Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם צריך להחליף בנוסף לשמן גם את הפילטר לאחר 5000 ק"מ?, יש שאומרים שאין שום ערך להחלפת השמן מבלי להחליף את הפילטר.

אני משתמש בשמן 20-50,ACDELCO, לפיאסטה 81 שלי.

דבר נוסף מה דעתכם על שמן חצי סנטטי של VELVOLINE -10-40?, זה לסובארו לאונה מודל 92

אני מוסיף לסובארו כל טיפול 10,000 K44, ופלאשינג, מה דעתכם?

האם להכניס פלאשינג +תוסף דלק לפיאסטה?

תודה

פורסם

לפי דעתי אין שום צורך בפלאשינג למנוע כל 10000 ק"מ, במיוחד אם אתה משתמש בשמן איכותי. תוסף זה דלק זה כבר בסדר.

לפי דעתי פילטר תחליף כל 10,000 ק"מ אין שום צורך להחליף אותו כל 5,000. כמו כן גם אין צורך להחליף שמן אלא פעם ב10,000 אם השמן הוא איכותי.

שמח שיכולתי לעזור.

מחזק את ההמלצה על הLM

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

אם אין בעיה של "אכילת שמן" לדעתי אם אפשר להחליף כל 5000 שמן וכל 10000 שמן ופילטר. לא יכול להזיק.אצל אדם ממוצע זה אומר תוספת של 4 +- ליטר שמן לשנה שזה בקטנה.והרכב מתפנק

פורסם

שניהם חברות מוכרות.לא מכיר באופן אישי אבל על פניו שני הרכבים לא 2008 ככה שכל עוד אתה לא שם שמן גרוע ,אין לך מה לדאוג יותר מידי

פורסם

בפיאסטה 81 הייתי מחליף גם פילטר כל 5000 ק"מ. מה אכפת לך ? עוד כמה עשרות שקלים ואתה מפנק את המנוע.

שמן מינרלי מאבד מיעילותו לאחר 5000 ק"מ, לכן אל תמשוך ל-10,000 כמו שציינו מעלי.

פלאשינג לרכב הנ"ל = אוי ואבוי. תוסף דלק ? לא הייתי ממליץ.

לאונה 92 - הפסק לבצע פלאשינג ו-44K. מנוע ישן רגיש לפלאשינג. 44K פעם בכמה טיפולים.

דובר על זיופים בחברת Valvoline, לכן אינני יכול להמליץ בעצימת עיניים.

פורסם

ליקווי מולי= LM, באריזה הכחולה בצמיגות 20/50, מעולה לרכבך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ממליץ החלפת שמן +פילטר כל 5000 כמו שעון גם אם השמן איכותי פילטר עולה כ 30 ש"ח הרכב ישן למה לקחת סיכונים.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...