Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רן שלום!

לשאלתך. לאסיפה הכללית של מועדון החמש הגיעו 180 חברים מתוך כ- 700 חברי המועדון זה כ 25% . לידעתך באסיפות כלליות של חברות בורסאיות מגיע אחוז הרבה יותר קטן וזה כאשר מדובר בכסף שלהם! כך גם באסיפות של בתים משותפים בהם יש מאה דירות או יותר מגיעים אחוזים בודדים. השבוע היתה אסיפה כללית בבנין המשרדים בו נמצאים המשרדים שלי. יש מאות משרדים הגיעו 8 אנשים, שניים היו מאותו המשרד...כל הכבוד-עלייה משמעותית משנים קודמות-אכן שיפור פני הנוף!

כן האנשים בבנין חושבים שהוא מנוהל היטב בידי חברת הניהול ולכן אין להם מה לומר והם לא באו. כך גם במועדון. רוב החברים שבעי רצון. הבעיה שיש אנשים שחושבים גם שדברים אינם מנוהלים נכון, אבל בגלל מיקום הבחירות היה קשה להם להגיע!

כבר שנים רבות שמספר חברי המועדון מסתובב סביב 700 חברים +- 10%.

עד כאן לשאלה העובדתית.

הנקודה היא שאם יש לך מה לתרום אז בוא ונסה לתרום. תודה אבל לא תודה!

אם אתה רק רוצה להכביר מילים . אז כבר הצלחתה. אבל לא שיפרתה כלום.- לדעתי כן, אולי לא כפי הייתי רוצה, אבל להזכירך

ה"מילים שלי" הן אלה שדחפו לשינוי בתפיסה, באירגון וגרמו לדברים להשתנות בעבר- מזל שרובם לא נמחקו ועדיין אפשר לראות, לתארך ולנסות ולהבין כיצד דווקא מילים, מלל, טירטורים, (כך הם כונו בעבר) דירבנו לעשייה מבורכת, והפכו לעובדות מוגמרות.

אגב היו כאלה שכל מצע הבחירות שלהם התבסס על ה"מילים שלי" והמבין יבין!

המועדון לא במבחן. אתה לא סגור עם עצמך מה אתה רוצה. לפי מה שאני יודע חברותך במועדון חמש אינה בתוקף.

טעות בתפיסה, טעות בראייה, וטעות נוראה! המועדון תמיד במבחן! אני דווקא סגור על עצמי מאד, חברותי לא בתוקף ואני לא רואה סיבה לחדשה בקרוב, עד יכנס חמורו הלבן של משיחינו לסטטוס אספנות-אני במקום אחר שישפיע קצת יותר על כולנו בקרוב.

אם יש לך פתרון להוצאת האספנים מהבית בוא ותגרום לכך ש כ 250 אספני רכב בירושלים והסביבה יבואו למפגש בירושלים. גם כשהיה מפגש בירושלים (בכנסיה הסקוטית) באו מעט מאוד אספנים מירושלים. אחרי שיבואו תתחיל לארגן טיולים לכל חלקי הארץ ולמפגשים.עשיתי זאת בעבר ויש גם תיכנון עתידי אולי לא במספרים שאתה מדבר אבל בוא לא נשכח שמדובר ביורושלמים קשי עורף!

אנחנו כאן בשביל האבטומוביליה ולא בשביל הפוליטיקה.אז ההצלחה שלך תהיה ההצלחה שלנו. אמת ויציב!

הבעיה היא שירושלים אינה שונה מיתר המקומות וגם אצלכם לא מגיעים 10% מאספנים. ירושלים שונה מאוד והירושלמים יותר!

כנראה שרוב חברי המועדון אומרים. בצדק. כי מי שנבחר עד כה תמיד תרם להם ולמועדון. חלק גדול מהחברים רק רוצים להיות חברים ויודעים מנסיונם כי בסך הכל המועדון הולך ומשתפר משנה לשנה. חלק גדול מהם אינם נהנים מחשיפה אבל נהנים מלהיות חברים בקבוצת בעלי ענין ומוצאים חברים בין החברים.

לפעמים עוזבים את המועדון חברים מסויימים וזה בעצמו שיפור...וסבתא ננה אומרת "חמור שכל החיים שלו אכל קש, לא יודע שהוא אוהב מרק פירות"...

