Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני יודע שהנושא כבר דובר רבות, אבל אחרי חיפושים רבים הדיון הכי "עדכני" שמצאתי היה מ2006, ומאז השתנו כנראה כמה דברים.

בקיצור הלכתי לקבל הצעת מחיר במוסך המורשה בפיתוח:

-סט טיימינג - 2059 ש"ח

-פולי מנוע - 985 ש"ח

-גלגלת מתיחה לרצועה - 2254 ש"ח

-גלגלת למותח - 565 ש"ח

בנוסף עוד כמה פקקים ורצועות על הדרך, 5.2 שעות עבודה, והגענו ל8.5K כולל מע"מ..

כשביררתי באיביי לגביי החלקים, לדוגמא סט טיימינג עולה 140 פאונד שזה בערך 900 שקל.

את שאר החלקים אני עדיין מחפש.

באותו מוסך לא הסכימו להרכיב את החלקים שאני אביא, ואני חייב לציין שאני מסכים איתם בגדול.

רציתי לשאול אם מישהו עשה את הטיפול בזמן האחרון, אם כן איפה? האם הוא הזמין חלקים מחול, ומי הסכים להתקין אותם. כמובן שאני לא מוכן להתפשר על מוסך לא מורשה גם אם זה אומר לשלם את הסכום המלא בסופו של דבר.

תודה מראש,

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

במוסך מורשה אתה מקבל שנה אחריות על חלקים ועבודה מה שלא יהיה לך עם חלקים מחו"ל.

רוצה להמר? בבקשה.

אני בטוח שאם תעשה כמה טלפונים למוסכים מורשים של רנו יהיו כאלו שיסכימו לעשות לך את העבודה ללא אחריות.

פורסם

8.5K זה המון גם לטיימינג לקליאו ספורט. האם ניסית לבקש הצעות מחיר במוסכים נוספים?

ברור שאסור לחסוך בעניין אבל המחיר נורא גבוה ממחירים שפרסמו חברים בפורום לפני מספר שנים לאותו הרכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבר'ה לא צריך להטיף, אני מודע לרכב, ואני לא מתכוון לחסוך באף חלק. כל מה שצריך להחליף יוחלף ובחלקים מקוריים.

עם זאת אני רוצה לברר אפשרויות של איפה להחליף.

מכיוון שגם אני ראיתי שכמה אנשים שילמו על הטיפול חצי מהמחיר, אבל לא מפורט שם בדיוק איזה חלקים החליפו ואיפה.

מה גם שכל הפוסטים האלה הם בני שנתיים במקרה הטוב.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...