Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר תנו לזה לרוץ, זה יצור תקדים לאירוע מוטורי חוקי, היום מירוץ ראווה רד-בול בת"א מחר מירוץ רחובות אמיתי בירושלים.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיעור המנטרה הקבועה

כש הדו גלגלי,הדראג,העממי,אירדא,מועדון מירוצי ישראל,וכל מי שלא הזכרתי יחתמו על אמנה משותפת,יבחרו ב"רמבו" שירוץ בשמם נגד כל אוכלי החינם רק ככה נצליח.

אז כדי שזה יעבוד,יעמוד יקום הגזבר,יקבל כסף מכל האינטרסנטים לנושא,יתגמלו את ה"פסיכי" שירוץ בשמם,התוצאות יראו מהר מאד.

לפעמים בן אדם יכול להתפוצץ מחוסר המעש.

להתראות בקריזה הבאה

מירוצי מכוניות

פורסם

לכל "מוציאי הצווים המיידים" למיניהם ..... תרגעו.

בטוח שכל האישורים מתואמים והתקבלו ע'פ כל הנהלים הנדרשים מזמן.

ארועים כאלה נקבעים זמן רב לפני ולא יפורסמו/יקודמו, אם אין את כל האישורים (משטרה,תחבורה,עירייה ועוד).

רד בול הם אוסטרים להזכירכם.:-)

אז בואו להנות מהארוע ותלמדו מהמפיקים מה צריך לעשות ואיך.

להרוס זה קל.... לשקם קשה הרבה יותר.

ואל תהפכו לאלה שבגללם בוטל הארוע. ראו שנאת האזרחים לשובתי הרכבת,חברת חשמל ,עירייה וכדומה.

ותחשבו על זה.

פורסם
לכל "מוציאי הצווים המיידים" למיניהם ..... תרגעו.

בטוח שכל האישורים מתואמים והתקבלו ע'פ כל הנהלים הנדרשים מזמן.

ארועים כאלה נקבעים זמן רב לפני ולא יפורסמו/יקודמו, אם אין את כל האישורים (משטרה,תחבורה,עירייה ועוד).

רד בול הם אוסטרים להזכירכם.:-)

אז בואו להנות מהארוע ותלמדו מהמפיקים מה צריך לעשות ואיך.

להרוס זה קל.... לשקם קשה הרבה יותר.

ואל תהפכו לאלה שבגללם בוטל הארוע. ראו שנאת האזרחים לשובתי הרכבת,חברת חשמל ,עירייה וכדומה.

ותחשבו על זה.

בעיקרון אתה צודק, אבל בפועל אתה טועה.

לא יתכן שהמשטרה תיתן לגנב אחד לגנוב בחסותה עליו ואת האחר תשלח למעצר.

או שיש אישור לקיומם של ארועי ספורט מוטורי,מצגות,תצוגות,תחרויות,או כל שימוש אחר ברכב שלא שייך למשרד התחבורה או לרשויות הרישוי, או שאין אישור. הבעיה שגם השוטרים כבר מבולבלים ממה שקורה כאן.

פעם הם מלווים אותנו בשערי העיר אילת,בליווי כבוד לאחר סיום ראלי חרמון אילת ופעם הם רודפים אחרינו בחולות חלוצה.

נו באמת, לא יתכן כי מצב רוחו של מפקד התחנה או אגף התנועה הוא שישפיע על קיומו של ארוע זה או אחר.

זה בערך כמו כלב וחתול החיים ביחד ובשלווה,אך לפקודת בעליו של הכלב,ישסף את גרון החתול...

גל.

פורסם

אם רד בול יכולים להרים ארוע כולל כל האישורים הבירוקרטיות התיקשורת וכו'

אז חברי העמותות למינהן זו ההזדמנות לחבור לאנשי רד בול ולהפיק בחסותן עזרתן או איך שתרצו ארוע ראלי/ספרינט וכו

לטובת אוהבי הספורט והמישתתפים .

ואז נראה את כחולי המדים מפריעים

פורסם

תהיה תקשורת באירוע של "רדבול" אני בטוח שהתקשורת תטה אוזן לשמוע אותנו אם נמנה לנו דובר מסודר.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

גל, דני, אולי להיפך?

אולי דווקא לעודד את האירוע של רדבול? (כמובן, במגרש החניה הסמוך חייבים להחנות מבעוד יום עגלות ועליהן מכוניות מירוץ ישראליות מכל הסוגים) ואח"כ, כשיעצרו אירוע של דראג, ראלי, רייד או כל אחד אחר - או אז תבוא "אם כל העתירות" שדני מדבר עליה, עם הרבה כסף לעורכדין כריש, שיוכל להציג באופן ברור את השאלה "למה להם כן ולנו לא".

ההבדל בין "למה להם כן ולנו לא" לבין עתירה של "אם אני לא אז אף אחד לא", הוא גדול מבחינת דעת הקהל, לדעתי.

(וזה רק אני.. חושב בקול רם)

אסף.

פורסם

מכל הסיפור זה אני מסיק רק מסקנה אחת. הספורט המוטורי חייב מלך, לא עוד דמוקרטיה שלא מובילה

אף מפלגה להשגים משמעותיים בתחום, הכל רדוד,ללא תוצאות ועם הרבה מאד דיבורים.

שכל עמותה תבחר נציג אחד, לעשות בחירות כלליות בין כל העמותות ולבחור מנהיג !!!

אחד שיוביל, יעשה ויפעל כאשר כולנו יחד מאחוריו.

צבא של רמטכ"ל אחד עם הרבה גנרלים ומאות חיילים.

רק כך נוכל לצאת לקרב האבוד הזה.

כרגע, כולנו מדברים,מתבכיינים ומנגבים את הדמעות משבת לשבת ומארוע לארוע.

אנחנו צאן בלי רועה, כל אחד חושב משהו אחר,כל אחד מושך בחבל לכיוון אחר והחבל לא זז.

גל.

פורסם

אני תומך בהצעה לקיים את ההפגנה ביום הזה! ולא לעצור את האירוע!!!

אני מוכן לעזור בכל אשר אוכל...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...