Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

יש לי בעיה שכאשר אני צורב דיסק, אחרי 15% של צריבה הצורב מתחיל לעשות רעש לסירוגין של עבודה

כאילו הוא מנסה להמשיך ובסופו של דבר כותב לי שגיאה: Could not perform endtrack/fixation

חשוב לציין שצרבתי עם SIMULATION ובכל הפעמים הסימולציה עברה בהצלחה וזה עדיין נדפק בצריבה עצמה.

אם זה אומר משהו אז יש לי צורב Pioneer dvr-111d בן כשנתיים.

התוכנת צריבה היא נרו 6 אקספרס שבה צרבתי תמיד בלי בעיה ומשום מה זה התחיל עכשיו לעשות בעיות.

לא יודע אם זה קשור אבל היה לי עד לא מזמן בנוסף לצורב עוד כונן CD שהמגש שלו נשבר אז שמתי במקומו צורב

ישן שהיה לי שיתפקד ככונן CD אם למשל אני אצטרך לעשות COPY CD וחשדתי שאולי זה שקיים עוד צורב במחשב

זה גורם להתנגשות חומרה אז ניסיתי לנתק אותו וגם זה לא עזר.

ניקיתי את הצורב עם דיסק ניקוי וגם זה לא עזר, אני משתמש בדיסקים מסוג VERBATIM שאני יודע שהם בין הטובים.

אני ממש אובד עצות, מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם או מנסיונכם? סליחה על החפירה :-)

תודה רבה מראש והמשך סופ"ש נעים.

"And Justice For All..."

פורסם

בין האפשרויות:

חבילת דיסקים לא טובה.

לייזר לא מצליח להסתנכן. (האם אתה שומע עליות וירידות בסל"ד של המנוע?)

האם התקנת איזו תוכנה חדשה בסמוך להתחלת הבעיה הנוכחית?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כניראה הצורב מסר את נשמתו לבורא. בד"כ אני נתקל דווקא בהודעת שגיאה שאתה מתאר. מניח שניתן להשתמש בו עוד כמה זמן בתור קורא DVD.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הצורב ישן- אולי הוא התקלקל.

בכל מקרה, נסה להתקין מחדש את הנרו.

כל גירסא מעל 6 רק תועיל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עדכון: לקחתי את הצורב למחשב של מישהו ובהתחלה משום מה ניסיתי לצרוב דיסק DVD והצריבה הצליחה! :?

אח"כ אמרתי אני אנסה לצרוב על דיסק רגיל כי הרי גיליתי אצלי את הבעיה בצריבת MP3 על דיסק רגיל ולצערי

אכן הבעיה חזרה על עצמה והצריבה נכשלה אחרי 7% למרות ששוב הסימולציה עברה כביכול בהצלחה

אז אמרתי אני אנסה אולי סוג דיסק אחר ובו גם נפלה הצריבה אחרי 28% :x

אני ממש מבולבל, איך אתם מסבירים את זה שהסימולציה עוברת בהצלחה וזה נופל בצריבה?

ואיך זה שזה צלח דווקא בצריבה על DVD?

תודה רבה מראש.

"And Justice For All..."

• תוכן חדש...