Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דורון שלום.

הנושא עלה לא פעם בדיונים שונים. ההחלטה לאורך השנים היתה לתת תלושי דלק בסכום אחיד.

אמנם לדבריך זה לא הוגן כלפי מי שמגיע מרחוק, ומאידך יאמר מישהו שהלך לו יום עבודה שגם לזה יש שווי כספי וצריך לפצותו, אחר יאמר שהרכב שלו זולל 3 ק"מ לליטר מול מישהו אחר שיש לו "חסכוני עלאק" זולל רק 8 לליטר, ועוד הבדלים כאלה ואחרים מכל הבא ליד (או לפה של המתלונן). אין לכך סוף.

הפיצוי אינו משכורת. כשמו כן הוא - פיצוי על הוצאות. יש מי שמגיע מהמרכז לחיפה, ובפעם אחרת יש מי שמגיע מחיפה למרכז (אוטומוטור למשל), המטרה היא לעזור למועדון מחד ולהשתתף עם הרכב בתצוגה מאידך.

ממש לא בכדי לעשות כסף. יש חברים שאפילו תורמים למועדון את הכסף שהם אמורים לקבל כפיצוי. כל אחד כרצונו.

כאמור, בסיס שוויוני לכולם יהיה בלתי אפשרי לקבוע.

מקווה שהבהרתי את המצב.

ערב טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ערב טוב לכולם

אמנם הרכב שלי נוסע על אדי הדלק של הרכב של גידרון אז אני חכם, תרשו לי להעלות נושא לדעתי חשוב לא פחות.

בשנה שעברה היו כמה ארועים לא נעימים בנושא אבטחת הרכבים בתצוגה.

שאלתי, מה השתנה השנה משנה שעברה ?

יש סיכומים חדשים עם הנהלת הקניון בנושא אבטחת הרכבים ?

אני מבין שהתצוגה מפוצלת , דבר שדורש יותר כוחות אבטחה.

תודה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

נתי אתה מדהים אותי!

אני יודע שרוב הזמן, כשהרכבים שלנו עומדים, צריכת הדלק שלהם די דומה...

לענין הפיצוי כמובן שהבעיה היא שכולם צודקים...

שלמה דן גדרון

פורסם
ערב טוב לכולם

אמנם הרכב שלי נוסע על אדי הדלק של הרכב של גידרון אז אני חכם, תרשו לי להעלות נושא לדעתי חשוב לא פחות.

בשנה שעברה היו כמה ארועים לא נעימים בנושא אבטחת הרכבים בתצוגה.

שאלתי, מה השתנה השנה משנה שעברה ?

יש סיכומים חדשים עם הנהלת הקניון בנושא אבטחת הרכבים ?

אני מבין שהתצוגה מפוצלת , דבר שדורש יותר כוחות אבטחה.

תודה

נתי

נתי שלום.

איני יודע על "כמה אירועים לא נעימים" שהיו בשנה שעברה.

אני יודע שבתצוגה שלפניה, נפל עמוד חיבלול על רכב, והקניון לא עשה בעיות לגבי התיקון.

ככלל, הקניון מתחייב לבטח את כל הרכבים, לחבלל ולהעמיד שומר בכל נקודת תצוגה, לכל שעות פעילות הקניון. ללא עמידה בתנאים אלו לא תתקיים התצוגה.

אלו התנאים שהועמדו בפניו.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

פורסם

מקרים לא נעימים משמע

מבקרים פתחו דלתות נכנסו לרכבים חלק חיצוני נשבר וכו'.

חברי מועדון היו בשטח לביקורת סמויה והשומר ישב קרא עיתון והרכבים ממנו והלאה.

חברי מועדון בעצמם הרחיקו מבקרים מהרכבים.

עם כל הכבוד, שומר אחד קורא עיתון לא מספיק לשמירה על הרכבים הפזורים על שטח נרחב.

לסיכום, ביטוח זה טוב אבל אף אחד לא מעוניין להגיע לפינה הזאת, לדעתי עדיף תיגבור שמירה על ביטוח סופר דופר.

שיהיה בהצלחה לכולנו

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
מקרים לא נעימים משמע

מבקרים פתחו דלתות נכנסו לרכבים חלק חיצוני נשבר וכו'.

חברי מועדון היו בשטח לביקורת סמויה והשומר ישב קרא עיתון והרכבים ממנו והלאה.

חברי מועדון בעצמם הרחיקו מבקרים מהרכבים.

עם כל הכבוד, שומר אחד קורא עיתון לא מספיק לשמירה על הרכבים הפזורים על שטח נרחב.

לסיכום, ביטוח זה טוב אבל אף אחד לא מעוניין להגיע לפינה הזאת, לדעתי עדיף תיגבור שמירה על ביטוח סופר דופר.

שיהיה בהצלחה לכולנו

נתי ,

אני מחזק את דבריך וכאחד שהיה במקום מספיק זמן ראיתי גם תופעות כאלו .

צריך להציב שמירה במקום מסודרת יותר ולהדריך את השומרים היטב על מה הם שומרים ובפני מה !

בפועל מה שקרה הוא שאני וחברי הטובים היינו השומרים של כלי הרכב והשומרים רק התפעלו מהתצוגה מקרוב .

נא לקחת לתשומת הלב ולהבהיר להנהלת הקניון ולשומרים .

תודה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

מי שרכבו ממש "יקר" לו תרתי משמע וחושש. שלא יציגו בפומבי במיוחד בקניון הומה אדם זה טיבעו של האדם לראות ולנגוע ואף שומר לא ישמור על רכבו כמו בעל הרכב עצמו.:bigcry::bigcry:

פורסם

לכולם שלום!

בשנה שעברה הצגתי את אחת המכוניות שלי בגרנד קניון בחיפה.

