Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על ההתעלקות מקווה שיורשה לי אבל..

אם כבר דובר על ה HGT לא מצאתי עליו מספיק חומר בפורום,הוא אמין בתור רכב מיני ספורטיבי,לפחות בשבילי כרכב ראשון?

מחלות למיניהם לא מצאתי,צריכת דלק רק הצהרות יצרן מצאתי.

מה עוד אפשר לדעת? מהמתחרות דוגמה פולו 2002 איביזה 1800?

שוב סליחה,ותודה לעונים.

ג'ובני

פורסם

בתור רכב שמתיימר להיות ספורטיבי הוא אמין כמו כל אוטו שתטפל בו כראוי, וכמובן שיש יוצא מן הכלל, תלוי על איזה רכב נפלת.

התנהגות כביש גרועה, אבל עדיין אני פשוט אוהב את האוטו הזה, ולא מצטער שקניתי אותו, כל אדם חמישי שואל אותי אם אני מוכר.

כיף ללחוץ עם האוטו מנוע לא מאכזב בכלל, ביחס למחיר הוא שווה כל אגורה.

פורסם

לא מסכים עם הקביעה שהתנהגות כביש שלו גרועה.היא אולי לא הכי טובה אבל בפירוש לא גרועה זה לא אונו טורבו שידע לנסוע רק ישר. לדעתי בסה"כ רכב מומלץ

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כרכב ראשון היא אופצייה לא רעה בכלל.

תהיה הרבה יותר סלחנית וזולה לאחזקה(ביחס לספורטיביות אחרות כמובן)

זריזה,יפה.

גם יאריס TS יכולה להיות אלטרנטיבה הכל תלוי בתקציבך.

חלשה מעט מהפונטו אך מהנה מאוד ותהיה אפילו זולה יותר לאחזקה.

פורסם

אני לא כל כך בטוח שהיאריס תהיה זולה יותר לאחזקה מהפונטו.

לפי מה שזכור לי מעלויות הטיפולים במורשה של היאריס של קרובי משפחה שלי (אמנם לא TS, אבל באופן יחסי), המחירים יחסית גבוהים.

!AWDSOME

פורסם

אני חושב שמדובר באפשרות מצויינת לרכב ספורטיבי ראשון, תמורה מצויינת לכסף, אחזקה שפויה וכיף.

אפשרות נוספת- 206 XS, פחות חזקה אך יותר מתנהגת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תבדוק היסטוריית טיפולים. יש בעיה עם המנוע של מערכת ההיגוי (מערכת חשמלית) בחלק מהרכבים - שיפוץ 1770 ש"ח, חדש 2600 ש"ח בערך. ויראטור - קרוב ל3000 ש"ח, בדוק מתי החליפו/שיפצו אם בכלל. התנהגות כביש - לפי דעתי מצויינת לאחר קפיצי הנמכה. הרכב לא נוח לנסיעה בכביש שהוא לא פחות ממצוין, מרגישים כל בור. חוץ מזה מהנה מאוד ויחס גבוה של תמורה לכסף לעומת המתחרות.

נ.ב

בצע נסיעת מבחן ברכב שאתה רוצה לקנות לפחות 10 דקות.

פורסם

נרשמתי היום למועדון,ותודה לכולם על התשובות אבל..

איך לעזאזל נפתח לי שרשור שלא פתחתי?? הגבתי על הודעה בפורום אחזקה אני חושב והיום יש לי שרשור?

נו טוב תודה רבה בכל מקרה.

אגב יאריס TS אתם מתכוונים לדגם עם השתי דלתות? כל מה שקשור לגבי טויוטה אני לא מי יודע מה חזק,במיוחד אם מדובר על יאריס.

מה היצע המנועים בדגם? ולמה זולה יותר לאחזקה?

ולגבי מחיר היא יקרה משמעותית אפילו מHGT מאותו שנתון,יש בניהם בכלל ראש מבחינת אמינות,אחזקה? אני לא מדבר עם ביצועים.

אגב עם התנהגות הכביש שלה בייחס? נוחות?

ג'ובני

פורסם

3 דלתות, לא 2. גם הפונטו (HGT) היא בעלת 3 דלתות.

היאריס יקרה משמעותית כי יש לה סמל של טויוטה מקדימה. בארץ זה נחשב לזהב.

זה לא שהרכב לא טוב, הוא פשוט מוערך יתר על המידה מבחינת המחיר שמבקשים עליו.

יש לה התנהגות כביש טובה, היא נראית טוב, ומספקת את הסחורה.

היא גם צפופה יותר מהפונטו למשל, ובעלת תא נוסעים אפרורי יותר.

מגיעה עם מנוע 1500 סמ"ק, 100~ כ"ס.

אני מניח שפיצלו את השרשורים כי זו שאלה שרלוונטית לתת הפורום הזה של היעוץ.

!AWDSOME

פורסם

נכון "\קייב מן לגבי הטויוטה. ותודה למי שהעביר את השרשור גם הכותרת עכשיו עניינית. וזה מאד

נכון לגבי טויוטה אני חושב שזה מתבטא גם במקיף שלה לעומת הפונטו.

יש דברים שצריך במיוחד לבדוק לפני קניה? דברים ברורים כמו שלדה ובטיחות זה ברור.הכוונה היא

למכלולי הפונטו למיניהם מה כדאי לבדוק ומה לעשות,ואיך לזהות פונטו גמורה,כולל ההגה החשמלי שלה ששמתי לב בפורום

לכל מני בעיות שההגה "שבק חיים".

אגב איזה מכון בדיקה הכי אמין בארצנו? וזה נכון שהם נותנים אחריות כל הנבדק לכמה חודשים?(ציפור לחשה לי)

ג'ובני

פורסם

וריאטור הוא אחד הדברים שיש לבדוק ומיוחד לפונטו הנ"ל.

בהתנעה יש קול הדומה למנוע דיזל ואמור להעלם לאחר כמה שניות, אם לא אז כנראה שהוריאטור מתקרב לסוף חייו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...