השנה היו במועדון החמש 26 אירועים ו 14 השקות. זו פעילות מאוד אינטנסיבית ומי שבחר להשתתף מצא מה שמתאים לו; (פעילות למען הקהילה, מפגש, טיול, שוק, השקה, מסיבה).- מרשים בכל קנה מידה! ניקבע רף שאסור לרדת ממנו! כבוד למארגנים-מהגובה של י-ם קל יותר לראות את הנוף!

אין מחלוקת שמועדון 5 מזה כ 25 שנה העמיד ומעמיד את אספנות הרכב בזרקורים ובאור חיובי והוא הגורם המרכזי בענין רכבי אספנות. ביחד עם תקלות חמורות ושגיאות מזעזעות, אבל מי שלא עושה לא טועה!

בכל ארגון יש מתנגדים ופורשים. אלו שהחליטו להקים את הארגון של IVC כבודם במקומם מונח הם לא הזיקו ולא תרמו לנושא אספנות הרכב בישראל. חבל שפרשו כי רק יצרו טעם מר והגיע הזמן שיעשו מעשה ויחזרו ויהנו איתנו כמו בימים ימימה.

לא נוגע בזה, יש לאירגון דובר ואם יבחר להגיב יגיב! אגב אני סבור שכולם צריכים לאחד כוחות אבל אני רק אחד!

אז מספיק עם המלל ולך למעשים טובים:

1. חדש את החברות שלך במועדון החמש. תודה אבל אוותר.

2. המשך את הקמת סניף ירושלים- חוג ירושלים חי ובועט, יגדל, ישמין וכולם מוזמנים ללא בעיות חנייה, צבע המכונית, מוצא מועדוני, או דיעות מוטוריות, אנו אוהבים את כולם וכולם רצויים!

3. מיום שישי הקרוב אנו רוצים לקנא במפגש ירושלים שיחליט לעבור לאצטדיון טדי כדי לקלוט את כל מאות המכוניות של החברים שאינם יכולים להכנס למרכז ירושלים...אינשאללה....

ובא לציון גואל! אני סקפטי בעניין, היהודים אותם יהודים, הערבים אותם ערבים והים אותו ים!

אגב, אפשר להצטרף כחבר מועדון חמש גם בלי רכב אספנות. אולם צריכים לכבד את המועדון שרוצה לאגד בתוכו אנשים המרגישים כבוד לרכב ישן. המפגשים שלנו הם של רכבי אספנות ואין מקום להעלב כי אנחנו לא רוצים שם מכוניות יפות וחדשות. פשוט אנחנו באים בשביל הזקנות והיפות...

כל שכתבתי כאן הוא דעתי האישית ואינו בא בשם המועדון או מי מחבריו.

כתבתי הערות נקודתיות בכחול במקומות שחשבתי שהם ראויים, אין בכוונתי לזלזל או להמעיט בערכו של איש, והאמת המוצגת כאן היא האמת שלי, מי שירצה יוכל לקבלה ומי שלא לא, אבל חשוב להכירה-היו לי תקופות יפות במועדון החמש היו תקופות פחות טובות, לדעתי האישיית והמשוחדת מועדון החמש צריך להיות המוביל בנושא המוטוריקה ותרבות הנהיגה בארץ, אבל הוא מפספס את יעודו בנושא, למרות הפרויקט המדהים והיחודי של בני הספל שצריך להיות האורים והתומים של המועדון ולא המסיבות והחגיגות! במקום להיות המוביל הוא בוחר להיות מועדון שעשועים, לגיטימי ואפילו חביב, ואם היה לי יותר כסף חופשי הייתי אולי נרשם אליו, אני מעדיף להיות במקום שישפיע על הדברים החשובים לי, ביזניס ביפור פלג'אר! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מה שמנע ממני עד היום להצטרף למועדון החמש היא לא הפוליטיקה כי אם ההתעלמות מהבעייה של רכבים מיושנים שאינם רכבי אספנות. איני אדם עשיר ואני אוהב ביותר את סגנון המכוניות של שנות ה-80. כתוצאה מכך שלא טיפלו ברכבים המיושנים, כמעט כל המכוניות מהדור של שנות ה-80 נגרסו והפכו לברזל. ובמישור האישי, אני נאלצתי להקפיא את הרישיונות של האולדסמוביל מכיוון שאחזקה שנתית של רכב מיושן הינה יקרה ביותר:

1. 2 טסטים בשנה.

