Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 376
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלי מזל טוב!

כמו שאמרו רבותינו : תכלה שנה ופילטרה תחל שנה ולועותיה.

זו הדרך לסיים שנה ולהתחיל ברגל ימין שנה חדשה!

שנה טובה!

שלמה דן גדרון

פורסם

אם תרצי תמיד תוכלי להלביש כובעי ספוג ע"ג הרשת ולהספיג את הספוג בשמן ייעודי. אני בטוח שאת יודעת על האפשרות הזו.

תמשיכי להנות מהספיידר

גדי.

מה כוונתך ?

אפשר הסבר

פורסם

גדי, מנסיון יש בעייה עם "הגרביים" האלו, לאחר כ-10K ק"מ חום המנוע מייבשם והם מתפוררים (גם כשדואגים לשימונם), אני מניח שאתה מנחש לאיזה כיוון החלקים שהתפוררו נשאבים...

חג שמח ושנה טובה,

ראובן

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
גדי, מנסיון יש בעייה עם "הגרביים" האלו, לאחר כ-10K ק"מ חום המנוע מייבשם והם מתפוררים (גם כשדואגים לשימונם), אני מניח שאתה מנחש לאיזה כיוון החלקים שהתפוררו נשאבים...

חג שמח ושנה טובה,

ראובן

מסכים בהחלט ראובןְ אך יחד אם זאת 10K זה בהחלט הרבה בישביל אפליקציה שאינה מתוכננת במקור לשימוש ROAD.

כך או כך שתהיה שנה טובה ומתוקה שנת הנאה מהאלפות (במקרה שלי עוד כמה שבועות שנת חורף עד מרץ.)

פורסם

מנסיון הגרביים האלה לא מחזיקים הרבה זמן בתנאי הארץ, החום וכמות

הליכלוך שמצטברת עליהם אדירה, והקטע שהם מתחילים להראות סימני בלאי דווקא

מהצד הפנימי ששואב למנוע.

במידה ותתקבל החלטה לשים כאלה, מומלצת החלפה כל כמה חודשים ולא להמתין

להתפרורות, ויש לשים שמן יעודי שאינו פוגע בספוג, בתדירות גבוה.

שנה טובה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

נראה לי שלעת עתה לא אלביש "גרביים" ואשאיר את השיפור ברכב כמו שהוא

בכל אופן תודה גדי ,ראובן, רן ויואל על היעוץ המקצועי

ובכלל למגיבים ומייעצים בענין

שנה טובה

שלי

פורסם

תתחדשי שלי נראה נחמד ובטח נשמע עוד יותר נחמד ,נדמה לי שיש רשת צפופה יותר פנימית בין החלק לסעפת,כדאי לבדוק זאת

בהתאם לצורך לשים גרביים אופנתיות,הריי ארצנו משופעת באבק,סעי בהנאה בדרכים בטוחות ותהני מכל רגע.

עופר בן צבי

פורסם

אם בא לך להיות "מהמהדרין" (אני לא חושב שצריך) ניתן ללפף מעל לרשת הקיימת רשת של יתושים שהיא צפופה בהרבה ולתפוס אותה על אזיקונים או באנדים לשופרות, זה יגדיל את הסינון.

חשוב לדעת שאחרי ששמים פילטרים פתוחים, במידה ונוסעים בשביל עפר (עדיף להימנע) יש להעלות את הסל"ד לנמוך ביותר שניתן על מנת שאבק/חול לא ישאב, זה שורט את הצילינדרים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

סחטיין עלייך כן יירבו כמוך.

כיף לך בהצלחה חג שמח

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...