Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-)שלום לכולם,

לפני מספר ימים רכשתי יונדאי סונטה מודל 97' בנפח 3.0 V6 אוטו'.

רציתי לקבל המלצה למוסך מורשה טוב וזול באיזור חיפה והקריות. (אפשר בכלל בצפון, אם הוא טוב וזול יחסית).

בנוסף, לרכב ישנן מספר בעיות שמטרידות אותי.:?

הרכב באופן כללי יד שניה ושמור מאוד. הוא עבר 223,000 ק"מ ולפי הידוע לי, לא עבר תיקוני מנוע רציניים כמו פתיחת ראש, אוברול או החלפה. טפו טפו טפו הוא לא מנפח, מעשן או אוכל שמן. כל זה ועד כאן למען הידע הכללי.

מה שכן,

המד אוץ שלו עובד לסירוגין. פעם כן ופעם לא. וגם זה עד למהירות של 80 -100 קמ"ש. ואז הוא צונח ל-0 ונשאר שם עד לפעם הבאה שבא לו לפעול. זה יכול לקרות כך פתאום, או לאחר העצירה הבאה.

מד הטורים לא עובד כלל.

ובעמידה, הרכב משמיע רעשים מוזרים מכיוון חלקו הקדמי של המנוע. כמו חירחורים. (הכוונה לאזור הפולים של המשאבות והאלטרנטורים)

וזה קורה בדרך כלל רק בסיבובי סרק ובטורים נמוכים של נסיעה איטית. עם לחיצה קלה על דוושת הגז, הם פוסקים. ודבר מוזר נוסף שקורה, זה שהרעשים נשמעים בבירור רק מתוך הקבינה. ולא מחוצה לה.

:idea:החשד שלי? תושבת מנוע עליונה. אבל זהו ניחוש. למרות שציפיתי שיהיו רעידות יותר מרעשים. אולי זה מיסב של אחד מהפולים?

וגם המדחס מרעיש קלות כשאני מפעיל מזגן. זה אומר שהוא מכריז על התפגרותו הקרבה?:|

דבר נוסף, כשהרכב במצב עמידה. הוא לא עובד ממש ממש עגול. מדי פעם אני מרגיש קפיצות קלילות כאלה וזיופים קלים. האם יכול להיות שאלו האינג'קטורים שזקוקים לניקוי? אולי חיישנים מסוימים? (שאין לי מושג מהם:?:)

לסיכום, השאלות שלי הן כאלו:

מה לדעתכם הבעיות הללו?

כמה צפוי לעלות לי התיקון שלהן במוסך מורשה?

ובכלל כמה צריך לעלות לי טיפול ענק שאני רוצה לעשות לרכב הזה? (כולל טיימינג, מצתים ומסנני דלק וגיר).

תודה מראש לעונים.

60705973.th.jpg

• תוכן חדש...