Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק בפונטו HGT שנתון 2001, ואני נתקל בבעיה מעצבנת למדיי הרבה פעמים.

ב60 אחוז מהמקרים בהם אני מנסה להכניס רוורס, ההילוך לא נכנס לי עד הסוף, הכוונה היא שידית ההילוכים כיאלו נתקעת בחצי מהדרך של ההילוך בתיבת הילוכים.

הבעיה היא לא בגיר או משהו אלה יותר בכיוון מוט ידית ההילוכים.

במידה ואני מנסה באוטו רגע לשחרר את הקלאץ' כשהרוורס לא נכנס עד הסוף נשמע כמו רעש שחיקה (קחחח:-o), ואני צריך לנסות כמה פעמים עד שההילוך רוורס נכנס עד הסוף.

היכן טמונה הבעיה? יש פיתרון או שאני ימשיך להסתבך כל פעם בהכנסת רוורס?

פורסם

זוהי אינה תקלה.

בעוד כל ההילוכים הקדמיים מצויידים בסנכרונים, ההילוך האחורי אינו מסונכרן, וזאת כדי להקשות על שילובו.

כל שעליך לעשות זה בזמן עצירה מוחלטת ראשית לשלב להילוך רביעי, ואז להילוך אחורי. לחילופין, אם אתה מנסה לשלב להילוך אחורי והתופעה שציינת מופיעה, תן לרכב להדרדר מעט, ואז נסה שנית לשלב. רוב הסיכויים הם שהפעם זה יצליח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוקיי הבהרת לי את הנושא, גם לפי דעתי אין כאן בעיה טכנית אלא יותר משהו בסגנון של שילוב הילוך רוורס סטנדרטי, רק רציתי לוודא זאת.

תמיד אני יצליח בסופו של דבר להכניס רוורס הבעיה היא שלפעמים זה לוקח כמה ניסיונות, לפחות הבהרת לי שכך הדבר צריך להיות.

להבא אני ישלב קודם רביעי כדי שיהיה תנופה והוא יכנס בסופו של דבר עד הסוף.

תודה.

פורסם

לדעתי אתה כן מתאר מצב של תקלה. שילוב להילוך אחורי אמנם מבוצע בחלק מתיבות ההילוכים ללא סינכרון אך אם לאחר הניסיון הראשון שלא הצליח השני כבר אמור להכנס כי גל הכניסה בתיבה כבר אמור לעצור (עקב ניסיון השילוב הראשון) ובכל מקרה לא אמורה להיות עצירה כל כך ברורה, רק חריקה לא נעימה.

נסה לבצע פעולה פשוטה לעצירת גל הכניסה לפני שילוב להילוך אחורי ואז נבין האם באמת יש בעיה או שלא.

לאחר שהרכב עוצר לגמרי, עם דוושת מצמד לחוצה שלב להילוך 2 (עצירת גל הכניסה) ולאחר מכן מבלי שעזבת את דוושת המצמד שלב להילוך אחורי, אם נכנס חלק יתכן ואין כלל בעיה אך אם עדיין יש קשיים יש להתחיל מכוון ידית הילוכים והכבלים/מוטות שלה לפני שבודקים הלאה את המשלבים בתיבה.

• תוכן חדש...