2. בדיקות בלמים.

3. אישור תקינות.

4. שום הנחה בטסטים או בביטוחים.

בפועל, ברמה האישית, כנראה כל זה יגרום לכך שאצטרך לייבא אישית רכב כמו שלי בעוד כמה שנים (לאחר שיהיה בן 30) - אך ברמה הכללית, אדם שהוא לא עשיר ורוצה רק לשמר את רכבו המיושן, אינו עומד בנטל הכלכלי ונאלץ לוותר.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
שאלה לדיון:

נניח ולחלק מהקוראים כאן היה רכב אספנות (אחד או יותר) ונניח שהייתם רוצים להיות מאוגדים

בחברות במועדון או אגודה, שתידאגו לאינטרסים שלכם כבעלי רכב אספנות.

מה הייתם מצפים מחברות בכזה מועדון, ואיך הייתם רואים את השותפות בינכם?

*מדובר בשאלה רצינית וקריטית במיוחד עכשיו, הנוגעת לכל אחד ואחד מאיתנו,

אין אני מצפה לתשובה תתצטרף למועדון כזה או כזה, אלה מה באמת אני צריך ורוצה כאשר

אני חובר למועדון כזה. מה אני מצפה לקבל ומה אני מוכן לתת בתמורה.

חשוב להיות קצרים תכליתיים ולעלות את הצרכים החשובים לכם באמת כבעלי רכבי אספנות-רן

במשפט אחד

היחיד שמתאים לי מהבחינה המקצועית ומהאוירה הוא מועדון IVC !!!

פורסם
מה שמנע ממני עד היום להצטרף למועדון החמש היא לא הפוליטיקה כי אם ההתעלמות מהבעייה של רכבים מיושנים שאינם רכבי אספנות. איני אדם עשיר ואני אוהב ביותר את סגנון המכוניות של שנות ה-80. כתוצאה מכך שלא טיפלו ברכבים המיושנים, כמעט כל המכוניות מהדור של שנות ה-80 נגרסו והפכו לברזל. ובמישור האישי, אני נאלצתי להקפיא את הרישיונות של האולדסמוביל מכיוון שאחזקה שנתית של רכב מיושן הינה יקרה ביותר:

1. 2 טסטים בשנה.

2. בדיקות בלמים.

3. אישור תקינות.

4. שום הנחה בטסטים או בביטוחים.

בפועל, ברמה האישית, כנראה כל זה יגרום לכך שאצטרך לייבא אישית רכב כמו שלי בעוד כמה שנים (לאחר שיהיה בן 30) - אך ברמה הכללית, אדם שהוא לא עשיר ורוצה רק לשמר את רכבו המיושן, אינו עומד בנטל הכלכלי ונאלץ לוותר.

איש לא מתעלם מהרכבים המיושנים שהרי הם הפוטנציאל.

אל תשכח שאנחנו לא בית המחוקקים ולא משרד התחבורה.

מעבר לכך שלוש מתוך ארבעת הנקודות שמנית מחייבות גם רכבי אספנות.

חייבת להיות אפליה מתקנת לרכבי אספנות. המוטו הוא אי שימוש יומ יומי וקילומטרז' נמוך (המוס שלי נסעה במשך 20 שנות הבעלות שלי, רק כ 7000 ק"מ..). לכן גם ההגיון בהפחתת ההוצאות הקבועות. רכב מיושן שנוסע הרבה ומשמש לעיסוקו של בעליו, סביר שיקשיחו קצת את הדרישות לגביו.

רן, תודה על השבחים הנוגעים לפרוייקט למען הקהילה. השבחים בהחלט מתחלקים עם מתניה הלוי, שותפי המלא לפרוייקט וליצירתיות. אנחנו מרחיבים אותו בקרוב בצורה משמעותית ואל תשכח שזה פרוייקט של מועדון ה-5.

בנוסף, יש עוד כמה דברים שהם לא פירוטכניקה וייחודיים למועדון כמו הרחבת התקנות לאוטובוסים וכמובן פרסומי המועדון ובראשם האבטומוביל.

