Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני כבר שנה + בצבא, טכנאי בחיל התקשוב.

התגייסתי עם פרופיל 82 והגעתי לדרום, למקום שהוא אזור סיכון א, הכוונה קדמי ולוחם לכל דבר.

אני נמצא בחטיבה, מפקדה, ומשרת בתוך מעבדת קשר.

התגייסתי עם פרופיל 82, עשיתי את הקורס שלי, והגעתי לסדיר.

בסדיר הבנתי שהתפקיד שלי הוא לא משהו בכלל, ואני לא מיישם את הדברים המעניינים שלמדתי בקורס, החלטתי שהגיע הזמן לפסול מקצוע ולהוריד פרופיל.

הורדתי לפרופיל 64 ועדין זה לא הוציא אותי מהתפקיד, למרות שהתפקיד שלי מותנה פרופיל, מ72 ומעלה.

המ"] שלי כבר 3 חודשים לא הוציא לי אישור שאני חריג פרופיל ויכול לשרת עם הפרופיל הקיים בתפקיד.

בקיצור, מורחים אותי.

החלטתי להוריד לפרופיל 45, וכן אני יכול. יש בקרוב ועדה רפואית.

השאלה היא שכרגע אני עושה חמשושים, בלי שמירות, במקום סבבה עם תש בשמים, סוגר שבת אחת לחצי שנה.

אבל התפקיד חרא, מפקדים חרא, אני נמצא בחור, ואני לחוץ בית באופן תמידי.

השאלה היא ברגע שאני מוריד ל45, המ"פ הבטיח לי שפולטים אותי מהיחידה מכיוון שאני פרופיל שלא יכול לשרת בחטיבה לוחמת, ויעבירו אותי לשרת קרוב לבית.

השאלה היא ככה- איך אני יכול לדעת שההצבה שאני יקבל לאחר שהורדתי פרופיל תיהיה טובה לי?

כל התהליך של הצבה מחדש הוא כמו הימור, וממש קשה לי להגיע להחלטה.

אשמח עם תעזרו לי.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

סיים את הצבא כמו בן אדם בלי בלאגנים והורדות פרופיל, זאת העצה שלי.

שיבוץ מחדש זה הימור, יכול להיות שתיפול הרבה יותר גרוע.

יש פרופילי 45 שנמצאים בבסיסים סגורים רחוק מהבית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון מאוד.

גם אם תהיה ביחידה עורפית, לא מובטח לך שלא תסגור שבתות או תבצע משימות אבטחה.

בכלל, אני נגד התופעה של הורדת הפרופיל. שלא תחשוב שגם אני כל השירות שלי ליקקתי דבש, אבל כשרציתי לעבור תפקיד, דאגתי לעשות את זה בצורה הכי יפה ובאופן שהבהיר למפקדות שלי שזה WIN-WIN SITUATION.

עברתי לתפקיד שאותו רציתי, והיום אני עושה מילואים ביחידה המאוד נוחה שלי... בתפקיד הראשון!

לאחר שעברתי כמה תפקידים בצבא והכרתי את המערכת מכמה זוויות שונות, הבנתי שבעצם הייתי טוב מאוד במה שעשיתי, ואפילו הצלחתי ליהנות מזה. לכן, כשהוצע לי לעשות את זה במילואים, לרגע לא היססתי. אגב, ביום רביעי הקרוב אני יוצא ל(תחזיק חזק!)חמישים וארבעה ימי מילואים, ואין מאושר ממני :-D

לסיכום:

1. גם אם עכשיו רע לך, בדיעבד אתה עלול להבין שטעית ובעצם אתה נמצא ביופי של מקום ועם תפקיד מצוין.
  2. לעבור תפקיד מידי פעם זה טוב. זה מרענן את הבנאדם, זה מזרים דם חדש במערכת (גם שלך וגם של הצבא) וזה מצב שכולם יוצאים נשכרים ממנו. נסה להסביר את זה למפקד שלך בצורה כזאת, ואני מאמין שהסיכוי שהוא יסכים לבוא לקראתך גבוה יותר ככה מאשר במצב שבו תתחיל לשחק איתו במשחקי הורדות פרופיל.
  3. אחרי השירות הסדיר יש מילואים. חלק עושים יותר, חלק עושים פחות, ומעטים לא עושים בכלל. תחשוב היטב היכן אתה רוצה לעשות את המילואים שלך, ופעל כבר עכשיו כדי שהדבר אכן יקרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זהו, שלעבור תפקיד אצלי ביחידה זה לא אפשרי.

דיברתי על זה עם המ"פ בערך 5 פעמים, והוא לא מעוניין להוציא אותי מהתפקיד למרות שיש לי פרופיל 64, אבל הוא אמר לי שברגע שאני מוריד ל45 אני אוטומטית נפלט למז"י

בכל מקרה, הוא השאיר את ההחלטה לידיים שלי (אני לא מוכן לעזור לך, אבל עם אתה רוצה תוריד ל45 ואני יפסיד חייל טוב).

עכשיו במזי יש לי קצת פרוטקציות, אז אני לא מאמין שיהיה משהו גרוע.

45- פרופיל שגם ברוב המקרים פטור ממילואים.

אצלנו המילואים ביחידה הם בערך 3 שבועות בשנה, אז זה די מבאס.

ובכל ה3 שבועות האלה זה תרגול שהוא פיזי.

מילואים אני לא ממש רוצה לעשות שם.

בכל מקרה, תודה

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אלעד,זה מזכיר לי את כל אלה בקורס הצבאי שלי שנלחמו על מנת לקבל הצבה בפיקוד מרכז , כלומר קרוב לבית,

ובסוף נזרקו בכל מיני חורים באיזור ירושלים או אלוהים יודע איפה, כאשר אני שלא באתי מקובע , קיבלתי בדיעבד את ההצבה הכי טובה. (יוצא לך לשמוע את האנשים במהלך שלבים מקצועיים שמתקיימים כל כמה זמן)

ניב, אם המטרה שלך היא לתרום כמה שפחות גם בהווה וגם בעתיד, אז אתה על המסלול הנכון. תוציא 45, תהיה כל יום בבית (ואז תגלה שדיי משעמם להיות כל יום בבית, וזה מבאס לקום כל יום ב5-6 בבוקר כדי להגיע לבסיס)

יהיו לך את כל החיים להיות בבית, אני מציע להשתדל להנות מהבסיס הסגור ולסיים את השירות בצורה נורמלית.

כנ"ל לגבי מילואים, אני רואה בזה אופציה (שלא נאמר -חובה) לתרום למדינה, ומהזווית האישית : פסק זמן מחיי היום יום וסוג של ניקוי ראש , וניקוי ראש לא אומר שאתה לא עובד קשה במילואים, אלא אומר שאתה עושה דברים אחרים עם אנשים אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

את החבר הכי טוב שלי מהצבא, זה שעד היום אני נמצא איתו בקשר הדוק, הכרתי במהלך השירות בבסיס הסגור.

ומילואים זה אכן ניקוי ראש משגרת היומיום. למען האמת, ביחידה שלי, למרות שאני יוצא בכל יום הביתה, אני אשכרה עובד יותר קשה מאשר המילואים שהייתי עושה לפני כן בבסיס סגור, ולמרות זאת אני נהנה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...