Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב נו, הגיע גם תורי להיות בעל רכב.

כסף תודה לאל לא חסר, חשבתי לרכוש רכב במחיר של 7-8 אלף, ולחסוך עוד 2000-3000 ש"ח לתיקונים אחזקה וכו'.

הנעה אחורית זה MUST. עדיפות לאוטו שלא אוכל יותר מדי דלק, אבל שלא יהיה צפוף(כל החברים 1.90 :/).

תודה רבה, ח'.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורד סיירה שנת 90-93 היא האופציה היחידה כמעט. לא נשארו הרבה כאלו על הכביש, אבל עוד יש פה ושם, ואפילו שמורות יחסית

או 316 BMW שחוטה ומפורקת בת 25 שנה, ובמקרה זה 3000 ש"ח שאתה משאיר בצד יגמרו אחרי השבוע הראשון.

למה הנעה אחורית זה MUST בתקציב הזה, לא ברור לי בכלל.

אה, בכסף הזה אפשר גם חיפושית במצב סביר. אבל היא לא מתאימה ליתר הדרישות שלך.

כמעט שכחתי - לאדה 2105/2106. גם כן יש עוד כאלו במצב נסיעה. וגם ישאר הרבה כסף בצד לתיקונים

פורסם

סקודה על דגמיה השונים יהוו פתרון זול להחריד לבעיה, שים לב שאין בעיות ראש מנוע או נזילות. מזגן זה מותרות.

וכל הדברים הרגילים: פלסטיקה, ספר טיפולים, בעיות מכנאיות אחרות.

טיפול 10 אלפים זול ממש 250 שקל. אם אתה עושה לבד [זה לא בעיה].

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מושו, הכוונה בכסף תודה לאל לא חסר הוא שאני משלם ותודה לאל אני יכול להרשות לעצמי לבזבז קצת על רכב. זה לא שאבא/אמא קונים לי רכב.

במידה ואני אצליח להוסיף עוד כמה אלפים לתקציב, והתקציב יהיה בערך 12-13 אלף, האופציות לא ישתנו?

נסעתי עם חבר לפני כמה ימים במאזדה 323 לא זוכר איזה, שנת 97. אוטו ממש חביב(אוטומט לצערי הרב). לא יכנס בתקציב?

אגב, עדיפות גדולה לרכב ידני.

פורסם

בתקציב כזה פשוט רד מזה.

למה שלא תסתפק באונו או סוויפט כמו שאר הצעירים?

עם תראה שאתה מסתדר באחזקת רכב כזה פשוט אז אולי תעבור למשהו גדול ו"רציני" יותר.

לא היה לך רכב ואתה לא תדע כמה כסף זה להחזיק אחד כזה ועוד ישן בתקציב הזה.

פורסם
מאזדה 323 הוא רכב לא רציני, אין לו הנעה אחורית.

באחריות שהאוטו שלו עם הנעה אחורית. יכול להיות שזה מאזדה אחרת משנת 97? :o

פורסם

אם יש למאזדה 323 שלו הנעה אחורית, אני קונה לך אותה מתנה + ספולייר, ג'אנטים, קסנון ושטיחי אלומיניום עלי. הולך ?

פורסם
באחריות שהאוטו שלו עם הנעה אחורית. יכול להיות שזה מאזדה אחרת משנת 97? :o

Right...:?

אם אתה לא מוכן לותר על ההנעה האחורית אז הסיירה שהומלצה לך יכולה להיות אופציה אקטואלית בהתחשב בתקציבך.

נ.ב.

Buki, איזה לארג' אתה! :-P.

פורסם

גם אני לרגע חשבתי, אבל אין בשנת 97 מיאטות אוטומטיות, וגם הטנדרים של מאזדה בשנה זו היו רק ידניים, ולכן ההצעה שלי ניתנה בלב שלם :-)

פורסם

מה בכלל ההתעקשות על הנעה אחורית ? כאילו שאין מכוניות הנעה קדמית מהנות ....

אני יש לי אלפא סוד. אוטו שבימיו הטובים היו לו אולי 60 כ"ס בלחץ. תאמין לי שאפשר להנות ממנו כמו ששום אוטו מודרני לא מסוגל אפילו להתקרב.

לפני זה היתה לי מאזדה3 ספיריט 2 ליטר מהעבודה, דלק חופשי. העובדה שיש לה הנעה קדמית ממש לא פגמה בכמויות ההנאה המסחריות שהיא נתנה, ונראה לי שהשארתי 5 קילו גומי שרוף ב"מסלולים".

ומה עם פיאט קופה ? הונדה VTI ? חסר מכוניות מהנות בהנעה קדמית ?

הנעה אחורית זה hype (ב 90% מהמקרים)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...