Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בעצם , במידה ומדובר ב HU מקורי , ודלתות לא אטומות , האם עדיין לקלארוס יהיה יתרון משמעותי על הדוק אוביישן?

עד עכשיו רציתי לרכוש את הדוטק אוביישן , אבל אני מוכן לחסוך עוד 800 ש"ח בשביל משהו איכותי שישרת אותי נאמנה כמה שנים. אבל אני לא רוצה לבזבז כסף סתם , כי מה שבטוח שאני לא אאטום את הדלתות וגם לא אחליף את ה HU ( למרות שאני מתכוון לרכוש מנחת איכותי) - במקרה כזה לא יהיה יתרון לקלארוס על הדוטק אוביישן?

אשמח להארות.

תודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מותתר לדעת למה לא תאטום את הדלתות? לדעתי זה השיפור הכי טוב לשקל שקיים כיום בשוק.

מתחדשת*

פורסם

אתה משווה כאן שני סטים עם וופרים שממש אבל ממש לא באותה ליגה. גם הטוויטרים בעלי גוון צליל שונה לחלוטין.

בנוסף, אתה מדבר על הגברה של רדיו דיסק, וזה איך נאמר :?.

בנוסף 2, אני מניח שאתה שואל את השאלה הזאת מסיבות תקציביות (קלארוס בלי בידוד או דוטק עם).

אני מציע לך קודם כל לשמוע את שני הסטים מותקנים ומכוונים כמו שצריך. אתה מתחבר לקלארוס? אולי אתה מתחבר יותר לדוטק? אי אפשר לדעת עד שלא שומעים.

ההצעה השנייה היא אם בכל זאת התחברת יותר לקלארוס, רכוש אותו ובעתיד תוסיף בידוד. סה"כ בידוד אקוסטי בדלתות זה לא השקעה אסטרונומית, אם לא הפעם אז עוד כמה חודשים, לא נורא.

בכל מקרה, לשני הסטים האלה מגבר הוא בגדר חובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כנראה הוא מתכוון מה כדאי יותר.

אם אתה מתכוון להתקין כרגע את הדלתות ולסיים עם זה ולא להוסיף\לשדרג בעתיד תבחר בדוטק , עם איטום בדלתות.

אם אתה כן מתכנן לשדרג בעתיד ולבצע איטום תרכוש את הקלארוס, או תבחן סטים אחרים כמו מורל הייברד אם התחברת לצליל מורל.

פורסם

ברור שתהיה הגברה , וגם סאב. רשמתי שאני לא אוותר על ה HU המקורי ואני אצטרך לרכוש מנחת איכותי מבית ג'נסיס.

הרכב מהעבודה (ליסינג) לכן איני מתכוון להחליף את ה HU המקורי וגם לא לאטום את הדלתות - לכן השאלה, שבנסיבות הנ"ל (HU מקורי ובלי איטום) עדיין יורגש ההבדל בין שני הסטים? או שבמקרה הזה ההבדל לא יהיה משמעותי?

פורסם

אני יודע שעדיף לאטום , אבל זה עולה לא מעט , עלות החומרים ועלות העבודה.

השאלה היא - במידה ולא אאטום, עדיין יורגש הבדל בין סט איכותי כמו קלארוס לבין סט "פחות" איכותי כמו דוטק אוביישן לצורך העניין?

פורסם

+1 לאדגר.

אם מדובר בתקופה של שנתיים-שלוש, מומלץ בהחלט לבצע בידוד בדלתות, גם אם זה ליסינג, עיין ערך dannyF#1g.

איני מתכוון להחליף את ה HU המקורי וגם לא לאטום את הדלתות - לכן השאלה, שבנסיבות הנ"ל (HU מקורי ובלי איטום) עדיין יורגש ההבדל בין שני הסטים? או שבמקרה הזה ההבדל לא יהיה משמעותי?

ההבדל יהיה משמעותי, משום שהם שונים מאד באופיים.

פורסם

כשאתה משווה בין סט לסט - הקלארוס מנצח את המידבאס של הדוטק כמעט בכל מובן - למעט הנושא ה"פעוט" הזה שקוראים לו "טעם אישי".

המידבאס של הקלארוס יותר חזק מהדוטק, יותר מדוייק ממנו וגם לדעתי יורד יותר עמוק ממנו וגם לא פחות נעים לאוזן ממנו.

המידבאס של הדוטק הוא מידבאס מעולה למחיר שלו וכשאתה לא מתכוון להגביר את הסטים הנ"ל - אולי עדיף לקחת את הדוטק כי לפי התכונות הפיסיות שלו (מגנט פצפון) הוא אמור להיות קל יותר להגברה.

לגבי בידוד בדלתות - זה לא קשור לטיב הסטים אלא למה שאתה תהיה מסוגל להוציא מהם.

במקרה שלך - במידה ואין כוונה לשדרוג עתידי או להוספת הגברה - דוטק עם בידוד בדלתות.

או במקום - דוטק + מגבר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הגברה תהיה לשני הסטים. כמובן.

עוד שאלה, הטויטר של הקלארוס גם הוא רך ונעים כמו הטויטר של הדוטק? או שלידו הוא חד מדי?

פורסם

הטוויטר של הקלארוס הוא הרבה יותר בהיר ופתוח מזה של הדוטק.

אבל גם הטוויטר של הדוטק הוא לא ממש טוויטר "מתוק" - בטח שלא בסט שני חלקים.

אם כבר היתה לך אפשרות להגברה אקטיבית הייתי אומר לך לקחת דוטק עם MT23.

אבל אם יש לך הגברה - אז אני באופן אישי הייתי לוקח את הקלארוס בלי בידוד בדלתות ואח"כ מוסיף ברגע שמתפנה תקציב כי זה סט ברמה מקבילה לאיליית והוא עדיין נשמע לדעתי טוב יותר כשמדובר על סט שני חלקים לעומת סט שני חלקים.

לפני שאתה מחליט - תשמע את שני הסטים, חבל שתקנה קלארוס ולא תהיה מרוצה או להפך.

שתי הבחירות טובות אבל הקלארוס הוא שתיים שלוש ליגות מעל הדוטק - גם בלי בידוד, לדעתי, הוא עדיין ישמע טוב יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאחר שקראתי כ"כ רהבה ת'רדים בפורום , נראה לי שאתאמץ קצת וארכוש את הקלארוס.

הבעיה שאין אותו בזאפ , אפשר לקבל קישורים?

פורסם

אדי, ההתנגדות של הMT23 אינה מתאימה לקרוס של הדוטק ובכך אתה מסרס את הטויטר בעצם .

זה לא ישמע משהו.

מה שעוד , עלות של דוטק עם MT23 בחנות מגיעה כמעט לעלות של הקלארוס, אז למה בעצם לשבור את הראש?.

כמו שאמרו, הטויטר של הדוטק הMT12, לא משהו.

אם כבר לקחת דוטק רק עם הטויטר של הייברד והוא הMT22.

אם אתה מתכוון שדרוגים עתידיים,קח את הקלארוס.

מה שכן, תנסה לשמוע מס' סטים לפני החלטתך כמובן.

קלארוס : http://www.hybrid-audio.com/products.htm

סטס.

• תוכן חדש...