לומר שהכשלונות הם של "מועדון החמש" אבל ההישגים הם של "בני הספל" זה לא הוגן כי "בני הספל" הוא חלק מהממסד של המועדון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, מעבר לענווה ולצניעות ואכן גם לקרדיט לשאר השותפים בוא נהייה ישרים רגע וננסה להבחין בתופעה מוזרה.

פרוייקט הקהילה היה ועודנו הבייבי שלך, שנעשה בחסות המועדון, - אתה עשית בחסות המועדון, הקרדיט למועדון!

סניף רעננה הוקם ע"י אבי נוף בניגוד לדעת המועדון והיה הבייבי שלו, רק מאוחר יותר בחר המועדון להכיר בסניף

והיום הוא מתהדר, בנושא הסניפים כבשלו.

הבלאגן בחניון האוניברסיטה חגג ורק לאחר פרישה של חלק מהחברים והקמת סניפים אחרים

מצא לנכון המועדון לשנות את המיקום, והיום מתהדר כי בחר בשינוי מתוך התחשבות בחברים.

בקיצור, תופעה קצת...באמת קשה לי למצוא שם עבורה...רן

פורסם

תחליט: או שהמועדון קופא על שמריו או שהוא דינמי ומשתנה ולומד לקחים...

חילוקי הדיעות ביחס לסניפים היו מהותיים וכואבים ומי כמוך יודע באיזה צד של העניין אני עומד. בכל מקרה העבדה היא שכיום עניין הסניפים פורח וגם עוגן במסקנות צוות ההיגוי.

זה שאין לך גישה לפרוטוקולים של הועד שדנו בזה (וגם בהצעותיי) וכן למסקנות צוות ההיגוי, לא אומר שאין פעילות. ובנוסף, פתחת את השירשור באמירה מאד ברורה שלא דנים במועדון כזה או אחר בפוסט האחרון שלך אתה תקוע בעבר. נתת הצעות והראיתי לך שחלק השתממש, חלק בתהליך מימוש וחלק, מה לעשות, לא התקבל.

זה טיבו של גוף דמוקרטי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

שמע רן, שאני חושב על מה שאתה כותב , אני לא מבין מאיפה זה נובע ולאן ולמי בדיוק מיועד או מה אתה בדיוק מנסה להשיג,

בתור מישהו שצופה מהצד נראה כאילו במועדון חמש הייתה רפורמה, אומנם לכוון שהמון אנשים כמוני ו כמוך לא רואים בו שינוי עבורם, אבל בסופו של דבר התחולל שינוי ענק עבור חברי מועדון החמש, הם יותר עושים ארועים ופעילוית שמתאימות לאופי ולרוח של החברים והקברניטים הפעילים במועדון החמש (הרצאות לחברים,הרצאות בבתי ספר, נשפים ,טיולים והשקות).

למי שלא מחפש מועדון אלה מחפש גוף שישמור על האינטרסים שלו בתור אספן מול "המדינה" אז פשוט יכול להצטרף חינם ל IVC

אני חושב שהמצב היום פשוט מעולה... לכן הייתי מציע לך פשוט לפתוח בירושלים את המועדון הרכבים של סבתא ננה! אני הראשון להצטרף בגלל שורשי הירושלמים תקבל אותי?

נ.ב רן

התמונה של המפלצות שלי ושל עידן חונות ברחוב הילל מול ה EVO עדיין מככבת ב שולחן עבודה שלי ואולי גם אצל כמה נוצרים ברחבי העולם העיקר שבאנו לכבד אותך באותו יום!

בתקווה שתזמן את החולגנים שוב.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

בני

אני לא עיוור, ובטח לא מונע מרגשות נקם או שינאה, ומעולם לא אמרתי שאין או לא היו דברים טובים שנעשו.

פרגנתי במקומות שחשבתי שצריך, ולא חסכתי ביקורת במקומות אחרים.

מועדון החמש אינו פסול בעיני להיפך, הוא חשוב, והוא מהווה אלטרנטיבה טובה, וחיונית, אבל הוא הפסיק ליצג אותי!

