Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פג'ו 205 שנת 89 מנוע 1400 דגם K1G ידנית.

האם השמן 10W40 של חברת PRESTONE + תוסף של SPT יתאים לרכב שלי?

המוסכניק שלי אמר לי המנוע "יאכל" לי את השמן הזה, הוא צודק?

התוסף כעיקרון אמור לעלות את הצמיגות של השמן, לא?

האם השמן 80W90 יתאים לתיבה שלי? של חברת AMERICAN EAGLE. קניתי גלון של 4 ליטר.

ביקשתי מהמוכרת שמן 75W80 והיא אמרה לי שלרכב שלי צריך 80W90, דיברתי עם המוסכניק שלי והוא אמר שהשמן הזה יעבוד יופי אצלי, במיוחד שאצלינו חם בארץ.

האם תיהיה בעיה עם יוניט מאוורר תחליפי לרכב שלי? קניתי היום ב40 שקל, נראה בדיוק כמו שלי, נפתח ב82 מעלות למהירות הנמוכה ולגבוהה ב86. דומה לטמפרטורת של הטרמוססט המקורי שקניתי.

היום סוף סוף עליתי על הבעיות חום מנוע שהיו לי ברכב מאז שקניתי אותו, והכי מצחיק שזה קרה בזמן שניסיתי לבדוק למה הפנס של האיתות הקידמי ימני לא עובד לי, ואז שמתי לב לקונקטור שכולו התפורר, זה קונקטור כזה שמחבר בין 3 כבלים ל1 ובין 2 כבלים ל1.

הבעיה הייתה שהמאוורר לא נכנס לי לפעולה תמיד. פעם כן ופעם לא. ניתקתי הכל ועשיתי 2 קונקטורים נפרדים והחום מנוע לא עובר את ה90, זה עדיין לא טוב.

דעתכם?

פורסם

שלום רב !

דעתי שאתה נוהג לסבך כל דבר, ואתה לא לומד מהפורום ולא למד מטעויות של אחרים.

המלצתי ערוך חיפוש בנושא, צמיגות שמן, התאמתו לרכב, והשיקול לשימוש בשמן חצי סינטי לעומת מינרלי, התמקד בעיקר בשנתון הרכב וסוג הרכב.

ערוך חיפוש בנושא תוסף שמן, נחיצותו והנזק שהוא גורם.

ערוך חיפוש בנוגע לשמני אמריקאן איגל.

ברכבך קיים יוניט מקורי, בעל שני מהיריות, מבירות איטית ומהירה, אין לגשר בינהם, ואין לבטל אחד מהמהיריות האיטית או המהירה.

קיים ממסר המפקח על מהירות פעולת המאוור לפי הצורך.

המנע מהרכבת יוניט תחליפי, שלם מעט יותר וקנה מקורי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אחרי חיפוש לגבי תוסף שמן, ראיתי הרבה תגובות חיוביות לבעלי רכבים ישנים כמו שלי.

לגבי השמן 10W40, ראיתי שהמשתמש MUSH משתמש בצמיגות הזאת, ועוד של חברה LM.

MUSH הוא משתמש שממנו ראיתי הרבה מאוד תגובות שמפגינות ידע לגבי הרכב שלו, שיש לו רכב כמו שלי, 205.

בגלל זה שאלתי ספציפית לגבי השמן 10W40.

לא מצאתי בחיפוש משהו חריג לגבי שמן גיר של AE.

לגבי היוניט, לא חיברתי בניהם. הממסר יושב לו שם ולא נגעתי בו, מה שכן נגעתי זה בכבלים שהתפוררו בתוך קונקטור פלסטיק פשוט, ושמתי 2 קונקטורים נפרדים במקום הישן שהלך כבר.

פורסם

שלום רב !

המשתמש MUSH, מוכר לי, ואנחנו שוחנו בעבר רבות בטלפון.

הוא פתח שרשור ארוך ומעניין, על דרך הפרוייקט שהוא לקח על עצמו בשיפוץ עצמי של המנוע שלו, ללא ניסיון קודם, אך עם קריאת חומר מקצועי בנושא, הבחור ים ראש על הכתפיים, שני ידים ימניות, ומוח אנליטי, לעינינך , כתבתי לך בצורה מאד פשוטה, שתערוך חיפוש בנושא צמיגות שמן, התאמתו למנוע שלך ולא של אחרים, בהתאם למצבו ושחיקתו של המנוע שלך, אכן 10/40, אך במידה והמנוע שלך שחוק שימוש בשמן מינרלי עלול להגביר את הצריכה, ויגדיל את ההזעות ונזילת השמן, ועלולה לגרום לעשן לבן, המעיד על שריפת שמן מוגברת.

לגבי תוסף שמן, החיפוש יגלה לך שהןא לא מומלץ, והוא לא בא במקום שיפוץ מנוע, ובמנוע תקין הוא לא תקין כלל.

לגבי שימוש בשמני אמריקאן איגל, ערוך חיפוש מורחב יותר בנוסף לא בקור לי מדוע אתה רוצה להחליף יוניט מאורר, ולדעתי אתה נוהג לחפש ולהמציא בעיות שלא קיימות, ורוב השרשורים שלך עוסקים בכך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפזו' 89 הייתי ממליץ להשתמש בשמן 20/50 מינרלי או 15/40 מינרלי בקיץ של חברה טובה ומוכרת + פילטר שמן מקורי.

לגבי שמן גיר , אמריקן איגל זה חרא. עדיף כבר שתשים שמן 20/50 בגיר ולא את הדרעק הזה.

אני הייתי שם ברכב שלך 75W80 . ההילוכים יעברו חלק יותר .

• תוכן חדש...