין לו מושג איך זה עובד), והחלטתי שמתי שהוא יחזיר לי את החלק נחבר בהזדמנות את השליטה מההגה.

בשבוע שעבר הניתוקים נהיו בלתי נסבלים ואני פירקתי את הרדיו לבד (עניין של פחות מ2 דקות), וגיליתי את הגורם לבעיית הרעשים - הוא חתך את הכבל מינוס וליפף עליו עוד כבל והיו שם כל מיני נגיעות של כבלים אחרים שגרמו לבעיה... ממש "מקצוען"

סידרתי את החיבורים, ובעיות הכיבויים והקליטה נפתרו. חיברתי גם את השליטה מההגה והיא עובדת יופי, ועל הדרך לא שברתי אף פתח איוורור.

ועכשיו למסקנות:

1. צריך להזהר ממתקינים שעושים התקנות בבית, גם אם נראה שהם יודעים לפרק ושהם עשו את זה 1000 פעם, ובטח ממתקין בשם גיא שעושה התקנות בראשון לציון.

2. אם מישהו רוצה לחבר שליטה מההגה בקורולה לרדיו לא מקורי אך בעל כניסות לשליטה, שישלח לי הודעה.

ולשאלה החשובה מכל:

מאיפה אני משיג תחליף לפתח האיוורור השבור (אני לא צריך את כל הפאנל - שזה מה שמוכרים בטויוטה - פאנל עם שני פתחי איוורור), רק פתח אחד, ימני... אפילו התריסים יספיקו... אני ממש לא מבין במקומות שמוכרים חלפים

שבוע טוב

איתי

פורסם

אני לא מצליח לחפש שם? הם נותנים רק לחברים רשומים (מוסכים?) לחפש? או שזו בעיה בדפדפן שלי?

**** עריכה - תתכוון לנושא חיפוש החלק השבור בלבד, דיונים על מקצועיותם של בעלי מקצוע ניתן לפתוח בפורום אוף טופיק בלבד ודיונים על התקנות מערכות אודיו פתח בפורום אודיו - הנהלת הפורום****

פורסם

לא הייתי בונה על המאגר והיחס האדיב משהו שלהם ללקוחות פרטיים.

הקדש בוקר אחד לסיור ב"כביש הפירוקיות" מאזוּר עד בואך רמלה, אני מניח שתמצא באחת מהן קורולה שתשמח לתרום איברים במחיר סמלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא מצליח לחפש שם? הם נותנים רק לחברים רשומים (מוסכים?) לחפש? או שזו בעיה בדפדפן שלי?

**** עריכה - תתכוון לנושא חיפוש החלק השבור בלבד, דיונים על מקצועיותם של בעלי מקצוע ניתן לפתוח בפורום אוף טופיק בלבד ודיונים על התקנות מערכות אודיו פתח בפורום אודיו - הנהלת הפורום****

אין בעיה, מבחינתי חבל לי שאחרים יפגעו, גם משכתי את זה המון זמן, אבל אם אלה החוקים אז אלה החוקים...

בכל אופן, הנושא הוא אכן לא האודיו, אלא החלק השבור, את בעיית האודיו פתרתי לבד (בעזרת האינטרנט ו-fluke)

אני אעשה טיול בפירוקיות באיזור לוד בהזמנות הראשונה

• תוכן חדש...