פרסתי משנתי ואמונתי בצורה פתוחה, ועשיתי כמייטב יכולתי במקומות אחרים. ואני מאמין ואיש אינו חייב להסכים איתי,

שהמועדון חייב עדיין להתפתח, להתפתח מתוך תיכנון ומטרה, ולא כתגובה או היגררות אחרי ארועים, המועדון

חייב להדעתי להוביל יותר איכות ומקצועיות, דרך ומטרה, מאשר בידור ושעשועים, לזה אמורים לדאוג הסניפים.

השירשור ניגרר לכיוונים אחרים, וחבל. רציתי לנסות ולראות מה הצרכים של שאר החברים בפורום ולצערי נגררנו

לכיוונים שונים.

קובי

למרות שתשובתי לבני מסבירה את מטרת השירשור שהוחמץ, אנצל הזדמנות להסביר, קרוב לוודאי שאחרי שתקרא

מה שאכתוב כאן תעדיף להכניס את המלל תחת גלגלי המפלץ ולתת בגז אבל זה בסדר זאת רק דעתי.

אם היה גוף מוטורי אמורפי, בוא נקרא לו "מועדון הגלגלים של סבתא". שהיה מכנס תחת כנפיו ענפים שונים של ספורט מוטורי.

חברי הפיול סלוט שלך, אבירי האוויר העגול, מועדון האלפות, מועדון מרוצי ישראל, וביחד עם כל החברים נגשים לכנסת

ומכשירים את חוק המרוצים, שינוי מבני ברכב, אישור הגדלת מנוע, הפחתת מיסוי על חלקי חילוף לרכב אספנות, אישור יבוא של חלקים ביטחותיים שלא דרך היבואנים וכד'.

היה דואג למסד את האפשרות לעריכת מרוצים בסופי שבוע בצורה חוקית ובטוחה כמו באירופה, מסלולים להתאמן בתשלום,

הדרכות נהיגה, שיפוץ, פחחות, מכונאות, הכל בפיקוח המועדון, וחברות בארגונים בין לאומיים על מנת שנוכל אנו כחברים,

להיות שותפים שווים בחו"ל.

היה חובר ומורה דרך בנושא נהיגה בטוחה (במקרה שלך אני מוותר) הסטוריה מוטורית, שימור העבר וההסטוריה.

כולם היו מרוויחים.

ה"סניפים" היו ממשיכים להתקיים כל אחד על פי אופיו ורצנותיו, אבל היו מיוצגים בצורה הולמת מול הרשיות והאינטרס העצמי.

אבל שכניראה כיוונתי גבוה מדי, עזוב הכי טוב עכשיו! עדיף באמת להתבוסס בביצה הישראלית, ולחלום על חו"ל...

אני חושב (תמים שכמוני) שכל מה שמתקיים כבר שנים בחו"ל, יכול להיות גם כאן, אם יהיה כוח לסבתא ננה או למישהו אחר

את הרצון היכולת והכוח לקדם עניינים. בעייני מי שיוכל לעשות זאת יהיה גדול מהחיים ויקבל אוטומטית את דמי החבר שלי למועדון שנתיים מראש.

אפשר לשבת ולקטר ואפשר להתאחד לשנס מותנים וכוחות ולפעל יחד כקבוצת לחץ ולהזיז עניינים, או לוותר ולבלות במסיבות - רן

פורסם

רן: זו בדיוק הייתה כוונתי - אף אחד לא ממנף את תחום הרכב משום שכמו בפוליטיקה הישראלית - קל לנו להתלוננן אבל אף אחד לא ממש רוצה להשקיע את מרצו בכדי לקדם את האינטרסים שהוא כל כך צועק עליהם. אלו שכן פועלים לכך זוכים לקיטונות של ביקורת ולבסוף מתכופפים ומפסיקים לכוון לירח - וככה אפילו לא מצליחים לפגוע בכוכבים וחבל.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
בני

ואני מאמין ואיש אינו חייב להסכים איתי,

שהמועדון חייב עדיין להתפתח, להתפתח מתוך תיכנון ומטרה, ולא כתגובה או היגררות אחרי ארועים, המועדון

חייב להדעתי להוביל יותר איכות ומקצועיות, דרך ומטרה, מאשר בידור ושעשועים, לזה אמורים לדאוג הסניפים.