ואני מוכן לעשות זאת שוב אם יבקשו ממני. ("אם יבקשו" כיוון שהרעיון הוא שיש קדימה לחברים שלא הציגו בעברורוצים להציג כעת).

לא היתה שם הפקרות או סכנה ממשית לרכבים.

כן, היה שם קהל גדול (ולפעמים כמה חוצפנים שפה ושם הרגיזו אותי כבעל הרכב. אבל אם מסתכלים על זה בפרופורציה זה היה הרבה יותר טוב ובטוח מלהשאיר את הרכב ברחוב כאשר עושים סיבוב סיבוב בעיר.)

כפי שאתם יודעים המטרות של התצוגה הן להציג את הרכבים, להציג את המועדון, ולקבל את התמיכה הכספית שנותנת למועדון מנוף פיננסי, ובעצם יכול להיות שסדר החשיבות הוא הפוך מהרשום.

כיוון שהמועדון חשוב לי, לי, אין בעיה להציג את הרכבים גם אם פה או שם מישהו יגע או אפילו ישרוט.

אם יהיה לי זמן אני גם אבוא לשים עין ולעזור בשמירה.

אני מציע כי עוד חברי מועדון יבואו לשמור על המכוניות ולתת תשובות לשאלות הקהל.

בסך הכל יש אוירה טובה והרבה אנשים נחמדים.

אני בטוח שעם קצת רצון טוב אפשר להציג את הרכבים וגם להנות מזה.

אז תירשמו את הרכבים לתצוגה ובואו לשמור ולעשות נפשות לתחביבנו!

שלמה דן גדרון

פורסם
לכולם שלום!

בשנה שעברה הצגתי את אחת המכוניות שלי בגרנד קניון בחיפה.

ואני מוכן לעשות זאת שוב אם יבקשו ממני. ("אם יבקשו" כיוון שהרעיון הוא שיש קדימה לחברים שלא הציגו בעברורוצים להציג כעת).

לא היתה שם הפקרות או סכנה ממשית לרכבים.

כן, היה שם קהל גדול (ולפעמים כמה חוצפנים שפה ושם הרגיזו אותי כבעל הרכב. אבל אם מסתכלים על זה בפרופורציה זה היה הרבה יותר טוב ובטוח מלהשאיר את הרכב ברחוב כאשר עושים סיבוב סיבוב בעיר.)

כפי שאתם יודעים המטרות של התצוגה הן להציג את הרכבים, להציג את המועדון, ולקבל את התמיכה הכספית שנותנת למועדון מנוף פיננסי, ובעצם יכול להיות שסדר החשיבות הוא הפוך מהרשום.

כיוון שהמועדון חשוב לי, לי, אין בעיה להציג את הרכבים גם אם פה או שם מישהו יגע או אפילו ישרוט.

אם יהיה לי זמן אני גם אבוא לשים עין ולעזור בשמירה.

אני מציע כי עוד חברי מועדון יבואו לשמור על המכוניות ולתת תשובות לשאלות הקהל.

בסך הכל יש אוירה טובה והרבה אנשים נחמדים.

אני בטוח שעם קצת רצון טוב אפשר להציג את הרכבים וגם להנות מזה.

אז תירשמו את הרכבים לתצוגה ובואו לשמור ולעשות נפשות לתחביבנו!

מחזק את דברך !

גם אני הצגתי בפעם הקודמת ולא ניגרם שום נזק לרכב שלי !

גם לי אין בעיה לבוא לשמור במהלך ימי התצוגה, ולענות על שאלות הקהל .

שבת שלום

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מכיוון שאני "פנוי" כלומר סיימתי את עבודתי בתנאים לא רצויים אז יהיה לי הרבה זמן להיות בקניון וגם

להשגיח על הרכבים וגם לענות לשאלות הסקרנים שממש לא מאמינים שכלי הרכב היגיעו בנסיעה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
מכיוון שאני "פנוי" כלומר סיימתי את עבודתי בתנאים לא רצויים אז יהיה לי הרבה זמן להיות בקניון וגם

להשגיח על הרכבים וגם לענות לשאלות הסקרנים שממש לא מאמינים שכלי הרכב היגיעו בנסיעה .

דרור .

אכן, זו השאלה שיכולה הכי הרבה להוציא אותי מדעתי. לא "אתה מוכר", לא "כמה שווה הרכב" וכו'.

אנשים חושבים שהם חייבים לשאול משהו, וכבר קרה בכמה טיולים, למשל בפסגת התבור, במוחרקה ובעוד מקומות, עוד בעודנו מגיעים ויוצאים מהרכבים לאחר שהחנינו, וכאשר אנשים רואים את זה, הם שואלים: "הרכבים האלה נוסעים?"

ובכן, לא !!! מה שראיתם זו פאטה מורגנה.

זהו. גמרתי להוציא את העצבים... :evil:

שבת שלום

אבי.

המקום הנכון:

פורסם
אכן, זו השאלה שיכולה הכי הרבה להוציא אותי מדעתי. לא "אתה מוכר", לא "כמה שווה הרכב" וכו'.

אנשים חושבים שהם חייבים לשאול משהו, וכבר קרה בכמה טיולים, למשל בפסגת התבור, במוחרקה ובעוד מקומות, עוד בעודנו מגיעים ויוצאים מהרכבים לאחר שהחנינו, וכאשר אנשים רואים את זה, הם שואלים: "הרכבים האלה נוסעים?"

ובכן, לא !!! מה שראיתם זו פאטה מורגנה.

זהו. גמרתי להוציא את העצבים... :evil:

שבת שלום

אבי.

בוא תסתכל על הים ,אולי זה ירגיע אותך:wink:

כל התמונות 1761.jpg

• תוכן חדש...