- רן

בדיוק, אבל בדיוק לשם כך קם צוות ההיגוי (שמנה 11 איש מהמועדון ומחוצה לו) ועשה עבודה יוצאת מן הכלל (וכדברי זיו, השקיעו את מרצם) עם מסקנות שנגעו בכל תחומי פעילות המועדון (19 נושאים).

הצוות הניח את המסד למה שמצוטט מדבריך :"להתפתח תוך תכנון ומטרה".

רוצה להיות שותף בכך? אתה מוזמן להצטרף. רוצה לשבת על הבנקט ולהמשיך לפרוש את משנתך, גם זה לגיטימי.

בכך סיימתי את דבריי בשירשור הזה.

פורסם
בראש ובראשונה הייתי מצפה ממועדון כזה שיהווה מקום להחלפת דעות, לקבלת עצות מחברים ומקום בו אוכל לשאול שאלות, להתייעץ ולקבל תשובות.

לאחר מכן, הייתי מצפה שמועדון כזה, במידה ותפס תאוצה וגדל לגודל מספיק גדול, ייצג אותי ואת האינטרסים שלי בפני גופים ומוסדות בירוקרטיים (משרד התחבורה, מכס,הקמת לובי להצעות חוק או שינויים בחוק אשר יקלו על חברי למועדון).

ולבסוף, הייתי מצפה שמועדון כזה ינהל הווי מסויים של כנסים, ארועים והגדלת המודעות של יתר הציבור לעשיה שלנו.

הצרה היא, שכאן הגודל כן קובע. ככל שהמועדון מייצג מספר גדול יותר של חברים, כך יש לו את ה"Standing" לייצג אותי ואת האינטרסים של כל החברים מול אותם גופים.

בארץ, אין מספיק משוגעים לדבר. נסו להכניס שאלה מקצועית בפורום בארה"ב, אתם תקבלו עשרות רבות של תשובות ודיונים שלמים. כמובן שזו לא תלונה. הרי אינני יכול להכריח את מי שאינו משוגע לתחום להידבק בחידק ולהיות חבר מועדון. המה-מה - פיצול המועדונים, יביא בהכרח לפיצול הכוחות מול אותם גופים ולחוסר סינכרוניזציה כשנבוא בבקשה ו/או בדרישה לשנות משהו.

במקרה של מועדון כשלנו, אשר מחיל לדעתי עשרות או מאות בודדות של חברים, יש מקום לשמור על הומוגניות ולנסות ליצור אולי תתי ארועים ו/או מפגשים יעודיים לבעלי אינטרסים שונים בתוך אותו מועדון. כשבסופו של דבר, האינטרסים המשותפים של כולם ממשיכים להשמר כלפי חוץ (רשויות, גופים, מוסדות וכדומא)...

יאללה, ביי בנתיים,

אלירן

גם אחרי שקראתי את דבריך אני מעדיף להיות חבר במועדון IVC .את הסיבות כבר כתבתי.

פורסם
בדיוק, אבל בדיוק לשם כך קם צוות ההיגוי (שמנה 11 איש מהמועדון ומחוצה לו) ועשה עבודה יוצאת מן הכלל (וכדברי זיו, השקיעו את מרצם) עם מסקנות שנגעו בכל תחומי פעילות המועדון (19 נושאים).

הצוות הניח את המסד למה שמצוטט מדבריך :"להתפתח תוך תכנון ומטרה".

רוצה להיות שותף בכך? אתה מוזמן להצטרף. רוצה לשבת על הבנקט ולהמשיך לפרוש את משנתך, גם זה לגיטימי.

בכך סיימתי את דבריי בשירשור הזה.

מאחר ואני מעורה היטב בקליקות של מועדון החמש אני נמנע מלהביע דיעה,רק זכרו לא לעולם חוסן.

פורסם
גם אני אחד מהם. אני בא בשביל להכיר אנשים טובים ונחמדים, למרות שאין לי רכב אספנות.

יוסי

יש לי ארבעה רכבי אספנות ולאחי יש שניים,תאמין לי שאני מרגיש מאוד נוח היכן שאני נמצא.

פורסם

אז מדוע לא תחלקו את המסקנות עם מי שאינם חברי מועדון?

זה יכול לעשות למועדון ה-5 רק טוב.

• תוכן חדש...